Gratis fragt ved køb over 499 DKK

Showroom i København K

Vi støtter veteranerne

0 DKK0,00
0 DKK0,00

SUUNTO 3 FITNESS

Kort om Suunto

Suunto blev født i Finland for mere end 80 år siden, da den ivrig udendørsentusiast Tuomas Vohlonen opfandt masseproduktionsmetoden for det væskefyldte kompas.
Siden da har Suunto været på forkant med innovation, håndlavet sportsure, instrumenter og dykkecomputere, der er testet under verdens hårdeste forhold.
Ordet “Suunto” kommer fra det finske ord, der betyder “retning”.
Suunto udtales rigtigt “Soon-toh”.

I 1980’erne bliver Suunto verdenslederne inden for fremstilling af dykkerinstrumenter.
Suuntos første dykke-computer, Suunto SME-ML, blev lanceret i 1987 og revolutionerer sporten fuldstændigt. Tidligere måtte dykkere beregne tidspunkter ved hjælp af dybtabeller. Takket være SME-dykkercomputeren bliver sporten en lettere, sjovere og mere sikker hobby.

Suunto har stadig base i Finland, hvor de fleste af deres produkter er designet og håndlavet med stolthed i deres flagskibsfabrik uden for Helsinki. Deres mål er at give eventyrere og sportsentusiaster de bedste værktøjer til at udforske og erobre nyt territorium fra de højeste bjerge til de dybeste oceaner – og hvor som helst derimellem.

I dag er Suunto kendt af mange for deres utrolige sporture til løb, cykling, og ekstremsport. Suunto er på grund at deres utrolige præcision, og kvalitet brugt af mange atletsports udøvere som ikke går ned på kvalitet. Derfor kan du være sikker på at få et sportsur som vil fortælle dig de helt nøjagtige værdier for din træning.SUUNTO 3 FITNESS

DIN PERSONLIGE TRÆNER

Suunto 3 Fitness Black

Baseret på dit fitnessniveau og den registrerede træningshistorie opretter Suunto 3 Fitness en 7-dages træningsplan med optimal varighed og intensitet for hver træning for at forbedre din kondition.

Træningsplanen tilpasses automatisk, så hvis du tager en ekstra hviledag eller løber en ekstra lang tur i det gode vejr end endelig planlagt, behøver du ikke at opdatere den manuelt.

De planlagte øvelser er lette at aktivere, og når du er i gang med din træning, hjælper uret dig med at forblive på den rigtige intensitet.

EN SUND BALANCE MELLEM AKTIVITET OG RESTITUTION

Suunto 3 Fitness Gold

Suunto 3 Fitness tæller automatisk dine daglige trin og kalorier. Men for at afbalancere aktivitet er en god nats søvn vigtig. Bær Suunto 3 Fitness om natten for at spore din søvn. I søvnoversigten kan du blandt andet se, hvor længe du sov og hvad søvnen betyder for din restituituion.

Derudover måler uret din aktivitet og stress gennem dagen for at hjælpe dig med at sikre, at du har nok i energi til at klare det gennem dagen.

HOLD TRACK MED DIN TRÆNING MED SUUNTO APP

Lad dit Suunto 3 Fitness holde forbindelse med den helt nye Suunto-app. App’en gemmer alle dine aktiviteter og holder dig opdateret om din aktivitet, søvn og generelle fitness-tendenser.

Del dine trænings præstationer fra dine aktiviteter, og kom let i kontakt med andre i Suunto-appsamfundet.

Forbindelse til Suunto-appen gør det muligt at spore din hastighed og afstand og sporer din rute, alt baseret på din mobile enheds GPS.

DIN TRÆNINGSVEJLEDNING


Den adaptive træningsvejledning findes i tre forskellige tilstande. Vælg det, der bedst matcher dit mål: oprethold dit nuværende fitnessniveau, forbedrer det moderat (standardtilstand), eller øg din kondition med en mere intensiv plan.
Uanset hvilken tilstand du vælger, skaber Suunto 3 Fitness dig en 7-dages træningsplan med optimal varighed og intensitet for hver træning.
Træningsplanen tilpasses automatisk til dine faktiske aktiviteter, så du med sikkerhed vi nå dine træningsmål.

SUUNTO 3 FITNESS KEY FEATURES

LÆS MERE OM SUUNTO 3 FITNESS HER

Skriv en kommentar

Shopping Cart
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Tilføj rabatkode
   Fri fragt over 499
   Fri fragt over 499
   Fri fragt over 499