Gratis fragt ved køb over 499 DKK

Showroom i København K

Vi støtter veteranerne

0 DKK0,00
0 DKK0,00

Suunto

SUUNTO 9 ER BLEVET BEDRE – NY OPDATERING AF SOFTWARE TILGÆNGELIG

Du bad om det. Suunto leverede. Suunto 9 har nye integrerede funktioner, der hjælper dig med at tage din træning og ydeevne til det næste niveau. Du kan nu måle din maksimale iltforbrugshastighed med Fitness-niveau, se, hvordan din søvn hjælper dig med at komme dig med søvnkvalitet og styre din evne til at klare dagens udfordringer med stress og gendannelse.

Træningsniveau

Den opdaterede Suunto 9 måler nu VO2max, en indikator for din kardiorespiratoriske kondition og dermed din generelle sundhed og ydeevne. Jo højere din VO2-maks, jo hurtigere kan du løbe, før du føler dig træt. Dit Suunto 9-ur beregner automatisk din VO2max under kørsler og hurtige gåture ved hjælp af GPS, pulsdata og dine personlige baggrundsoplysninger. Du kan se dit nuværende fitnessniveau på uret og følge dine langsigtede fremskridt i Suunto-appen.

For at få dit niveau estimeret skal du registrere et løb eller en gåtur, mens du bærer din Suunto 9. Fra urets ansigt skal du trykke på den nederste højre knap for at rulle til fitnessniveauet. Det vil instruere dig yderligere. Jo flere løb- eller gåaktiviteter du registrerer, jo mere præcis bliver din VO2 max.

Suunto 9
Suunto 9

Søvnkvalitet


For at opnå toppræstationer er det vigtigt at optimere din søvnkvalitet. Den opdaterede Suunto 9 sporer din pulsvariation for at afsløre din søvn score%. Når du vågner op, viser Suunto 9 et komplet søvnoversigt. I Suunto-appen kan du gennemgå de langsigtede søvntrend-målinger. At få data om din søvn giver dig mulighed for bedre at forstå og optimere din gendannelse.

Sørg for, at din daglige HR og søvnsporing er aktiveret til at måle søvnkvalitet. Du kan slå funktionen Daily HR til eller fra fra urindstillingerne under Aktivitet. For søvnsporing skal du indstille tidspunkterne for at gå i seng og vågne op i dine urindstillinger under Sleep.

Suunto 9

Stress og bedring
Optaget hverdag kombineret med en eventyrlig livsstil kan være stressende. Selv hvis stresset er positivt, forbruger det stadig dine ressourcer. Uret sporer nu dit stress- og gendannelsesniveau og hjælper dig med at finde den sunde balance, der giver dig mulighed for at fordele ressourcer mellem dagligdagen og sportslige oplevelser.

Tryk på den nederste højre knap for at rulle til displayet med stress og gendannelse. Rattet rundt på displayet angiver dit samlede ressourceniveau. Tryk på den midterste knap for at se et søjlediagram over dine ressourcer i de sidste 16 timer. Sørg for, at din daglige HR er aktiveret.

NY KOMPAKT SUUNTO 5 GPS-SPORTS SE KLAR TIL YDELSE

Det holdbare Suunto 5 er designet til ren ydelse og giver lang batterilevetid og en række funktioner i en slank og behagelig krop.

VANTAA, FINLAND – Ti år med at arbejde med atleter og udendørs eventyrere har udsat Suunto for skønheden ved at være “i strømmen”, hvor alt andet falmer og folk klarer sig bedst. Suunto 5 var enkel, ukompliceret og designet til formålet med dette i tankerne.

Suunto 5 er slank, kompakt og behagelig og er klar til at hjælpe dig med let at komme ind i din optimale træningsrytme med multisport-funktionaliteten, som Suunto er berømt for. Det tilbyder sportsentusiaster, hvad de har brug for at fokusere på deres næste skridt, slagtilfælde eller revolution og lade alt andet falme.

Suunto 5
Suunto 5

Gå afstanden hver gang

Med Suunto 5s intelligente batteritilstande og lang batterilevetid på op til 40 timer, kan atleter og eventyrere fortsætte med at presse på – hvad enten det er træning eller trekking – uden at bekymre sig om at løbe tør for juice. Dette intelligente ur lærer brugerens træningsmønstre og sender påmindelser om at oplade godt inden den næste session.

Denne holdbare træningskammerat er blevet bygget og testet under barske nordiske forhold og fortsætter Suuntos stærke arv i eventyrudstyr tilbage til 1936. Det vil tage det, som naturen kaster på det.

Suunto 5

Ledsager til høj IQ-træning
Uret sporer brugerens fitnessniveau og tilpasser personlig træningsvejledning baseret på hans eller hendes fremskridt og mål. Ligesom en træner fortæller det atleter at komme sig, når de skubber for hårdt. Hvis de ikke træner, motiverer det dem til at træne. Suunto 5 er mere end et ur – det er en pålidelig træningskammerat.

Det sporer også stress og søvn, så brugerne kan være sikre på, at de er godt kommet og er klar til deres næste sportsaktivitet. Det understøtter dem også i at opretholde, forbedre eller øge deres kondition og deres præstation. Med over 80 tilpassede sportstilstande kan brugerne få relevant statistik uanset deres sport.

Fællesskabets inspiration
I stedet for at træne alene, forbinder Suunto 5 aktive og eventyrlystne mennesker til en verden af ​​nye ruter, der kan opdages via varmekort i Suunto-appen. Heatmaps viser, hvor og på hvilken rute, folk træner, inspirerer til nye udfordringer og udforskning. Når de er synkroniseret, kan de udforske nye spor og ruter på deres ur.

Nogle af verdens foretrukne sportsapps, som Strava, TrainingPeaks og Relive, er integreret med Suunto-appen, så brugerne kan få mere ud af deres sessioner. Og træningsresultater har aldrig været lettere at dele online via flere sociale medieplatforme.

Designet til stil
Uret er ikke kun bygget til ydeevne, den blev lavet til at se stilfuld ud. Robuste rustfrie stålrammer og fire designvarianter – All Black, White, Burgundy Copper and Graphite Copper – gør dem også sofistikerede og personlige.

Suunto 5

Skriv en kommentar

Shopping Cart
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Tilføj rabatkode
   Fri fragt over 499
   Fri fragt over 499
   Fri fragt over 499