3 sæson sovepose

Find den rigtige sovepose og ligge underlag

Vi hjælper dig med at finde den rette sovepose og rette ligge underlag.

Sovepose, liggeunderlag og grej!

Vores funktionsdygtige soveposer og ligge underlag. Er en ekstraordinær luksus at medbringe på vinterens ture uanset om det er i nordens smukke natur. Eller om sydens varme er destinationen.

At kunne rejse let med en sovepose og et ligge underlag. Gør dig fleksibel i form af at kunne slå lejr næsten hvor som helst. Med disse produkter øger du levestandarden og såvel som kvaliteten i din restitutionstid. Dette er en uundværlig fordel at have prioriteret en fornuftig sovepose såvel som ligge underlag. Disse gør rejsens hvile timer meget mere komfortable og fordelagtige.
At sove på hårde underlag og i barsk natur kan gøres lige så blidt og behageligt, som at ligge i sin egen seng. Blot i den smukke natur og ude i det fri. Disse hjælper dig ud på din rejse med en positiv tilgang til turens udfordringer. Samt mere overskud hvortil der medfølger færre fejlagtige beslutninger på turens gøremål, såvel som et meget større energi niveau. Alt dette af blot at prioritere en bedre sovepose og et fornuftigt ligge underlag. Disse to ingredienser kan styrke din tur på mange måder. Der både styrker turen i underbevidstheden såvel som til de praktiske formål. 

Se vores udvalg af soveposer hér!


Vi har hos Wolf Tactical derfor valgt at tilbyde en bred variation helt fra prisklasser, funktionalitet og design typer. Som alt sammen kan skræddersyes til lige netop dine favorit typer. På den måde kan vi sammen sørge for at du finder lige præcis de produkter, du kan finde bedst gavn i at købe.
Skal du rejse i nordens barske kulde med vild natur og varieret vejr? Kan du med fordel benytte dig af vores kollektion der specificeres til lige netop dette. 
Skal du ud og overnatte i de køligere måneder, så har vi soveposer, som kan holde dig varm helt ned til -25 grader! Det er vigtigt at kende omstændighederne, når man skal ud og overnatte i naturen.
Eller vil rejsen foregå i sydens varme med varme nætter og mange solskins timer. Har vi også hertil fornuftige produkter der kan gøre rejsen mere komfortabel. I form af et bredt udvalg af soveposer og ligge underlag der kan benyttes til disse formål.

Du kan inden afrejse med fordel undersøge hvor stort, varmt, åndeligt, hvilket terræn det skal anvendes i. Samt hvor meget prioriterer du komfort, vægt af produkterne samlet og individuelt. Ligegyldigt hvad du vægter mest og hvilke prioriteringer du har til netop den tur, som står for døren er vi klar til at hjælpe dig godt på vej og tilbyder dig lige netop det produkt du ønsker allermest.
Masser af lækre Soveposer og Ligge underlag i alle prisklasser, størrelser og typer. Vi har både sommersoveposer og vintersoveposer. Samt inderposer og termo liggeunderlag. Vi har soveposer fra bl.a. Carinthia og Mil-Tec samt Savotta.

Forbered dig inden valg af sovepose og liggeunderlag

Der er ikke noget mere frigørende end at rejse med kun en taske. Du har alle dine vigtigste ting lige inden for rækkevidde, og det tvinger dig til at afskære mange af livets tilsyneladende nødvendige forbrugsvarer, som sandsynligvis vil vise sig at du godt kan leve uden. Ingen forstyrrelser, ingen hverdagsstress, bare dig afsted på en eventyrlig rejse.
Det er til alles fordel let og overskueligt at finde rundt på vores hjemmeside. Og at læse på vores udvalg af soveposer og ligge underlag. Surf blot rundt i vores online udvalg, find frem til nogle forslag og inspiration til netop dine kriterier. Så finder vi sammen det helt rigtige grej til lige netop din rejse. På denne måde sørger vi sammen for at du er korrekt påklædt til turens strabadser. 

Måske er du i tvivl, bare rolig – vi ved hvad vi snakker om og har gjort os specialister i denne kategori.

  • Vintersoveposer
  • Termoliggeunderlag
  • Inderposer til soveposen
    Selvoppustelige liggeunderlag

Vi har desuden også sovepose, som kan rumme alle størrelser! Det er vigtigt at man ikke føler sig indeklemt eller trængt i sin sovepose. Og der skal være en vis rummelighed for at man kan sove behageligt.

Størrelsen betyder noget

Ikke kun stoffet i din sovepose er vigtigt. Størrelsen betyder også noget. Din sovepose skal passe til din krop. Hvis soveposen er for stor, kommer kold luft ind. Hvis den er for lille, er den ikke behagelig. Hvis soveposen ikke dækker hele din krop. Hvis den er for lille, hvilket vil medføre det sørgelige resultat, som ingen ønsker, nemlig at du fryser.

Når sommeren kommer, er det soveposetid! Behagelige temperaturer, lejrbål under stjernehimmelen er en af ​​de smukkeste ting om sommeren. Det betyder ikke noget, om du er på ferie, i bjerghytte eller på farten: en sovepose eller ligge underlag er altid en god investering.

Det er ingen overraskelse – med en sovepose er det muligt at sove, hvor du vil. Ved havet, i bilen eller på toppen af bjerget. Uanset hvad du er til, så er det vigtigt at have den rigtige sovepose og det rigtige liggeunderlag.

Vi har også ligge underlag og grej! 


Det er følelsen af at være fri – Du har begge dine hænder fri, og du trækker ikke konstant noget bag dig. Ligegyldigt hvilket terræn du krydser. Vil du aldrig gå med irritationen over høje eller ustabile hjul bag dig fra en standard rejsebagage. Som javist ruller nemt derud af på lufthavne og hotelgulve. Men når du stiger ud af taxaen, og skal trække din rullekuffert hen over de mange brostensbelagte veje i Paris eller op ad de stejle bakker på Tenerife? Med den rigtige rygsæk pakket med det helt rigtige grej og dertilhørende sovepose og ligge underlag kan du krydse næsten ethvert terræn, frit og ubesværet.

Du bliver flexibel – Du tager mindre plads på flyet eller i den offentlig transport. Du vil generelt føle dig mere fri og så er der den ekstra fordel, at du ikke ligner en ”out-of-place turist”. Det opfordre dig til en mere eventyrlig livsstil da du altid er klar til at gå på nye opdagelser. Og du kan nemt fange det tog, der er ved at køre uden dig, uden at du skal løbe akavet sidelæns med en rullekuffert eller to.

Uanset om du er en ny rejsende, der er klar til din første ”one backpack adventure”, en ”nu sælger-jeg-alt-mine-ting-og-kommer-resten-i-en-enkel-rygsæk” – fase, eller et sted derimellem. Er det vigtigt at have den bedste rejserygsæk, der fungerer for dig. Til netop den tur der står og venter på at blive skudt i gang.

Så ræk ud og tag fat i os, når du er klar til at blive udrustet til din næste tur. Hvortil du skal bruge det rette udstyr, med præcis hvad du får brug for, så hjælper vi dig i mål.

Skriv en kommentar