Hvilken vandrerygsæk skal du vælge ?

HVILKEN VANDRERYGSÆK SKAL DU VÆLGE ? Alle de muligheder – det er ikke nemt at vælge den helt rigtige rygsæk til turen, derfor har vi listet vores bedste bud på en god vandrerygsæk op her.

Der er rigtig mange ting du skal tage højde for når du skal ud og købe dig en ny vandre rygsæk. I guiden vil vi komme med input til din kommende vandrerygsæk.

 

Hvilken tur skal du på?

Inden du går i butikkerne og kigger på de mange tusind rygsække der er at vælge imellem, kan du starte med at lave en liste over hvad dine behov er – Hvor længe skal du være væk, hvad skal du have pakket?. Skal der være plads til en sovepose eller liggeunderlag, skal der være mulighed for at påsætte ekstra små tasker på, og hvad er dit budget for en rygsæk? På den måde kan du hurtigt fravælge de rygsække som overhoved ikke opfylder dit behov og hurtigt snævre dig ind på den helt rigtige rygsæk for dig.

hvad erfarer vi er vigtigt i en god vandrerygsæk?

Vi har efterhånden været på en del outdoor ture rundt omkring i verden, og har derfor prøvet lidt forskelligt gear. Det første og nok også det mest åbenlyse, som vi mener er vigtigt, er at rygsækken sidder godt på ryggen, og giver den rette støtte. Der er ikke noget der kan ødelægge en tur mere, end hvis man efter få dage får ondt i nakke, skuldre eller lænd, fordi rygsækken sidder forkert, og har man først ondt, falder motivationen og det kan være svært at nyde turen. Derfor anbefaler vi, hvis man har købt ny rygsæk, lige at pakke den tungt, og gå en længerer tur med den på ryggen, så man er sikker på der ikke er nogle overraskelser.

Hvis vi hurtigt skal sige 3 ting som vi ikke ville kunne undværer i en god vandrerygsæk, så er det

1. Gode spænder foran både på bryst og lænd, så rygsækken bliver holdt godt på plads og støtter rigtigt.

2. At din vandrerygsæk er vandtæt, eller at du har et regnslag som passer til.

3. At du har flere rum, så du kan opdele dine ting, og organiserer det, således at du nemt kan finde frem til det du skal bruge.

 

Vores 5 forslag til en god vandrerygsæk

 

MMPS Centurio III 45  fra Berghaus

Tag på de mest udfordrende eventyr med den robuste og alsidige militære spec Centurio 45 MMPS rygsæk. Denne holdbare rygsæk på 45 liter er klar til at møde de mest straffende dage med et hårdt nylonflader og en indvendig ramme til belastningsstøtte og med gode puder i ryggen.
Som en del af vores Multi Mission Pack System (MMPS) kan denne pakke bæres alene eller kan let integreres med MMPS-lommerne. Dette giver fleksibilitet til at bære op til 65 liter.
Her er en rigtig god rygsæk, som ikke bare sidder godt på ryggen, med mulighed for at tilpasse stropper så den passer perfekt – men også har mangle muligheder i at modulerer den efter dit behov. Denne vandrerygsæk har som standard, ét stort hovedrum med god plads til tøj osv, og et mindre rum i topluk lommen til de mest nødvendige ting som du nemt skal kunne få fat i.
Rygsækken er også kompatibel med MMPS Hydration Pocket så du nemt kan få en slurk vand på farten.

Militær rygsæk “TROOPER PACK” – Tasmanian Tiger


Denne rygsæk fra Tasmanian Tiger er også et godt forslag til en god vandrerygsæk. Hoved rygsækken har en kapacitet på 42 L og frontlommerne har kapacitet på 8 L, så en rigtig stor rygsæk med god plads og rigtig god mulighed for at organiserer sit grej.
Denne vandrerygsæk har en god støtte i ryggen, og en ekstrem god støtte i lænden med en tyk hofterem som kan spændes godt til. Dette gør at det meget mere behageligt at bære tungt. Den har et rum i hver side som man nemt kan komme til mens man har rygsækken på.

3 DAY ASSAULT PACK fra condor

Denne vandrerygsæk tilbyder et stort hovedrum, med invendige stropper så du kan fastgøre dit grej inde i tasken, så det ikke rasler rundt. Som navnet siger passer denne vandrerygsæk sig bedst til en weekend tur på et par dage.
Rygsækken har flere ydre lommer til at organisere alt dit gear. I alt er der plads til hele 50 liter. Vandrerygsækken har gode brede skulderstropper, og et godt solidt hoftespænde, så det sidder sikkert og godt ind til ryggen. Rygsækken har også en stiv ryg, med gode støtte puder. Med MOLLE systemet på tasken har du mulighed for at fastgøre mindre pouches hvis du ønsker mere plads til turen. Yderligere har rygsækken et rum i ryggen som gir dig mulighed for at indsætte en hydration pocket med udgang til slangen, så du altid har vand lige ved hånden. Alt i alt en rigtig god rygsæk til en længerer vandretur.

ORION ASSAULT RYGSÆK – CONDOR

Denne rygsæk fra Amerikanske Condor er også et rigtig godt forslag til en god vandrerygsæk.
Det forreste rum kan afmonteres og bruges som en seperat rygsæk med 10 liters kapacitet, dette er perfekt hvis du har slet lejr, og lige skal ud på en lille smuttur for at finde natur lækkerier til aftensmaden. Der er to aftagelige rum på siderne. Hovedrummet har generøse 40 liters kapacitet og sikre derved rigeligt med opbevaringsmuligheder og plads for dit grej. Pga, af de mange rum har du her god mulighed for at organiserer alt dit grej.
Tasken har gode brede skulderstopper, med gode støttepuder i ryggen. Det brede og bløde hoftebælte gir dig god støtte så du ikke får ondt i ryggen. Skulderstropperen er udstyret med en brystspænde så du er sikker på tasken bliver siddende på plads når du vandre i bjærgene.

Se vores YouTube kanal her og få mere inspiration

Skriv en kommentar