Suunto 9

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Kort om Suunto

Suunto blev født i Finland for mere end 80 år siden, da den ivrig udendørsentusiast Tuomas Vohlonen opfandt masseproduktionsmetoden for det væskefyldte kompas.
Siden da har Suunto været på forkant med innovation, håndlavet sportsure, instrumenter og dykkecomputere, der er testet under verdens hårdeste forhold.
Ordet “Suunto” kommer fra det finske ord, der betyder “retning”.
Suunto udtales rigtigt “Soon-toh”.

I 1980’erne bliver Suunto verdenslederne inden for fremstilling af dykkerinstrumenter.
Suuntos første dykke-computer, Suunto SME-ML, blev lanceret i 1987 og revolutionerer sporten fuldstændigt. Tidligere måtte dykkere beregne tidspunkter ved hjælp af dybtabeller. Takket være SME-dykkercomputeren bliver sporten en lettere, sjovere og mere sikker hobby.

Suunto har stadig base i Finland, hvor de fleste af deres produkter er designet og håndlavet med stolthed i deres flagskibsfabrik uden for Helsinki. Deres mål er at give eventyrere og sportsentusiaster de bedste værktøjer til at udforske og erobre nyt territorium fra de højeste bjerge til de dybeste oceaner – og hvor som helst derimellem.

I dag er Suunto kendt af mange for deres utrolige sporture til løb, cykling, og ekstremsport. Suunto er på grund at deres utrolige præcision, og kvalitet brugt af mange atletsports udøvere som ikke går ned på kvalitet. Derfor kan du være sikker på at få et sportsur som vil fortælle dig de helt nøjagtige værdier for din træning.

Suunto 9

Når du har sat dig et bestemt mål eller et eventyr, er det vigtigt, at dit ur er med dig hele vejen. Med op til 120 timers kontinuerlig træning måling er Suunto 9 bygget til at holde – ligesom dig!

Batterilevetid 25 timer i Performance-tilstand, op til 120 timer i Ultra-tilstand *

Intelligent batteriteknologi med smarte opladningspåmindelser

Testet til det ekstreme under de hårdeste forhold

FusedTrack ™ for forbedret spor og afstand nøjagtighed

INGEN BEKYMRINGER OM AT LØBE TØR FOR STRØM
Tre forud definerede batteritilstande – ydelse, udholdenhed og ultra – leverer fra 25 timer til op til 120 timers sportstilstand, med GPS-tracking. Suunto 9 bruger smarte påmindelser baseret på din aktivitetshistorie for at sikre, at du er fuldt opladet til din næste udflugt. Hvis uret lægger mærke til, at du er ved at løbe tør for batteri under en træning, foreslår det automatisk, at du skifter til en anden batteritilstand.

SUUNTO FUSEDTRACK ™ TIL MERE PRÆCIS SPOR OG DISTANCE MÅLING
Suuntos unikke FusedTrack ™ – algoritme kombinerer GPS- og bevægesessensordata for at forbedre spor- og distancenøjagtighed. Dette giver dig mulighed for at forlænge batteriets levetid ved at sænke GPS-strømmen uden at gå på kompromis med nøjagtigheden.

TESTET TIL DET EKSTREME – UNDER DE HÅRDESTE FORHOLD
“When talking about training or racing tools for any adventure or endurance sport, the first thing I consider is durability, because it actually gives you the chance to just focus on what you need to do”.
Mauricio Méndez Cruz, Suunto triathlete and Xterra World Champion

Suunto 9 er designet og bygget til at imødekomme professionelle atleter. Testet til det yderste med tusinder af timers reel brug under de hårdeste forhold af Suuntos interne testteam og atleter over hele verden, det er din betroede ledsager, som trygt er med dig igennem ethvert eventyr.

DEL DIN PASSION MED SUUNTO APP
Par Suunto 9 med den nye Suunto-app til at spore alle dine eventyr, og følg blandt andet din daglig aktivitet og søvn. Del nemt dine største resultater, og få forbindelse med andre i app fællesskabet. Den smarte mobilforbindelse holder dig connected med notifikationer om indgående opkald, beskeder og meddelelser til dit ur. Suunto-appen er tilgængelig i App Store og Google Play.

SUUNTO 9 BARO KEY FEATURES

SUUNTO 9 KEY FEATURES

Billeder lånt fra Suunto

Del indlægget:

Relaterede indlæg

Bliv en del af ulveflokken

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Dansk