Gratis fragt ved køb over 499 DKK

Showroom i København K

Vi støtter veteranerne

0 DKK0,00
0 DKK0,00

friluftsbutik københavn – køb online eller i showroom

FRILUFT BUTIK KØBENHAVN
FRILUFT ONLINE BUTIK OG MED SHOWROOM I KØBENHAVN

Din friluftsbutik midt i København! Wolf Tactical er din friluftsbutik på nettet!

WOLFTAC.DK har alt hvad du skal bruge til dit næste outdoor eventyr. Vi er eksperter i militær og outdoor udstyr.

Vi har et stort udvalg af alt det essentielle udstyr du skal bruge: Soveposer, telte, liggeunderlag, friluftsbeklædning, termokander, vandrerygsække og alt andet du har brug for til dit næste friluftseventyr. Find dit udstyr, gear og grej på vore online friluft butik wolftac.dk eller besøg vores friluftsshowroom i Amaliegade i København K.

Wolf Tactical har en solid baggrund som veteraner i det danske forsvar.  Vi nyder godt af erfaringerne fra felten og fra mange rejser rundt omkring i verden – fra friluftsrejser i vildmarken i Canada til savannen i Afrika, og mange andre friluftsoplevelser ind i mellem. 

Vi er veteraner der går meget op i gear og grej. Vores erfaring kommer dig til gode i din dagligdag og på dine næste frilufts eventyr.

På vores friluftsbutik finder du et bredt udvalg af friluftartikler fra stærke brands som: Mil-Tec, Sea To Summit, Deerhunter, Gerber, Savotta, Carinthia og mange flere.

Vores friluftsbutik fører et bredt udvalg af friluft telte, soveposer, liggeunderlag og feltsenge fra stærke brands som Mil-Tec, Sea To Summit, Savotta, Carinthia og mange flere. Desuden har vi vandrerygsække fra Savotta, Tasmanian Tiger, Mil-Tec, Berghaus, Lundhags, Tatonka m.fl. Desuden har vi termokander og krus til din næste friluftstur. Så er du sikker på at kaffen er varm og kildevandet koldt.

Vores friluftsbeklædning søger for at du er klædt godt på til dit næste eventyr. 

Vi har et bredt udvalg i kvalitet soveposer. 

Soveposen er uundværlig for din friluft rejse. Den skal holde dig varm og tryg om natten i alle slags vejr. Hos Wolf Tactical har vi et bredt udvalg af soveposer. Bl.a. fører vi et bredt udvalg af brandet Carinthia, som bliver brugt af det danske forsvar. Modellerne Carinthia DEFENCE 4 og DEFENCE 6 bliver brugt på diverse missioner og er kendetegnet ved en høj komfort og en holdbar kvalitet. 

DEFENCE 1 er en sommersovepose i top kvalitet. Letvægts sovepose med en ekstremt lille volumen og vægt. Modellen har en skal, der forhindrer kold luft i at trænge ind på småkolde morgener. Desuden er der mulighed for at åbne lynlåsen i den nederste del af soveposen, for at få bedre ventilation i en varm sommernat.

DEFENCE 4 har vist sig at være særdeles velegnet i kolde forhold, i ørkenen eller endda i snehuler. Modellen har en beskyttelsesklap der sørger for at holde dig tør og beskyttet fra vinden.

Det er svært at finde en bedre sovepose end DEFENCE 4. Soveposen holder dig varm natten lang i en sæson der strækker sig fra sent efterår til tidligt forår. Soveposen er en af de bedst sælgende 3-sæson soveposer på markedet. 

Kendetegnet er den centrale lynlås og et ekstremt robust og vandtæt ydre materiale. Lynlås dæk-knappen beskytter mod vind og fugt og forhindrer også varmetab. TERMOFLECHT-funktionen gør at varmen fra kroppen bliver i soveposen også selv om det er vinter med frostgrader.

DEFENCE 6 er soveposen du skal bruge, hvis du skal overnatte i områder med ekstrem kuldepåvirkning. Soveposen har vist sig at være brugbar i områder med temperaturer ned til minus 40 grader. I realiteten kan man bruge DEFENCE 6 i alle årets fire sæsoner. Denne sovepose har en TERMOFLECT-funktion der gør at varmen bliver inde i soveposen og du bliver holdt varm hele natten.

TATONKA TELTE

Når man skal på friluftstur er det vigtigt at have det helt rigtige telt med, som passer til den natur og de vejrforhold der vil være på din rute. Husk at teltet er dit hjem, væk fra dit hjem. 

Wolf Tactical har et stort udvalg at markedets bedste telte. Tatonka er en tysk producent af frilufts- og outdoor telte.  

GRØNLAND 3 er et tunneltelt til tre personer og har desuden en rummelig vestibule. Teltet er oplagt til friluft ture hvor mere bagage skal opbevares, i ly for vind og vejr. Aspis har en sideindgang og kan bruges som madlavningsområde, hvis vejret er dårligt.

Tunnelteltet er vindstabilt og har lang levetid. Det er oplagt at tage med på trekking. Opsætning og nedtagning er ukompliceret, materialet er af let og vandtæt polyester og så har teltdugen et vandsøjletryk på 8.000 mm

NARVIK 3 er et tremandstelt med to stænger, vandtætte forseglede sømme og frontindgang i aspis. Det indre telt er allerede ophængt i det ydre telt, men kan hurtigt løsnes, hvis det kræves. En funktion, som du helt sikkert vil sætte pris på i regnen, da det indre telt forbliver tørt. Et andet pluspunkt er den mindre bagerste stang, som gør teltet lettere og mindre at pakke sammen – uden at skulle acceptere tab i sovekomfort og arealanvendelse. Takket være de mange spændingspunkter og robust håndværk er Narvik modellen en pålidelig form for indkvartering, uanset vejret.

TATONKA rygsække!

På trekking eller andre rejser er hurtig pakning essentiel. Din rygsæk skal give nem og hurtig adgang til dine nedpakkede sager – ud over komfort og volumen er det også vigtigt at sikre sig at rygsækken er vandtæt, så dine ting holder sig tørre selv om vejret raser.

YUKON er vandrerygsække til et hvert behov. Vi har fire varianter af denne populære model. En junior med en volumen på 32 liter og tre voksenmodeller med en volumen på 50 +10, 60 +10 eller 70 +10 liter.

YUKON vandrerygsække er trekkingklassikere. Det helt rigtige valg til en bred vifte af ture. Rygsækkene er optimeret til belastninger op til 25 kg og tilbyder en afbalanceret kombination af let vægt, holdbarhed og ydeevne. De tredimensionelle formede hofteflapper garanterer optimal vægtoverførsel. Ud over de standard must-have trekking-rygsækfunktioner tilbyder Yukon også utrolig funktionalitet med en 3D-frontåbning, der gør pakningen nemmere end nogensinde. Bunden af ​​denne vandrerygsæk er lavet af slidstærk CORDURA, og den nederste søm strækker sig op ad siderne for at forhindre vand i at komme ind, når du lægger pakken ned. 

En drøm for backpackere: Den store lynlåsåbning til hurtig pakning og udpakning er uundværlig! Af denne grund har rygsækken en stor all-round frontåbning. To-vejs lynlåse på siden af ​​YUKON giver dig nem adgang til din bagage på alle tidspunkter.

Liggeunderlag og lagenpose fra Sea To Summit

Wolf Tactical har det liggeunderlag du har brug for til din friluftsrejse. Et godt liggeunderlag er lige så vigtigt som at finde den helt rigtige sovepose eller det bedste telt. Liggeunderlag og sovepose er essentielt for at du får den bedste nattesøvn.

CAMP MAT Self Inflating er liggeunderlaget der passer til dig der ønsker en liggekomfort til en fornuftig pris. Liggeunderlaget måler 198×64 cm, når det er pustet op og sammenrullet 33×18 cm. R-værdien er 4,2 og dermed egnet til friluft liv det meste af året.

CAMP Mat S.I. har en oppustet skumkerne på 3,8 cm. BodyZone tilpasningen sikrer at der er opvarmning på de rigtige steder og ingen hvor det er unødvendigt fyld. Samlet vægt i størrelse R 780 gram – Størrelse L 1020 gram. Den multifunktionelle ventil sørger for hurtig oppustning, så du kan slappe af for natten. Ventilen giver dig også mulighed for at justere lufttrykket i liggeunderlaget, så hårdheden bliver tilpasset netop din smag. Der er desuden mulighed for at justere ventilen til kun at kunne lukke luft ud, så det er en leg at pakke liggeunderlaget sammen. 

REACTOR EXTREME KLIMASYSTEM lagenpose fra Sea To Summit øger fleksibiliteten af din sovepose. Du kan bruge lagenposen alene som en let sommersovepose eller til at fore din sommersovepose, som dermed bliver varmere.

Ved hjælp af superisolerende 110 g / m² THERMOLITE® er REACTOR EXTREME vores varmeste strikkede soveposeforing. De hule kernefibertråde fungerer ligesom en isbjørns hule pels, idet de fanger varme effektivt. Når termometeret falder, vil du sætte pris på mumie-pasformen og hætten, der er holder ekstra godt på varme med sin mini-ledningslås. Det strikkede stof har også en seriøs elasticitet, hvilket gør det ideelt til den rastløse sovende.

JETBOIL udekøkken grej

JETBOIL fremstiller lette gasbrændersæt som primært bruges til outdoor, backpackers og frilufts liv. Et gasbrændersæt er vigtigt at have med på din tur. Du kan hurtigt varme vand til kaffe eller te, eller sørge for at du får en god og varm aftensmad. JETBOIL FLASH 2.0 kan få 1 liter vand til at koge på 100 sekunder, så skal du ikke vente længe på at kaffen. Kedlen er isoleret med stof på ydersiden, hvilket gør at du kan holde den i dine hænder.

JETBOIL FLASH 2.0 har piezo tænding og trinløs justering. 1.0 liter kop med FluxRing varmefordeler og neoprenbetræk.

TRANGIA STORMKØKKEN

Trangia fremstiller gas- og spritbrændersæt og stormkøkkensæt til outdoor og frilufts liv. Brugervenligheden er høj hos TRANGIA og designet er indrettet så alle dele passer sammen i en lukket kompakt enhed. Det er let at bruge og er dermed egnet til alle brugere, fra nybegyndere til det trænede friluft menneske. Man kan tilberede alle former for mad og drikke på dette sæt, fra vand til kaffe, te eller varme pølser eller til at tilberede et gourmetmåltid i sit friluft udekøkken, midt i den nordiske natur.

TRANGIA GB74 GASBRÆNDER med forvarmer og stålarmeret gasslange til indbygning i TRANGIA STORMKØKKEN. Gasbrænderen passer til ventildåser med standard gevind.

STANLEY og CAMELBAK termokander og kopper

Termokander og kopper er til dig der ønsker at holde kaffen varm og/eller kildevandet køligt på din friluft tur. Det er skønt at forfriske kroppen med en kølig slurk af kildevandet, man selv har hentet i den nært liggende bæk. Wolf Tactical har termokander og krus fra STANLEY og CAMELBAK.

CHUTE MAG 0,6L flaske fra CAMELBAK er dobbeltvæg vakuumisoleret. Hætten har en magnetisk top, der sidder sikkert væk af vejen, når den er åben, og er lækagesikker, når den er lukket. Flasken er let og tåler opvaskemaskine.

STANLEY CLASSIC TRIGGER-ACTION TRAVEL MUG 0,47L er din co-pilot til bilture, fisketuren eller vandreture. Trigger-Action gør det muligt at drikke med kun én hånd, med et enkelt tryk på en knap. Designet til at passe perfekt i din bils kopholder. Termokoppen holder din kaffe varm i op til 7 timer og dit kildevand koldt op til 10 timer. Låget kan tages af og hele koppen kan vaskes i opvaskemaskinen.

Wolf Tactical har alt hvad du skal bruge til dit dit næste outdoor – friluftseventyr.

Besøg vores online shop på wolftac.dk eller besøg os i vores friluftsbutik i Amaliegade 15, i centrum af København.

VI ER DIN FRILUFTSBUTIK I KØBENHAVN!

Vi glæder os til at se dig!

Besøg vores Youtube kanal hér.

Skriv en kommentar

Shopping Cart
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Tilføj rabatkode
   Fri fragt over 499
   Fri fragt over 499
   Fri fragt over 499