SUUNTO SPARTAN SPORT WRIST HR / BARO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Kort om Suunto

Suunto blev født i Finland for mere end 80 år siden, da den ivrig udendørsentusiast Tuomas Vohlonen opfandt masseproduktionsmetoden for det væskefyldte kompas.
Siden da har Suunto været på forkant med innovation, håndlavet sportsure, instrumenter og dykkecomputere, der er testet under verdens hårdeste forhold.
Ordet “Suunto” kommer fra det finske ord, der betyder “retning”.
Suunto udtales rigtigt “Soon-toh”.

I 1980’erne bliver Suunto verdenslederne inden for fremstilling af dykkerinstrumenter.
Suuntos første dykke-computer, Suunto SME-ML, blev lanceret i 1987 og revolutionerer sporten fuldstændigt. Tidligere måtte dykkere beregne tidspunkter ved hjælp af dybtabeller. Takket være SME-dykkercomputeren bliver sporten en lettere, sjovere og mere sikker hobby.

Suunto har stadig base i Finland, hvor de fleste af deres produkter er designet og håndlavet med stolthed i deres flagskibsfabrik uden for Helsinki. Deres mål er at give eventyrere og sportsentusiaster de bedste værktøjer til at udforske og erobre nyt territorium fra de højeste bjerge til de dybeste oceaner – og hvor som helst derimellem.

I dag er Suunto kendt af mange for deres utrolige sporture til løb, cykling, og ekstremsport. Suunto er på grund at deres utrolige præcision, og kvalitet brugt af mange atletsports udøvere som ikke går ned på kvalitet. Derfor kan du være sikker på at få et sportsur som vil fortælle dig de helt nøjagtige værdier for din træning.SUUNTO SPARTAN SPORT WRIST HR / BARO

SUUNTO SPARTAN SPORT WRIST HR / BARO

ALL-AROUND MULTISPORT GPS ur

Suunto Spartan Sport Wrist HR er et multisport GPS-ur til sports atleter, der leder efter sportsfunktionalitet. Spartan Sport Wrist HR ure er designet og håndlavet i Finland og testes for at udholde forskellige krævende forhold. Estimeret hjertefrekvens fra dit håndled muliggør daglig aktivitet og søvnsporing, hvilket hjælper med at holde liv og træning i balance.

80 FORSKELLIGE SPORTTILSTANDE

Med over 80 sporttilstande, der er forudinstalleret i uret, er Suunto Spartan-ure klar til næsten enhver form for aktivitet. De sportsspecifikke display til sportsgrene som løb, cykling, svømning, triathlon og forskellige udendørs sportsgrene, såsom vandreture eller skiløb, giver dig nøjagtige feedback og målinger, der er relevante for din træning.

designet til sports og hverdagsbrug

Med Suunto Spartan Sport Wrist HR kan du nemt overvåge din estimerede hjertefrekvens fra dit håndled. Ud over at spore hjerterytme under træning holder Spartan Sport Wrist HR øje med din hjertefrekvens hele dagen, og giver sammen med de talte trin mere nøjagtige data om dine daglige aktivitetsniveauer og kalorieforbrug. Det er også grunden til, at Suunto har designet dette ur så det er så behageligt og i sådan et pænt design, at du uden problemer kan bære det hele dagen.

TESTET TIL AT MODSTÅ HÅRD TRÆNING

Suuntos Spartan ure er designet og bygget til at imødekomme kravene fra atleter af alle typer. Hvert ur er bygget med materialer, der tåler hårde stød der måtte komme under din træning, og er testet i af Suuntos testteam af atleter over hele verden. Suunto Spartan er din betroede ledsager til som følger dig igennem dine sports eventyr.

FORBIND TIL DIN FAVORIT-APPS

Forbind Suunto Spartan med dine yndlingsapps for at fortsætte med at spore dine sportsgrene og holde kontakten med dine venner, uanset hvor de er!

SUUNTO SPARTAN SPORT WRIST HR key fetures

SUUNTO SPARTAN SPORT WRIST HR baro KEY FETURES

Læs mere om Suunto Spartan Sport Wrist HR her

Læs mere om Suunto Spartan Sport Wrist HR BARO her

Del indlægget:

Relaterede indlæg

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Dansk