Gratis fragt ved køb over 499 DKK

Showroom i København K

Vi støtter veteranerne

0 DKK0,00
0 DKK0,00
Telt

Pakkeliste til vandreture i Danmark

Her har du en fuldendt pakkeliste til vandreture, hvor du skal have grej og gear med på din tur ud i det fri.

I denne guide fokuserer vi på dit udstyr du skal have med til din telttur. Hvis du vil have gode råd til sikkerhed på din vandretur, kan du gå ind på naturstyrelsen hjemmeside.

Find det rigtige telt

Det kommer meget an på hvor du skal hen og hvor langt du skal gå, når du skal vælge dit telt. Det er derfor du gøre et godt research arbejde inden. Sørg for at have god plads i dit telt, så vælg et telt, hvor der er plads til en person mere.

Nybegynder telt:
Solidt 2-personerstelt:

Liggeunderlag

Det er noget af det mest vigtige, når man skal sove ude i naturen, at man har et solid og god underlag. Det er vigtigt for ens tur/aktivitet næste dag, at man ikke har ligget dårligt. Du skal derfor finde ud af hvad din krop har brug for som minimum til en god nats søvn.

Oppustelig termounderlag:

Soveposer

Det kommer på hvor du skal og hvornår du skal derhen, når du skal vælge din sovepose. Et godt råd til at tage på vandreture er at planlægge din tur, så den kommer til at foregå i april-september i Danmark.

Mad & køkken

Når man skal sove ude i naturen, er det et selvfølge at man også skal lave sin egen mad. Her kan du nemt tage mad rationer med i rygsækken. Det er desuden super fornuftigt at tage sit eget lille stormkøkken med. Dette gør der hurtigt og nemt at få varmt vand til sin mad på. Husk at have et spisesæt med.

God fornøjelse med din pakkeliste til vandreture i danmark

Skriv en kommentar

Shopping Cart
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Tilføj rabatkode
   Fri fragt over 499
   Fri fragt over 499
   Fri fragt over 499