Savotta

Savotta
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

“Let’s make it better than others. Let’s make it to endure!”

Det var hvad Allan Halme besluttede i 1955, da han og hans kone Marjatta begyndte at fremstille handsker og rygsække til outdoor enthusiaster, som blev grundlaget for Finn-Savotta.

I dag, 60 år senere er det den tredje genneration af Savotta-iværksættere
der fører brandet videre.

Savottas kerneforretning i dag, er design og produktion af funktionelt gear og grej i høj kvalitet, til et krævende professionelt og fritidsbrug, i ekstreme miljøer.

Savotta i dag

I dag driver Finn-Savotta to anlæg, et hovedkontor og fabrik i Karstula, Finland og en anden fabrik i Tartu, Estland og beskæftiger en samlet arbejdsstyrke på ca. 100 medarbejdere.

Finn-Savotta er blevet tildelt den nationale entreprisørpris i 2010 for langsigtet, nationalt og højkvalitetsarbejde. Prisen blev tildelt af bestyrelsen, der omfatter finsk iværksætterunion, finsk fagforening, private entrepreneurs og fenniaunionen. Finn-Savotta har også ISO 9001-2000 H kvalitetscertifikat udstedt af de finske militærstyrker siden 1995

Finn-Savotta har siden 1960’erne udstyret finske militærstyrker med grej. De Norsk – Finske militærstyrker bruger f.eks. Savottas telte, kampvest og liggeundrlag. Også finsk grænsepoliti bruger Savotas rygsæk Rajapartio modellen, som deres tjeneste rygsæk.

Del indlægget:

Relaterede indlæg

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Dansk