Gratis fragt ved køb over 499 DKK

Showroom i København K

Vi støtter veteranerne

0 DKK0,00
0 DKK0,00

Hvilken Skoletaske skal du vælge til dit barn

Her er vores skoletaske guide til hvad du skal overveje inden du køber dine børns skoletasker.

Vælg den rigtige skoletaske til dine børn

Dit barns skole rygsæk vil sandsynligvis være det hårdest arbejde at finde at, til dine børns skolestart. Rygsækken bruges hver dag til at tage ting til og fra skolen. Den skal kunne modstå daglig brug og slid. Herunder turene til og fra skole, skabsopbevaring og den hårde behandling, som børn tilfører deres ejendele.

Fordi den bruges dagligt, skal du vide, hvad du skal lede efter i en rygsæk.

Kvalitet tæller i rygsække

Det bredeste udvalg af skolerygsække er tilgængeligt i løbet af skolestartssæsonen. Du finder ud af, at kvalitet og pris kan variere meget i løbet af denne periode. Du kan blive fristet til at købe en rygsæk, der er billig og trendy, og bare antage, at hvis du har problemer, vil du være i stand til at erstatte den. Problemet er, at du sandsynligvis ikke vil være i stand til at finde en god rygsæk efter salgssæsonen.

Billige rygsække af lav kvalitet varer typisk i et par uger til et par måneder. Det er bare længe nok til, at alle skolens genstande i butikshylderne kan erstattes med sæsonbestemte merchandise. Det tynde valg af rygsæk, der er tilbage, er ofte begrænset til et eller to valg, hvis en butik fortsat bærer rygsække overhovedet. De begrænsede valg kan lide af kvalitetsproblemer og passer muligvis heller ikke korrekt til dit barn. Køb derfor smart til at starte med.

Tre ting at kontrollere

For at lede efter en kvalitetsrygsæk foreslår vi, at du kigger rygsækken igennem, indvendigt og udvendigt, også holder øje med følgende:

1: Undgå løse, ujævne eller skødesløse sømme, der let kan fortrydes.

2: Kontroller, om der er rå eller flossede stofkanter.

3: Kontroller om lynlåsene er kraftige, så de kan modstå slid og dårligt vejr.

En skoletaske skal passe korrekt

Rygsække, der ikke passer korrekt eller bruges forkert, har potentiale til at forårsage ryg og skulderbelastning eller smerte. Når du handler efter en skoletaske, skal du overveje korrekt pasform og komfort over prisen.

For at finde en rygsæk med den rette pasform giver vi følgende tips.

Vælg den rigtige størrelse:

Bredden på en rygsæk skal være forholdsmæssigt proportionel med personens bredde. For eksempel bør et lille barn ikke vælge en rygsæk i voksenstørrelse.

Vores bud til en praktisk og robust skoletaske til børn som starter i skole. Se den her

Fås også i andre farver

Kig efter om tasken har stropper:

Se efter brede stropper med polstring til skuldrene, begge for at give mere komfort og beskytte af skuldrene mod stor vægt. Det er vigtigt, at begge stropper bruges til at fordele vægten af ​​rygsækken jævnt. Brug af kun en rem tilføjer ekstra belastning til den ene skulder. Justerbare stropper er nyttige, ikke kun for korrekt pasform, men for korrekt positionering – igen skal rygsækken sidde lidt over taljen, og begge stropper skal forblive ens i længden. Kig også efter stropper som kan lukkes over brystet, som holder tasken ekstra godt på plads, så den ikke gynger til den ene eller anden side. I takt med at dit barn bliver ældre og kommer i de højere klasser, skal tasken også kunne indeholde flere og tungere ting. Som f.eks. Flere bøger, større madpakke, idrætstøj og evt. computer.
Her er vores bude på en taske, som kan modstå rigtig meget. Er super praktisk at pakke. Indeholder 4 rum at fordele tingene i.  Se det her

Har tasken lommer og flere rum?

Kig efter rygsække med lommer og flere rum for at fordele vægten jævnt. Udover at bruge begge skulderstropper og sikre, at rygsækken sidder i den rigtige højde, skal du overveje rygsække, der tilbyder lommer og skillevægge for at hjælpe med at fordele ekstra vægt. Tungere genstande skal placeres tættere på personens ryg i pakken. Lettere genstande kan sidde længere væk fra kroppen. Ligeledes er flere rum også gode til at pakke tasken praktisk, så tingene ikke flyder sammen.

Hvor meget skal tasken og indholdet veje

Hold vægten af ​​den pakkede rygsæk til 15% af dit barns kropsvægt. Det er vigtigt ikke at afveje rygsække. Dette gælder især når man overvejer børn. Rygsækken såvel som dens indhold bør ikke udgøre mere end 15% af en persons vægt.

Hvis den har bryst- eller taljeremme, skal du sørge for at de sidder ordentligt på dit barn. Nogle rygsække tilbyder bryst- eller taljeremme designet til at hjælpe med at fordele vægten. Hvis de ikke sidder ordentligt på dit barn, hjælper de ikke med at fordele vægten og kan endda føre til ubehag.

Overvej dit barns personlige stil

Dit barn vil bære deres rygsæk til og fra skolen hver skoledag. Mens korrekt pasform og god kvalitet er de største faktorer at se efter, er stil stadig et element at overveje. Du vil gerne vide, at dit barn faktisk kan lide den rygsæk, som de vil bruge i løbet af året.

Kraftig overvej

Reflektorer eller andre reflekterende genstande, der øger sikkerheden. Hvis dit barn venter på skolebussen langs en vej eller går i skole, skal du tilføje reflekterende elementer til dit barns rygsæk. Se vores reflekterende patch, som kan sættes på taskerne. Ellers er sport butikker også en god mulighed.

Se patchet her

Skoletasker til unge
Skoletasker til de helt unge fra tyske Mil-Tec.
Børneversion af den populære US Assault Pack.
14L – passer specielt godt som turtaske eller børnehavetaske.

Rygsæk
Den har en volumen på ca. 36 liter, justerbar skulderremme og bælte med hurtig fastgøring.
Den indeholder 2 store lommer med mange lynlåse og netlommer, alle lommerne i tasken har 2-vejs lynlås og mange molle løkker.
Størrelse: 51 cm x 29 cm x 28 cm
Vægt: 1,450 Kg.

Rigtig god skaletaske til skolebørn i de ældrere klasser i

Skoletaskerne er fra tyske Mil-Tec og er af virkelig høj kvalitet.

Skriv en kommentar

Shopping Cart
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Tilføj rabatkode
   Fri fragt over 499
   Fri fragt over 499
   Fri fragt over 499