Gratis fragt ved køb over 499 DKK

Showroom i København K

Vi støtter veteranerne

0 DKK0,00
0 DKK0,00

SUUNTO 5

KORT OM SUUNTO

Suunto blev født i Finland for mere end 80 år siden, da den ivrig udendørsentusiast Tuomas Vohlonen opfandt masseproduktionsmetoden for det væskefyldte kompas.
Siden da har Suunto været på forkant med innovation, håndlavet sportsure, instrumenter og dykkecomputere, der er testet under verdens hårdeste forhold.
Ordet “Suunto” kommer fra det finske ord, der betyder “retning”.
Suunto udtales rigtigt “Soon-toh”.

I 1980’erne bliver Suunto verdenslederne inden for fremstilling af dykkerinstrumenter.
Suuntos første dykke-computer, Suunto SME-ML, blev lanceret i 1987 og revolutionerer sporten fuldstændigt. Tidligere måtte dykkere beregne tidspunkter ved hjælp af dybtabeller. Takket være SME-dykkercomputeren bliver sporten en lettere, sjovere og mere sikker hobby.

Suunto har stadig base i Finland, hvor de fleste af deres produkter er designet og håndlavet med stolthed i deres flagskibsfabrik uden for Helsinki. Deres mål er at give eventyrere og sportsentusiaster de bedste værktøjer til at udforske og erobre nyt territorium fra de højeste bjerge til de dybeste oceaner – og hvor som helst derimellem.

I dag er Suunto kendt af mange for deres utrolige sporture til løb, cykling, og ekstremsport. Suunto er på grund at deres utrolige præcision, og kvalitet brugt af mange atletsports udøvere som ikke går ned på kvalitet. Derfor kan du være sikker på at få et sportsur som vil fortælle dig de helt nøjagtige værdier for din træning.

Suunto 5

Verden omkring dig forsvinder når du går på opdagelse efter nye evnetyr. Suunto 5 er bygget til netop disse øjeblikke. Det er konstrueret til at performe så længe du har brug for det. Et kompakt GPS-sportsur med stor batterilevetid.

Intelligente batteritilstande sørger for, at du altid er klar til en lang træning uden at skulle bekymre dig om at løbe tør for batteriet.


Suunto 5 har over 80 sportstilstande eller tilpas dine egne i Suunto-appen.

Spor dit fitnessniveau (VO2max), og følg dine fremskridt i Suunto-appen. Hold øje med dit helbred ved at spore stress og restituering.

24/7 aktivitetssporing Spor dine trin, kalorier og søvn for at holde dit helbred i balance. Track det hele i Suunto Appen

Med GPS-navigation kan du planlægge dine egne eventyr eller tjekke de mest almindelige ruter ud i Suunto-appen, og følg ruten på dit ur.

Kort om SUUNTO 5


Suunto 5 tilbyder lang batterilevetid i et kompakt GPS-ur, fyldt med flere sportsfunktioner, der gør det nemt for dig at spore alle dine træninger og følge dine fremskridt. Uret sporer også din døgnaktivitet inklusive stress og søvn, så du kan sikre dig, at du er bedret og klar til din næste sportsaktivitet. Denne holdbare ledsager er bygget og testet under de hårdeste nordiske forhold.

Nyd din træning med dit kompakte ur


Suunto 5s slanke og lette design gør det behageligt til daglig brug. Med sine intelligente batteritilstande og lange batterilevetid behøver du ikke bekymre dig om, at det løber tør for juice. Uret vil endda minde dig om at oplade det, så du altid er klar til at gå. Suunto 5 giver ikke op..

hold FOKUS PÅ DIN SPORT OG FøLG DIN FREMSKRIFT


Suunto 5 sporer dit fitnessniveau og tilpasser din træningsvejledning, baseret på dine fremskridt og mål. Med sine 80 tilpassede sportstilstande kan du få præcise statistik uanset din sport. Synkroniser til Suunto-appen for at udforske nye heatmap-tracks direkte fra dit ur. Ved at oprette forbindelse til dine yndlingssporttjenester fra Suunto-appen får du endnu mere ud af din oplevelse.

hold dig OPDAteret med DIN DAGLIGE AKTIVITET OG restituion


Suunto 5 sporer ikke kun dine sportsgrene, men også din daglige aktivitet, stressniveauer og søvnkvalitet. Med dette ur kan du sikre dig, at du ikke overtræner på dage, hvor du har brug for hvile. Find resume og tendenser i Suunto-appen, der hjælper dig med at holde liv, træning og restituion i balance.

suunto 5 key fetures

Skriv en kommentar

Shopping Cart
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Tilføj rabatkode
   Fri fragt over 499
   Fri fragt over 499
   Fri fragt over 499