Friluftsbutik København | Køb online eller i friluftsbutik

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

 

Din friluftsbutik midt i København! Wolf Tactical er din friluftsbutik på nettet!

WOLFTAC.DK har alt hvad du skal bruge til dit næste outdoor eventyr. Vi er eksperter i militær og outdoor udstyr.

Vi har et stort udvalg af alt det essentielle udstyr du skal bruge: soveposer, telte, liggeunderlag, friluftsbeklædning, termokander, vandrerygsække og alt andet du har brug for til dit næste friluftseventyr. Find dit udstyr, grej og beklædning på vores online friluftsbutik www.wolftac.dk eller besøg vores fysiske friluftsbutik i Søborg.

Wolf Tactical har en solid baggrund som veteraner i det danske forsvar.  Vi nyder godt af erfaringerne fra felten og fra mange rejser rundt omkring i verden – fra friluftsrejser i vildmarken i Canada til savannen i Afrika, og mange andre friluftsoplevelser ind i mellem. 

Vi er veteraner der går meget op i gear og grej. Vores erfaring kommer dig til gode i din dagligdag og på dine næste frilufts eventyr.

På vores friluftsbutik finder du et bredt udvalg af friluftartikler fra stærke brands som: Mil-Tec, Sea To Summit, Deerhunter, Gerber, Savotta, Carinthia og mange flere.

Vores friluftsbutik fører et bredt udvalg af friluft telte, soveposer, liggeunderlag og feltsenge fra stærke brands som Mil-Tec, Sea To Summit, Savotta, Carinthia og mange flere. Desuden har vi vandrerygsække fra Savotta, Tasmanian Tiger, Mil-Tec, Berghaus, Lundhags, Tatonka m.fl. Desuden har vi termokander og krus til din næste friluftstur. Så er du sikker på at kaffen er varm og kildevandet koldt.

Læs vores guide til den rigtige skoletaske hér!


Vores friluftsudstyr og beklædning sørger for at du er klædt godt på til dit næste eventyr. 

Vi har et bredt udvalg af kvalitets soveposer

Soveposen er uundværlig for din rejse. Den skal holde dig varm og tryg om natten i alle slags vejr. Hos Wolf Tactical har vi et bredt udvalg af soveposer. Vi har prioriteret at have et bredt udvalg af soveposer, så vi både kan dække vores militære baggrund med soveposer der kan tåle ekstreme forhold, men også soveposer til outdoor entusiasten der nyder en weekendtur i den danske natur. Bl.a. fører vi et bredt udvalg af brandet Carinthia, som bliver brugt af det danske forsvar. Modellerne Carinthia DEFENCE 4 og DEFENCE 6 bliver brugt på diverse missioner og er kendetegnet ved en høj komfort og en holdbar kvalitet. 

DEFENCE 1

En sommersovepose i top kvalitet. Letvægts sovepose med en ekstremt lille volumen og vægt. Modellen har en skal, der forhindrer kold luft i at trænge ind på småkolde morgener. Desuden er der mulighed for at åbne lynlåsen i den nederste del af soveposen, for at få bedre ventilation i en varm sommernat.

DEFENCE 4

Defence 4 har vist sig at være særdeles velegnet i kolde forhold, i ørkenen eller endda i snehuler. Modellen har en beskyttelsesklap der sørger for at holde dig tør og beskyttet fra vinden.

Det er svært at finde en bedre sovepose end DEFENCE 4. Soveposen holder dig varm natten lang i en sæson der strækker sig fra sent efterår til tidligt forår. Soveposen er en af de bedst sælgende 3-sæson soveposer på markedet. 

Kendetegnet er den centrale lynlås og et ekstremt robust og vandtæt ydre materiale. Lynlås dæk-knappen beskytter mod vind og fugt og forhindrer også varmetab. TERMOFLECHT-funktionen gør at varmen fra kroppen bliver i soveposen også selv om det er vinter med frostgrader.

DEFENCE 6

Dette er soveposen du skal bruge, hvis du skal overnatte i områder med ekstrem kuldepåvirkning. Soveposen har vist sig at være brugbar i områder med temperaturer ned til minus 40 grader. I realiteten kan man bruge DEFENCE 6 i alle årets fire sæsoner. Denne sovepose har en TERMOFLECT-funktion der gør at varmen bliver inde i soveposen og du bliver holdt varm hele natten.

Udover disse soveposer, har vi et bredt udvalg af soveposer til alle formål i vores friluftsbutik i København, men en del flere på vores online butik.

Se vores forskellige vandrerygsæk kategorier her:

TATONKA TELTE OG MANGE ANDRE STÆRKE BRANDS

Når man skal på friluftstur er det vigtigt at have det helt rigtige telt med, som passer til den natur og de vejrforhold der vil være på din rute. Husk at teltet er dit hjem, væk fra dit hjem. 

Wolf Tactical har et stort udvalg at markedets bedste telte. Vi er selv utroligt glade for Tatonkas udvalg af telte og mange af os bruger Tatonka brandet når det kommer til telte og vandrerygsække mv. Tatonka er en tysk producent af frilufts- og outdoor telte.  

GRØNLAND 3

Dette er et tunneltelt til tre personer og har desuden en rummelig vestibule. Teltet er oplagt til friluft ture hvor mere bagage skal opbevares, i ly for vind og vejr. Aspis har en sideindgang og kan bruges som madlavningsområde, hvis vejret er dårligt.

Tunnelteltet er vindstabilt og har lang levetid. Det er oplagt at tage med på trekking. Opsætning og nedtagning er ukompliceret, materialet er af let og vandtæt polyester og så har teltdugen et vandsøjletryk på 8.000 mm

NARVIK 3

Dette telt er et tremandstelt med to stænger, vandtætte forseglede sømme og frontindgang i aspis. Det indre telt er allerede ophængt i det ydre telt, men kan hurtigt løsnes, hvis det kræves. En funktion, som du helt sikkert vil sætte pris på i regnen, da det indre telt forbliver tørt. Et andet pluspunkt er den mindre bagerste stang, som gør teltet lettere og mindre at pakke sammen – uden at skulle acceptere tab i sovekomfort og arealanvendelse. Takket være de mange spændingspunkter og robust håndværk er Narvik modellen en pålidelig form for indkvartering, uanset vejret.

RINGSTIND SUPERLIGHT 2

Teltet fra Helsport er et 2-personers campingtelt og fylder næsten ingen vægt eller plads i din rygsæk. Helsport-teltet er super nemt at slå op alene. Stangkonfigurationen er optimeret til at øge rumvolumen og øge komforten ved camping. Det faktum, at det er et ultralet telt, betyder ikke, at det er ustabilt under blæsende forhold! Ringstind Superlight 2 byder på god plads til to liggeunderlag og har to indgange med hver sit fortelt.

Begge indgange kan åbnes helt, og udsigten nydes i fjerne retninger. Det gør det også muligt at lufte ud, når forholdene er pæne.

Udover disse telte, har vi et bredt udvalg af telte til alle formål i vores friluftsbutik i København, men en del flere på vores online butik.

Se vores forskellige telt kategorier her:

TATONKA RYGSÆKKE OG MANGE ANDRE STÆRKE BRANDS

På trekking eller andre rejser er hurtig pakning essentiel. Din rygsæk skal give nem og hurtig adgang til dine nedpakkede sager – ud over komfort og volumen er det også vigtigt at sikre sig at rygsækken er vandtæt, så dine ting holder sig tørre selv om vejret raser.

Uanset om du er til korte en dags vandreture eller om du er ude flere uger ad gangen, så er det vigtigt at du vælger det helt rigtige udstyr.

Hos Wolf Tactical har vi en stor kærlighed for naturen. Alle i vores ulveflok har prøvet dusinvis af vandrerygsække gennem tiden, og derfor føler vi at kan give vores ekspertviden videre til dig, som måske er i tvivl om hvilken vandrerygsæk du skal vælge.

Tryk hér for gode råd og tips – og et par stærke bud på din næste vandrerygsæk!

YUKON er vandrerygsække til et hvert behov. Vi har fire varianter af denne populære model. En junior med en volumen på 32 liter og tre voksenmodeller med en volumen på 50 +10, 60 +10 eller 70 +10 liter. OBS! Vi opdaterer hver uge vores sortiment med nye produkter, så måske er visse modeller ikke længere tilgængelige.

YUKON vandrerygsække er trekkingklassikere.

Det helt rigtige valg til en bred vifte af ture. Rygsækkene er optimeret til belastninger op til 25 kg og tilbyder en afbalanceret kombination af let vægt, holdbarhed og ydeevne. De tredimensionelle formede hofteflapper garanterer optimal vægtoverførsel. Ud over de standard must-have trekking-rygsækfunktioner tilbyder Yukon også utrolig funktionalitet med en 3D-frontåbning, der gør pakningen nemmere end nogensinde. Bunden af ​​denne vandrerygsæk er lavet af slidstærk CORDURA, og den nederste søm strækker sig op ad siderne for at forhindre vand i at komme ind, når du lægger pakken ned. 

En drøm for backpackere: Den store lynlåsåbning til hurtig pakning og udpakning er uundværlig! Af denne grund har rygsækken en stor all-round frontåbning. To-vejs lynlåse på siden af ​​YUKON giver dig nem adgang til din bagage på alle tidspunkter.

SE OGSÅ: VANDRERYGSÆK 65 LITER | DEOS BACKPACK – PENTAGON

Denne rygsæk er den ultimative vandrerygsæk – med en markant militær stil!

Pentagon Deos Backpack er en rummelig ekspeditionsrygsæk med en kapacitet på omkring 65 liter, som giver dig mulighed for at pakke alt det nødvendige udstyr til en længere udendørs tur.

Vandrerygsækken på 65 liter kan justeres i ryghøjden – så den fitter perfekt til din krop. Derudover har vandrerygsækken et indbygget regnslag.

En vigtig funktion, som alle vandrerygsække burde besidde, er det klassiske molle system, så du nemt kan fastgøre sidetasker og gear for at udvide vandrerygsækkens volumen.

Udover disse populære vandrerygsække, har vi et bredt udvalg af rygsække til alle formål i vores friluftsbutik i København, men en del flere på vores online butik.

Se vores forskellige vandrerygsæk kategorier her:

Liggeunderlag og lagenpose fra Sea To Summit | FRILUFTSBUTIK KØBENHAVN

Wolf Tactical har det liggeunderlag du har brug for til din friluftsrejse. Et godt liggeunderlag er lige så vigtigt som at finde den helt rigtige sovepose eller det bedste telt. Liggeunderlag og sovepose er essentielt for at du får den bedste nattesøvn.

HVAD SKAL DU TAGE MED PÅ DIN TUR?

Skal du på udflugt i naturen, på lejrtur eller telttur og har du planlagt en overnatning på din vej, så er der et par vigtige ting du skal huske at tage med. Den første er en god sovepose, den anden er et liggeunderlag, der passer til dig. Det kan muligvis være svært beslutte sig, da der er mange muligheder at vælge imellem.

Restitution og en god nats søvn er nødvendig når man er på udflugt.

Derfor er det fundamentalt at have et godt liggeunderlag at sove på. Det er noget af det vigtigste udstyr, du skal tage med på rejsen, næst efter sovepose. Det er essentielt at få restitueret kroppen efter en lang dags strabadser.

Ofte er underlaget stenet, ujævnt eller hårdt og man ender op med dårlig søvn og smerter i ryg og nakke – med mindre man finder overnatning på en blød græseng… Det kan gå ud over dine oplevelser, hvis man har ømhed i kroppen og er uoplagt pga. dårlig søvn.

Gør dig selv den tjeneste at have styr på dit basisudstyr. Tag et godt liggeunderlag og en god sovepose med på din tur, det gør oplevelsen så meget bedre og du passer på din krop.

Wolftac.dk har et bredt udvalg af selvoppustelige liggeunderlag, luftmadrasser, skum underlag og feltsenge i alle prisklasser.

CAMP MAT Self Inflating er liggeunderlaget der passer til dig der ønsker en liggekomfort til en fornuftig pris. Liggeunderlaget måler 198×64 cm, når det er pustet op og sammenrullet 33×18 cm. R-værdien er 4,2 og dermed egnet til friluft liv det meste af året.

CAMP Mat S.I. har en oppustet skumkerne på 3,8 cm. BodyZone tilpasningen sikrer at der er opvarmning på de rigtige steder og ingen hvor det er unødvendigt fyld. Samlet vægt i størrelse R 780 gram – Størrelse L 1020 gram. Den multifunktionelle ventil sørger for hurtig oppustning, så du kan slappe af for natten. Ventilen giver dig også mulighed for at justere lufttrykket i liggeunderlaget, så hårdheden bliver tilpasset netop din smag. Der er desuden mulighed for at justere ventilen til kun at kunne lukke luft ud, så det er en leg at pakke liggeunderlaget sammen. 

Udover disse populære liggeunderlag, har vi et bredt udvalg af liggeunderlag til alle formål i vores friluftsbutik i København, men en del flere på vores online butik.

Se vores forskellige liggeunderlag kategorier her:

Wolf Tactical er din friluftbustik i København der har alt hvad du skal bruge til dit dit næste outdoor – friluftseventyr.

REACTOR EXTREME KLIMASYSTEM lagenpose fra Sea To Summit øger fleksibiliteten af din sovepose. Du kan bruge lagenposen alene som en let sommersovepose eller til at fore din sommersovepose, som dermed bliver varmere.

Ved hjælp af superisolerende 110 g / m² THERMOLITE® er REACTOR EXTREME vores varmeste strikkede soveposeforing. De hule kernefibertråde fungerer ligesom en isbjørns hule pels, idet de fanger varme effektivt. Når termometeret falder, vil du sætte pris på mumie-pasformen og hætten, der er holder ekstra godt på varme med sin mini-ledningslås. Det strikkede stof har også en seriøs elasticitet, hvilket gør det ideelt til den rastløse sovende.

Udover disse populære lagenposer, har vi et bredt udvalg af udstyr til alle formål i vores friluftsbutik i København, men en del flere på vores online butik.

JETBOIL udekøkken grej | FRILUFTSBUTIK KØBENHAVN

JETBOIL fremstiller lette gasbrændersæt som primært bruges til outdoor, backpackers og frilufts liv. Et gasbrændersæt er vigtigt at have med på din tur. Du kan hurtigt varme vand til kaffe eller te, eller sørge for at du får en god og varm aftensmad. JETBOIL FLASH 2.0 kan få 1 liter vand til at koge på 100 sekunder, så skal du ikke vente længe på at kaffen. Kedlen er isoleret med stof på ydersiden, hvilket gør at du kan holde den i dine hænder.

JETBOIL FLASH 2.0 har piezo tænding og trinløs justering. 1.0 liter kop med FluxRing varmefordeler og neoprenbetræk.

Udover disse populære udendørs køkkengrej har vi et bredt udvalg af udstyr til alle formål i vores friluftsbutik i København, men en del flere på vores online butik.


TRANGIA STORMKØKKEN

Trangia fremstiller gas- og spritbrændersæt og stormkøkkensæt til outdoor og frilufts liv. Brugervenligheden er høj hos TRANGIA og designet er indrettet så alle dele passer sammen i en lukket kompakt enhed. Det er let at bruge og er dermed egnet til alle brugere, fra nybegyndere til det trænede friluft menneske. Man kan tilberede alle former for mad og drikke på dette sæt, fra vand til kaffe, te eller varme pølser eller til at tilberede et gourmetmåltid i sit friluft udekøkken, midt i den nordiske natur.

TRANGIA GB74 GASBRÆNDER med forvarmer og stålarmeret gasslange til indbygning i TRANGIA STORMKØKKEN. Gasbrænderen passer til ventildåser med standard gevind.

STANLEY og CAMELBAK termokander og kopper | FRILUFTSBUTIK KØBENHAVN

Termokander og kopper er til dig der ønsker at holde kaffen varm og/eller kildevandet køligt på din friluft tur. Det er skønt at forfriske kroppen med en kølig slurk af kildevandet, man selv har hentet i den nært liggende bæk. Wolf Tactical har termokander og krus fra STANLEY og CAMELBAK.

CHUTE MAG 0,6L flasken fra CAMELBAK er dobbeltvægget vakuumisoleret. Hætten har en magnetisk top, der sidder sikkert væk af vejen, når den er åben, og er lækagesikker, når den er lukket. Flasken er let og tåler opvaskemaskine.

STANLEY CLASSIC TRIGGER-ACTION TRAVEL MUG 0,47L er din co-pilot til bilture, fisketuren eller vandreture. Trigger-Action gør det muligt at drikke med kun én hånd, med et enkelt tryk på en knap. Designet til at passe perfekt i din bils kopholder. Termokoppen holder din kaffe varm i op til 7 timer og dit kildevand koldt op til 10 timer. Låget kan tages af og hele koppen kan vaskes i opvaskemaskinen.

Udover disse populære termokander og termokopper har vi et bredt udvalg af udstyr til alle formål i vores friluftsbutik i København, men en del flere på vores online butik.

Wolf Tactical er din friluftbustik i København der har alt hvad du skal bruge til dit dit næste outdoor – friluftseventyr.

Besøg vores online shop på wolftac.dk eller besøg os i vores friluftsbutik i Søborg.

VI ER DIN FRILUFTSBUTIK I KØBENHAVN!

Vi glæder os til at se dig!

Besøg vores Youtube kanal hér.

Del indlægget:

Relaterede indlæg

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Dansk