Gratis fragt ved køb over 499 DKK

Showroom i København K

Vi støtter veteranerne

0 DKK0,00
0 DKK0,00

Vandrerygsæk guide – Hvilken vandrerygsæk skal du vælge?

en lille guide til valg af din næste vandrerygsæk – HVILKEN VANDRERYGSÆK SKAL DU VÆLGE? Alle de muligheder – det er ikke nemt at vælge den helt rigtige rygsæk til turen, derfor har vi listet vores bedste bud på en god vandrerygsæk op her.

 

Wolf Tactical har lavet en lille guide til dig som leder efter en ny vandrerygsæk!

Der er rigtig mange ting du skal tage højde for når du skal ud og købe dig en ny vandre rygsæk. I guiden vil vi komme med input til din kommende vandrerygsæk. Man er velkommen til at besøge vores Outdoorshop i København, for lidt sparring omkring hvilken taske man vælge. Her vil det også være muligt, at prøve taskerne på egen krop, hvor ved vi kan hjælpe med justering mm. 
Vores telefonnummer er ligeledes tilgængelig på hjemmesiden. Her skal man heller ej være bleg for at kontakte os telefonisk, hvis man ikke har mulighed for at besøge vores outdoorshop. 

Hvilken tur skal du på?

Inden du køber din rygsæk, bør du gøre op med dig selv hvilken tur du skal på. Derved er det nemmere for dig at bestemme hvilken vandrerygsæk du skal vælge. Dette gør det både nemmere for dig og for sælgeren. Det vil være en god idé, inden du kommer ned i butikkerne, hvor mulighederne er uendelige, at du på forhånd kender dine behov, for at hvad en rygsæk skal kunne. Det kan være alt fra, hvor meget den skal bruges på turen, til hvordan skal den sidde på kroppen. Jo flere ting du ved omkring dig selv og din kommende tur, jo bedre kan vi hjælpe dig, til at få den helt rigtige rygsæk. Det vil være så ærgerligt, hvis du ikke får den rigtige hjælp, som medfører at du allerede kort inde i din oplevelse med naturen, får ondt nogle steder i kroppen, fordi tasken har siddet forkert. 


HVILKEN VANDRERYGSÆK SKAL DU VÆLGE? – Kom ned i vores outdoor showroom i København, for den rigtige vejledning. 

Se hele vores online udvalg af vandrerygsække hér!

Ting du skal overveje inden køb af din Rygsæk 

Den rigtige pasform er afgørende, når det kommer til rygsække, men da alle er forskellige, vil det smartest at prøve dem, før du køber. Rygsække kan deles i to, når det kommer til rammer:

Justerbare rammer

Faste rammer

Det giver dig mulighed for at forlænge eller forkorte ryggen. De har tendens til at være tungere, men opadrettede er, at du kan justere dem til din torsolængde, indtil du får den perfekte pasform. Og du kan dele en pakke mellem to personer ved blot at justere rammen afhængigt af, hvem det drejer sig om at bære.

Hvis du køber en fast rammemodel, er det endnu vigtigere, at du prøver pakken, læg den med et par tunge genstande og gå omkring for at se, hvordan det føles. Gode ​​forhandlere vil med glæde gøre det i butikken. Hvis du køber online, skal du ikke fjerne tags eller smide emballagen, før du er sikker på, at den er korrekt. Kvinder kan finde ud af, at de får en bedre pasform fra en rygsæk til kvinder, der er designet til at passe det kvindelige hofte-til-torso-forhold mere effektivt.

Et velfungerende hoftebælte (der sidder på hofterne, ikke rundt om taljen) er nøglen til at minimere belastningen på din ryg- og skuldermuskulatur. Dette er dog kun tilgængeligt hos nogle få specialforhandlere. Opbevaringskapacitet på rygsæk.

Størrelsen på den rygsæk, du har brug for, afhænger af, hvad du vil bruge den til – for stor, og du ender med at bære mere vægt end du har brug for, for lille, og du vil kæmpe for at passe alt i. Rygsækkapacitet måles i liter og varierer typisk fra 20-80 liter.

Andre rygsækfunktioner, du skal holde øje med polstring. Et polstret hoftebælte og skulderstropper kan gå langt for at reducere ubehag på en lang vandretur med en tung pakke. Selv om sommeren med en let pakke, skal du kontrollere, at stroppestoffet ikke er for ru, da du måske kan mærke det gnide gennem let tøj.

Hvis du har tendens til at opbygge sved, skal du kigge efter en rygsæk med et specielt designet ventilationsnet eller form, der tillader luft at cirkulere mellem din ryg og rygsækken. Flere af jer nævnte god ventilation som et pluspunkt i vores kundeundersøgelse af rygsæk, som ikke kan lide. Det kan være irriterende nok, hvis du bliver fanget i regnvejr uden det ekstra besvær med, at alt dit udstyr bliver gennemblødt.

hvad erfarer vi er vigtigt i en god vandrerygsæk?

Det er vigtigt at din rygsk passer godt til din kropsbrygning, så du ikke får skader i lænd og skuldre. Vi har igennem års erfaring med diverse militær / outdoor udstyr selv opbygget en god viden omkring hvad der er de vigtigste ting i en god vandrerygsæk. 

Først om fremmest er det vigtigt at tasken ikke bæres af din over krop, men at det er dine ben, som bærer alt vægten. Dette medføre at du kan have flere kilo med i tasken uden at blive hurtigt træt. Via stropperne på siden af tasken, skal de strammes rundt om livet, så taskens vægt er spændt omkring hoften. Herved får tasken en god stabilitet og den begynder ikke at slide på ryggen, da det er dine ben som bærer hele vægten.  Derved kan du bære tasken over en længere distance. 

Stropperne som krydser brystet er til hjælp for at stabilisere tasken så den ikke gynger frem og tilbage og ikke irriterer. Ligeledes skal denne strammes så meget som muligt uden det føles irriterende. 

Stroppernes som løber ned langs tasken. De skal strammes til, så tasken sidder tæt og fast til ryggen. Dog er det et godt råd, hvis der er lidt luft mellem ryggen og tasken, så sidder den lige som den skal. 

Husk: At fordele vægten i tasken ligelidt, så din ene side af kroppen ikke bærer den tunge læs. Dette vil hurtigt komme til at irritere og kan give ondt i siden. De tungeste ting skal placeres i det store rum, så hovedvægten er placeres på midten af kroppen. 

Regn kan forekomme på vandreture, men lad ikke det ødelægge den smukke natur. Men lad ikke lidt vand ødelægge jeres tur. Alle vores tasker er forholdsvis vandafvisende, men for at gøre den vandtætte, vil et regncover til tasker altså gøre underværker.

Se regnslag her:

Hvis vi hurtigt skal sige 3 ting som vi ikke ville kunne undvære i en god vandrerygsæk, så er det…

1. Gode spænder foran både på bryst og lænd, så rygsækken bliver holdt godt på plads og støtter rigtigt.

2. At din vandrerygsæk er vandtæt, eller at du har et regnslag som passer til.

3. At du har flere rum, så du kan opdele dine ting, og organiserer det, således at du nemt kan finde frem til det du skal bruge.

Vores bud til hvordan du pakker din rygsæk mest praktisk. 

Den måde man pakker sin taske på, vil have stor indflydelse på, hvordan det føles at have på din ryg. Hvis du bare klemmer alt ind uden at tænke over det, kan du føle ubehag og ubalance – plus du kan ende med at aflæsse hele din taske i regnen for at komme til en regnjakke, du på en eller anden måde fyldte i bunden.

Før du begynder at pakke, skal du sprede alt, hvad du planlægger at tage, på gulvet foran dig. Efterlad de ting, du måske ikke rigtig har brug for, og husk at medtage det væsentlige. Hvis du ikke er sikker på hvad du skal tage, skal du starte med vores tjekliste til backpacking eller en af vores vandrestjeklister.

Sørg for, at din rygsæk passer dig godt – den skal føles som en forlængelse af din egen krop. Hvis du har spørgsmål, skal du være meget velkommen til at kontakte os.

Uanset om du har brug for at pakke din rygsæk til vandreture, camping, rejser, klatring eller skiture, er hovedprincipperne de samme. Forestil dig, at din pakke består af tre zoner: 

Zone 1: Sæt lette genstande, som din sovepose, i bunden. Det giver struktur til bunden af rygsækken og er en solid base for andre ting over den. En komprimeringssæk kan hjælpe med at reducere størrelsen på din sovepose.

Zone 2: Pak dine tungeste genstande, såsom dit telt, mad til måltider, vand eller klatretøj tættest på din ryg. Hvis du bruger en bjørnebeholder til at gemme duftende genstande, er dette den zone, du skal sætte den i.

Zone 3: Anbring mellemstore eller større emner mod toppen eller ned foran på tasken. Dette vil sandsynligvis være ting som ekstra tøj, dit vandbehandlingssystem eller din førstehjælpskasse.

Dit mål er at undgå at have en top-tung pakke, der trækker dig baglæns, eller at bunden af tasken, som får dig til at føle, at du bliver trukket ned. Pakning af tungere genstande tæt på dit tyngdepunkt (midt på ryggen) holder dig afbalanceret og får belastningen til at føles mere naturlig.

Vej din pakke, inden du forlader huset. Som en generel regel bør din pakkevægt ikke være mere end en fjerdedel til en tredjedel af din kropsvægt.

Nogle flere tip:

Brug dine kompressionsstropper til at bringe belastningen tættere på din krop og hold alt på plads.

Fordel vægten jævnt mellem venstre og højre side.

Anbring ofte anvendte genstande såsom din GPS, kort, kamera, vandflaske, solcreme, regntøj eller snacks på et let tilgængeligt sted, f.eks. Sidelommer eller den øverste lomme.

Når du vandrer på let terræn, skal du pakke tunge genstande lidt højere for bedre kropsholdning.

Når du lægger tunge genstande lavere ned på hårdere terræn, får du bedre balance.

Stedsække giver dig mulighed for hurtigt at pakke og pakke dit udstyr ud og finde det, du har brug for. Superorganiserede mennesker anbragte hver kategori af genstande (førstehjælp, køkken osv.) I forskellige farvede poser for at gøre dem lette at få øje på. Prøv ikke at fylde sækkene fulde, da et lille spil gør dem lettere at klemme ind i hullerne.

Brug dine gryder som hårde metalsække til at beskytte sarte ting.

Sørg for, at alle genstande, der ikke kan blive våde, er vandtætte (plastikposer er en nem mulighed), og at alle væsker er meget forseglede.

Pak din mad over din brændstofflaske.

Mange mennesker vil piske på trekkingstaver eller deres soveunderlag udvendigt på deres taske, men gå ikke overbord – en velbelastet pakke skal have minimale genstande, der hænger ud af den.

Se videoen her:

Vores Vandrerygsæk Guide til hvordan du indstiller din rygsæk korrekt:

At indstille sin rygsæk korrekt er ikke kun et spørgsmål om komfort. Det er også et spørgsmål om at undgå rygskader, sure miner og en rygsæk, der føles unødvendigt tung.

Sidder rygsækken korrekt vil den nemlig føles lettere, og du vil have overskud til at gå lige dén kilometer ekstra. Heldigvis er det nemt, og vi giver vores bud på den perfekte guide, til hvordan rygsækken skal indstilles.

Inden du går igang

Før du begynder, skal du tage rygsækken af ryggen, løsne alle stropper og fylde den, så den har nogenlunde samme vægt, som den kommer til at have, når den skal med på tur.

Dette giver dig det bedste udgangspunkt for at kunne indstille rygsækken, så den sidder, som den skal, når du begiver dig ud på dit eventyr. Herefter indstilles rygsækken i 5 trin.

1: Juster ryglængden

Inden du begynder at indstille rygsækkens remme, skal du, hvis rygsækken er lavet til det, indstille ryglængen. Ryglængden går fra toppen af hoftekarmen til der, hvor rygsøjlen går over i til nakke.

Det kan umiddelbart virke lidt svært at måle sin ryglængde, her er det en god idé at få hjælp fra en ven eller kæreste. Et målebånd er mest praktisk, da det former sig langs ryggen.

Rygsækkens ryglængde skal indstilles sådan, at hoftebæltet støtter på den øverste halvdel af hoftebenet. Skulderremmenes udspring vil typisk sidde et sted mellem skulderbladene.

2: Indstil hoftebæltet

Efter du har indstillet ryglængden, så den passer til dig, skal du tage rygsækken på ryggen og indstille hoftebæltet. Løft rygsækken lidt op og stram hoftebæltet, så det sidder cirka deromkring, hvor du sætter hænderne i siden.

Hofte bæltet skal ca bærer 60-70 % af tasken vægt. Det medfører at tasken føles lettere og derved undgår du også hurtigt skader i lænd og skuldrer.

Tasken vil automatisk begynde at føle lettere, hvis du er vandt til at bærer tasken med skuldrene.

3: Stram skulderremmene

Når rygsækken sidder i den højde, den skal, skal du stramme skulderremmene, så rygsækken sidder godt fast indtil ryggen.

Ifølge vægtstangsprincippet vil ting, der er længere væk fra din krop føles tungere og det er derfor vigtigt, du får rygsækken godt ind til dig. Dog skal du ikke stramme så meget, at du begynder at bære rygsækken med skuldrene – Størstedelen af vægten skal stadig hvile på hoften.

4: Spænd topstrammerne

Topstrammerne bliver ofte undervurderet. Placeret mellem skuldrene og rygsækkens top er de uden for synsfeltet, når først rygsækken sidder på ryggen, og måske netop af denne årsag bliver de ofte glemt.

Topstrammerne er super praktiske, fordi de hjælper til stabiliteten af rygsækken. En god tommelfingerregel er at tasken skal have en hældning på 45 grader. For den mest optimale potentiale

5: Slut af med brystremmen

Når alt andet sidder, som det skal, strammes brystremmen for at sikre, at skulderremmene forbliver på dine skuldre. Stropperne skal strammes så meget som muligt, men det skal selvfølgelig ikke føle ubehageligt.

I det fleste tilfælde, kan bryststroppen indstilles til den rigtige højde.

Et sidste godt råd fra os til jer

 Hvis du skal ud og gå de længere ture, hvor kroppen begynder at blive træt og øm. Så husk derfor at lytte til din krop undervejs. Kroppen sender mange signaler til hjernen, når den bliver presset.

Lyt derfor til de signaler kroppen sender også juster tasken derefter.
Der ved kan du gå det længere og forhåbentligt komme i mål.

Vores 5 forslag til en god vandrerygsæk

AKELA 45 – TATONKA

Vandrerygsæk dame

Denne vandrerygsæk til teenagere og mindre kroppe er udstyret med det justerbare V Comfort Vario bæresystem. Det fleksible design sikrer maksimal komfort ved belastning op til 15 kg.

Dets vigtigste og nedre rum samt de to lynlåslommer på siderne giver mere end nok plads til dit udstyr indeni, mens de forskellige løkker og stropper på forsiden og låget giver dig mulighed for at fastgøre tilbehør på ydersiden. Praktisk taske, det de korte ture i skoven.

Se produktet her:

Specifikationer:

 • V Comfort Vario bæresystem
 • Opdelte hoved- og bundrum
 • Fastgørelse til vandrestave eller isøkse
 • Belastningskontrolstropper
 • Højdejusterbart brystbælte
 • Polstrede hoftestropper
 • Speciel konstruktion, hvor hip-belt-fiksering omdirigeres for at muliggøre justering med en hånd
 • Kompression omkring omkredsen af ​​basen
 • Håndtag foran og bagpå
 • Låg med gearløkker
 • Låglommer
 • Sidestik
 • Vedhæftede sidelommer med lynlås
 • Åben kanal bag sidelommer
 • Gearsløjfer foran
 • Mål: 65 x 27 x 18 cm
 • Volumen: 45 l
 • Vægt: 1,55 kg
 • Bæresystem: V Comfort Vario-System
 • Stof: T-Snow Crust / Textreme 6.6
 • Stofbund: Textreme 6.6

DEOS BACKPACK – Pentagon

Vandrerygsæk 65 l

Vandrerygsæk på 65L med masser af funktioner.

Foruden en lækker pasform, skal det fremhæves at rygsækken kan justeres i ryggen, således at det den kommer til at passe dig og din højde.

Hoftebæltet kan aftages og du har indbygget regnslag m.v. God vandrerygsæk til de længere vandre ture.

Se produktet her:

Specifikationer:

 • 100% Nylon 500D Cordura®
 • YKK® lynlåse
 • Duraflex® spænder og tilbehør
 • 2 aftagelige sideposer (5,25 lt hver)
 • Justerbar ryghøjde med TBA-system
 • Brystbånd for bedre stabilitet
 • Molle System
 • Fastgør stropper på låget
 • Remme til fastgørelse til låget på rygsækken
 • Remme til fastgørelse til bunden af rygsækken
 • 7 cm bredde transportbånd
 • Hook and Loop Patch på låget
 • Udvendigt vandtæt låg
 • Dimensioner 65x45x18cm HxBxD
 • 65 l kapacitet

BLACK DEFENSE PACK ASSEMBLY – MIL-TEC

Lille sort vandrerygsæk

Denne stærke og vandbestandige 36-liters vandrerygsæk fra Mil-Tec har to store rum med vandafvisende foring og tovejs lynlåse, slot, der kan rumme bærbar computer og robust mesh-lomme.

Der er tre flytbare lommer og hoftepose på MOLLE-paneler, som kan bruges som skulderpose, hvis det er nødvendigt.

Ergonomisk designet skulderremme er polstret, ca. 8 cm bredt og justerbar i længden, med to D-ringe og hurtigspændespænder.

Desuden er der en polstret ryg og en justerbar og aftagelig talje remme åbnet med et klip. Kompressionsbåndene holder pakkenes indhold på plads, selv i de fleste dynamiske situationer. Det er perfekt til militær brug samt camping og som backpacker rygsæk.

Se produktet her:

Specifikationer:

 • Kapacitet: 36 liter
 • Hoved- og frontrum: 26 liter
 • Hættepose: 6 liter
 • Størrelseslommer: 2x 2 liter
 • Vægt: 2020g
 • Hovedrum med vandafvisende foring, stor bærbar plads og nøglekrog
 • Forreste rum med stærk netlomme
 • Begge rum med tovejs lynlås
 • Front 6×4 MOLLE panel med polstring for ekstra komfort
 • To sidelommer fastgjort med stropper og trykknapper med ekstra interne spalter
 • Frontaftagelig hoftepose med flere lommer kan bruges som skuldertaske med medfølgende rem
 • Fuldt justerbare og polstret anatomiske skulderstropper med D-ringe og hurtiglåsespænder
 • Justerbart og aftageligt taljebælte med overdimensioneret hurtiglåsespænde
 • Justerbar brystrem
 • Blødt polstret bagside
 • Side MOLLE paneler
 • Holdbart bærehåndtag
 • D-ringe og Hook and Loop panel øverst
 • Kompressionsstropper i hele posen
 • Materiale: 100% Polyester (Oxford), PVC-belagt
 • Stropper: 100% polypropylen
 • Dimensioner: 55x37x22cm (21,7 “x14,6” x8,7 “)

FIELD PACK MKII – TASMANIAN TIGER

Rygsæk stor

Robust rygsæk stor fra tyske Tasmanian Tiger!

Universal kamprygsæk med en total kapacitet på 75 liter og V2 bæresystem. TT Fieldpack MK II er designet til transport på op til ca. 40 kg. Hoved- og bundrummet kan opdeles til separat opbevaring af vådt eller snavset tøj osv.

Rygsækkens låg er justerbart i højden og har et lynlås. MOLLE foran og på siderne betjener den individuelle forlængelse. V2-bæresystemet, der kan justeres til din egen ryglængde, kombinerer en lav vægt i forhold til størrelsen med enestående fleksibilitet og effektiv belastningsoverførsel.

Se produktet her:

Specifikationer:

 • V2 bæresystem
 • Rygsæk med sneskærm
 • Aftagelig sektion mellem hoved- og bundrum
 • Højdejusterbart brystbælte
 • Side kompression stropper
 • Håndtag foran og bagpå
 • Højdejusterbart låg med lynlås
 • Kompatibel med hydratiseringssystem
 • Port til antenne
 • MOLLE-system til valgfri fastgørelse af ekstra poser
 • 7572 TT Tac Pouch 9 SP kan f.eks. Bruges som sidelomme
 • 7573 TT Tac Pouch 10 kan f.eks. Bruges som låglomme

MMPS VULCAN IV MC – BERGHAUS

Er du til MultiCam rygsække? Så er du også til MMPS VULCAN IV MC fra Berghaus!

Med en kapacitet på 100 liter – den ideelle vandrerygsæk til dem, der er på længere rejser, hvor det ikke er muligt at levere igen.

Infrarødt belagt stof for bedre beskyttelse mod nattesyn.

Berghaus’ vandrerygsække kan noget som ikke mange kan prale af. De er skabt i flere størrelser, så du nemt kan finde en rygsæk der passer perfekt til din kropsstørrelse.

 • Size Chart – din højde:
  2: 160 – 173 cm
  3: 170 – 183 cm
  4: 183 – 198 cm
Overlevelsestaske
Se produktet hér:

Specifikationer: 
Cyclops rygsystem
Øvre spændebånd 
Forreste og bageste forstærkede sløjfer
To aftagelige MMPS-sidelommer med lynlås på ryggen
Side kompression stropper
Bundkompressionsstropper
Cynch-stropper på hoftebæltet
Plads til isøksen
Molle bånd fastgørelsespunkter
Ski fastgørelsespunkter på sidelommer
38 mm brede stropper på lastløftere og skuldersele
Størrelse: 72 cm (H) x 57 cm (B) x 28 cm (D)
Materiale: US Multicam 1000D

MMPS SPARTAN 60 FA – BERGHAUS

En slank vandrerygsæk med et smart volume til lettere missioner eller til brug i urbaniserede områder. Den forreste adgangsfunktion giver mulighed for hurtigt at gribe udstyr. En frontlomme med plads til f.eks hjelm eller jakke.

Se produktet hér:

Specifikationer:
Materiale: Armadura 1000D
Størrelse: 75 cm (H) x 37 cm (B) x 25 cm (D)
Vægt: 3175 gram
60 Liter
Cyclops II rygsystem
Frontadgang
Skjult frontlomme med plads til en jakke eller hjelm (jakke og hjelm ikke inkluderet)
Sløjfer på indersiden af ​​bagpanelet, der kan fastgøre en MMPS Radio Pat
Kommer uden side lommer. Lynlåsene på siderne passer til alle lommer.

OD BACKPACK ′TEESAR®′ 100 LITER

Rygsæk på 100 liter
Rummelig og alsidig vandrerygsæk med god volumen til alt dit grej til lange vandreture. Vandrerygsækken har en vandafvisende belægning, som hjælper med at beskytte dit grej mod vand og snavs.

Hovedrummet har en volumen på 80 liter, mens de 2 aftagelige sidelommer rummer 10 liter hver, integreret regnslag i top låg.

Se produktet her:

Specifikationer:

100% nylon (1000D), polyurethanbelagt
Bund: 100% termoplastisk polyurethan
Regntæppe: 100% nylon, to gange polyurethanbelagt
Hoved af vandregn: 1.000 mm
Samlet volumen: 100 liter

– vandafvisende belægning
– stor hovedlomme med 65 liter
– 2 aftagelige sidelommer
– integreret regntæppe i toplåget
– tykke polstrede, ergonomiske skulderstropper med D-ring
– tyk polstret, justerbar hoftebælte med lynlåslomme og karabinhage
– aluminiumskinne i bagområdet for stabilisering
– bærehåndtag
– redningsgreb
– flere Molle-løkker rundt om rygsækken
– justerbare stropper på siden og på det øverste låg for at fastgøre ekstra udstyr
– hovedlomme med to sne forklæder til opdeling
– med sneforklæde adskilt bundlomme
– de 3 lommer er tilgængelige udefra uafhængigt af hinanden
– separat hydratiseringslomme med skjult slangeudgang
– mobil- eller rettere MP3-afspillerlomme og headset ud i hovedlommen


US ASSAULT PACK LARGE – MIL-TEC

Din nye bedste ven til træning og din hverdag!

Der er ergonomisk formede, polstret og justerbare skulderremme, ca. 5 cm i bredden, så den sidder godt på skulderne, og kan tilpasses netop dig.
Den har en justerbar talje med hurtig udløsning, øjne til yderligere vedhæftning af materiale, bærehåndtag, og masser af plads til bagagefastgørelse både foran og på siderne med sidekompressionsremme.
Den fås både i sort, grøn og i multicam, så alt i alt en rigtig fed rygsæk som er perfekt både på jobbet, til outdoor livet og til hverdagen.

Se produktet her:

Specifikationer:

Fleksibel og utrolig funktionel rygsæk. 
Ægte tysk kvalitet, til en meget overkommelig pris.
Den har en volumen på ca. 36 liter, justerbar skulderremme og bælte med hurtig fastgøring.
Den indeholder 2 store lommer med mange lynlåse og netlommer, alle lommerne i tasken har 2-vejs lynlås og mange molle løkker.
Størrelse: 51 cm x 29 cm x 28 cm
Vægt: 1,450 Kg.

Se vores YouTube kanal her og få mere inspiration

Tak for din tid – Vi håber vores guide har givet inspiration!

Skriv en kommentar

Shopping Cart
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Tilføj rabatkode
   Fri fragt over 499
   Fri fragt over 499
   Fri fragt over 499