0
kr.0,00
0
kr.0,00
0
kr.0,00

DEERHUNTER – Til Eventyrlystne Udendørsentusiaster

Deerhunter – outdoor
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Hvem er Deerhunter?

Danske Deerhunter har rødder helt tilbage fra 1927.

Deerhunter er en del af den familieejede tekstilvirksomhed F.Engel, som har med design, produktion og salg af jagttøj, herretøj og arbejdstøj at gøre. Virksomheden startede beskedent og håndterede kun arbejdstøj i de unge dage, men har nu udviklet sig til en million virksomhed og leverer nu tøj og udstyr til hele Europa.

Virksomheden bag Deerhunter, som er lokaliseret i Haderslev, kunne for et par år siden fejre 90 års jubilæum.

Igennem de 90 år, har stærke værdier været drivkraften bag den store succes. De mange sidste generationer i familien bag F.Engel og Deerhunter har vægtet familieskab, pionerånd og godt købmandskab højt. Dette har resulteret i en sund vækst og at virksomheden er førende på den nyeste teknologi.


Natur, frihed og spænding

Dette er de tre essentielle ting, som Deerhunter vil hjælpe dig med at opleve.

Den ældgamle sport, jagt, har længe været en stor passion for familien bag Deerhunter. Derfor valgte F.Engel, at forene passionen med erfaringen. Dette resulterede i, at Deerhunter Outdoor Clothing blev etableret og idag er et populært jagt- og fritidsmærke.

Deerhunter henvender sig primært til jægere, eventyrlystne udendørsentusiaster og dem som gerne vil give sig selv en udfordring.

Jægere og udendørsentusiaster stiller specifikke krav til deres påklædning og udstyr. I den kolde nordiske natur er det vigtigt, at tøjet er vandtæt, vindtæt og åndbart, samt at tøjet er tilpasset de diverse omgivelser.

Deerhunter udvikler tøjet ud fra de nyeste teknologier og testes i forhold til brugsfunktion, klima og slidstyrke.

Dette er grunden til, at Deerhunter er det helt rigtige mærke for jægeren og personen der ønsker noget slidstærkt og funktionelt tøj til en overkommelig pris. 


Hos Wolf Tactical er vi vilde med Deerhunter – Og det ved vi, at du også vil være!

Hos Wolf Tactical elsker vi naturen.

Dette er netop en af de mange grunde til, at vi også elsker Deerhunter.

Vi kender til Deerhunters stærke kvalitet, og de mange brugbare funktioner som Deerhunters produkter tilbyder. Deerhunter anvender, som sagt tidligere, de nyeste teknologier indenfor jagt og fritidstøj, og alt dette får du til en meget overkommelig pris.

Hos Wolf Tactical har vi samlet nogle af de stærkeste produkter fra Deerhunter, og opdaterer løbende for at have de nyeste og stærkeste produkter.

Til det kolde og våde efterår har vi samlet en hel del produkter, der vil hjælpe dig igennem denne tid på året og sørge for, at du ikke behøver at blive indendørs. DEERHUNTER – Til Eventyrlystne Udendørsentusiaster

Til det våde vejr har vi blandt andet 3 lækre regnsæt.

  • Survivor regnsættet, er i et basic design og fås til en utrolig god pris. Regnsættet er både vindtæt, vandtæt, åndbar, let vægtig og nem at pakke ned og tage med sig i tasken.
  • Nordmann Fir regnsættet er et helt andet slags regnsæt. Her får du et lidt tungere sæt, med ventilation under armene og bagpå, som sørger for en behagelig temperatur. Regnsættet er justerbart og har derudover en pakkehue med strenge.
  • Hurricane regnsættet er vores stærkeste regnsæt. Dette regnsæt kan det hele. Der er blandt andet hætte med snoretræk, ventilation i ryggen med mesh-materiale indeni og stor inderlomme med lynlås.

Se flere specifikationer ved, at trykke på produktets navn. DEERHUNTER – Til Eventyrlystne Udendørsentusiaster

Diverse regnjakker og bukser fås også enkeltvis.

Udover vores lækre regntøj, så tilbyder vi også lækre fleece trøjer blandt andet den cool Norden Insulated Fleece, som er perfekt til at tage under din normale jakke eller din måske kommende Rogaland softshell jakke.

DEERHUNTER – Til Eventyrlystne Udendørsentusiaster

Hos Wolf Tactical tilbyder også mange funktionelle jagt- og arbejdsbukser.

Vi har blandet andet de cool Rogaland stretch bukser, som er et must-have for alle der identificerer sig med naturen. Bukserne giver dig den ultimative bevægelsesfrihed og egner sig perfekt til udendørsbrug, da de er vandafvisende og slidstærke.

Derudover har vi de naturvenlige Strike bukser. Bukserne er lavet i materialet “OEKO-Tex”, som er naturvenligt og ikke har nogen skadelige kemikalier. Disse bukser har Teflon Shield behandling, som gør at bukserne er vandafvisende og gør at bukserne tørrer hurtigere.

Se flere specifikationer ved, at trykke på produktets navn.

Lag på Lag

Vi opdaterer løbende med de mest spændende og nyeste produkter fra Deerhunter, så følg med på wolftac.dk!

-WOLF TACTICAL.

Del indlægget:

Relaterede indlæg

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
0