Wolf Tactical logo
kr.0,00 0

Kurv

Ingen varer i kurven.

Vandrerygsæk guide – Hvilken vandrerygsæk skal jeg vælge?

Hjem » Vandrerygsæk guide – Hvilken vandrerygsæk skal jeg vælge?

en lille guide til valg af din næste vandrerygsæk. du tænker måske: HVILKEN VANDRERYGSÆK SKAL jeg VÆLGE? Alle de muligheder – det er ikke nemt at vælge den helt rigtige rygsæk til turen, derfor har vi listet vores bedste bud på en god vandrerygsæk op her.

Wolf Tactical har lavet en lille guide til dig som leder efter en ny vandrerygsæk!

Der er rigtig mange ting du skal tage højde for når du skal ud og købe dig en ny vandre rygsæk. I guiden vil vi komme med input til din kommende vandrerygsæk. Man er velkommen til at besøge vores friluftsbutik i København, for lidt sparring omkring hvilken taske man vælge. Her vil det også være muligt, at prøve taskerne på egen krop, hvor ved vi kan hjælpe med justering mm. 
Vores telefonnummer er ligeledes tilgængelig på hjemmesiden. Her skal man heller ej være bleg for at kontakte os telefonisk, hvis man ikke har mulighed for at besøge vores friluftsbutik i det centrale København. 

Hvis du ikke tidligere har læst vores guide til 5 naturskønne gåruter i vores skønne Danmark – Så læs den hér!


Hvilken tur skal du på?

Inden du køber din rygsæk, bør du gøre op med dig selv hvilken tur du skal på. Derved er det nemmere for dig at bestemme hvilken vandrerygsæk du skal vælge. Dette gør det både nemmere for dig og for sælgeren. Det vil være en god idé, inden du kommer ned i butikkerne, hvor mulighederne er uendelige, at du på forhånd kender dine behov, for hvad en rygsæk skal kunne og hvilke behov vandrerygsækken skal dække.

Det kan være alt fra, hvor meget den skal bruges på turen, til hvordan skal den sidde på kroppen. Jo flere ting du ved omkring dig selv og din kommende tur, jo bedre kan vi hjælpe dig, til at få den helt rigtige rygsæk. Det vil være så ærgerligt, hvis du ikke får den rigtige hjælp, som medfører at du allerede kort inde i din oplevelse med naturen, får ondt nogle steder i kroppen, fordi tasken har siddet forkert. 

Hvis du er en af de mange der tænker: Hvilken vandrerygsæk skal jeg vælge?

Så kom ned i vores friluftsbutik i København, for den rigtige vejledning. Vi står altid klar til at hjælpe dig og svare på alle din spørgsmål.

Se hele vores online udvalg af vandrerygsække hér!


Ting du skal overveje inden køb af din VANDRERygsæk 

Den rigtige pasform er afgørende, når det kommer til rygsække, men da alle er forskellige, vil det smartest at prøve dem, før du køber. Rygsække kan deles i to, når det kommer til rammer:

 • Justerbare rammer
 • Faste rammer

Det giver dig mulighed for at forlænge eller forkorte ryggen. De har tendens til at være tungere, men opadrettede er, at du kan justere dem til din torsolængde, indtil du får den perfekte pasform. Og du kan dele en pakke mellem to personer ved blot at justere rammen afhængigt af, hvem det drejer sig om at bære.

Hvis du køber en fast rammemodel, er det endnu vigtigere, at du prøver pakken, læg den med et par tunge genstande og gå omkring for at se, hvordan det føles. Gode ​​forhandlere vil med glæde gøre det i butikken. Hvis du køber online, skal du ikke fjerne tags eller smide emballagen, før du er sikker på, at den er korrekt. Kvinder kan finde ud af, at de får en bedre pasform fra en rygsæk til kvinder, der er designet til at passe det kvindelige hofte-til-torso-forhold mere effektivt.

Et velfungerende hoftebælte (der sidder på hofterne, ikke rundt om taljen) er nøglen til at minimere belastningen på din ryg- og skuldermuskulatur. Dette er dog kun tilgængeligt hos nogle få specialforhandlere. Opbevaringskapacitet på rygsæk.

Størrelsen på den rygsæk, du har brug for, afhænger af, hvad du vil bruge den til – for stor, og du ender med at bære mere vægt end du har brug for, for lille, og du vil kæmpe for at passe alt i. Rygsækkapacitet måles i liter og varierer typisk fra 20-80 liter.

Andre rygsækfunktioner, du skal holde øje med polstring. Et polstret hoftebælte og skulderstropper kan gå langt for at reducere ubehag på en lang vandretur med en tung pakke. Selv om sommeren med en let pakke, skal du kontrollere, at stroppestoffet ikke er for ru, da du måske kan mærke det gnide gennem let tøj.

Hvis du har tendens til at opbygge sved, skal du kigge efter en rygsæk med et specielt designet ventilationsnet eller form, der tillader luft at cirkulere mellem din ryg og rygsækken. Flere af jer nævnte god ventilation som et pluspunkt i vores kundeundersøgelse af rygsæk, som ikke kan lide. Det kan være irriterende nok, hvis du bliver fanget i regnvejr uden det ekstra besvær med, at alt dit udstyr bliver gennemblødt.


hvad erfarer vi er vigtigt i en god vandrerygsæk?

Det er vigtigt at din rygsk passer godt til din kropsbrygning, så du ikke får skader i lænd og skuldre. Vi har igennem års erfaring med diverse militær / outdoor udstyr selv opbygget en god viden omkring hvad der er de vigtigste ting i en god vandrerygsæk. 

Først om fremmest er det vigtigt at tasken ikke bæres af din over krop, men at det er dine ben, som bærer alt vægten. Dette medføre at du kan have flere kilo med i tasken uden at blive hurtigt træt. Via stropperne på siden af tasken, skal de strammes rundt om livet, så taskens vægt er spændt omkring hoften. Herved får tasken en god stabilitet og den begynder ikke at slide på ryggen, da det er dine ben som bærer hele vægten.  Derved kan du bære tasken over en længere distance. 

Stropperne som krydser brystet er til hjælp for at stabilisere tasken så den ikke gynger frem og tilbage og ikke irriterer. Ligeledes skal denne strammes så meget som muligt uden det føles irriterende. 

Stroppernes som løber ned langs tasken. De skal strammes til, så tasken sidder tæt og fast til ryggen. Dog er det et godt råd, hvis der er lidt luft mellem ryggen og tasken, så sidder den lige som den skal. 

HUSK: At fordele vægten i tasken ligelidt, så din ene side af kroppen ikke bærer den tunge læs. Dette vil hurtigt komme til at irritere og kan give ondt i siden. De tungeste ting skal placeres i det store rum, så hovedvægten er placeres på midten af kroppen. 

Regn kan forekomme på vandreture, men lad ikke lidt vand ødelægge jeres tur og oplevelsen af den smukke natur. Alle vores rygsække er forholdsvis vandafvisende, men for at gøre den vandtætte, vil et regnslag altid gøre underværker og skabe ro i lejren.

Se vores regnslag til vandrerygsække her!


Wolf Tactical | Din guide til din næste vandrerygsæk!

Hvilken størrelse vandrerygsæk er den rette for dig?

En typisk pakkeliste til en lille vandrerygsæk

De mest populære størrelser spænder fra omkring 10 til 30 liter volumen. Den åbenlyse årsag er, at du simpelthen ikke har brug for bestemt udstyr, da du ikke overnatter udendørs. Du er oftest ude hele dagen men ender tilbage i lejren eller hjemme efter en dag i terrænet.

En god pakkeliste til en endagsvandring inkluderer:

For en en-dags vandretur er en stor vandrerygsæk ikke nødvendig. For meget volumen opfordrer også til at pakke for mange unødvendige ting.

Se vores udvalg af små vandrerygsække hér.


En typisk pakkeliste med vandreudstyr til flere dage

Du får brug for mere rygsækvolumen, så snart du planlægger en eller flere overnatninger i en hytte. Afhængigt af tur og overnatning, kan det være nødvendigt at medbringe mad samt soveting. Indholdet af din vandrerygsæk kunne se sådan ud:

De fleste vandrerygsække til flere dage starter ved en volumen på omkring 30 liter og går op til 50 liter.


EN TYPISK PAKKELISTE TIL DE LÆNGERE TURE

Trekkingture kræver mest udstyr. Sådanne ture varer flere dage, og du overnatter i telte eller bivuakker, laver mad selv, og du er midt i naturen væk fra civilisationen.

Derfor betyder det ikke kun rygsækkens volumen, men ogsp slidstærkt materiale og et fantastisk bæresystem. Vores vandrerygsække til denne kategori starter med en volumen på 35 liter og går op til 110 liter.

En pakkeliste til en trekkingtur kunne se sådan ud:

Alene telt og sovepose retfærdiggør køb af en ordentlig vandrerygsæk. Det giver ikke kun mere volumen, men også tilstrækkelige løkker og holdere. Vandringsrygsækkene i vores sortiment tilbyder dig alt, hvad du kan ønske dig i en vandrerygsæk.


Hvis vi hurtigt skal sige 3 ting som vi ikke ville kunne undvære i en god vandrerygsæk, så er det…

1. Gode spænder foran både på bryst og lænd, så rygsækken bliver holdt godt på plads og støtter rigtigt.
2. At din vandrerygsæk er vandtæt, eller at du har et regnslag som passer til.
3. At du har flere rum, så du kan opdele dine ting, og organiserer det, således at du nemt kan finde frem til det du skal bruge.

Vores bud til hvordan du pakker din rygsæk mest praktisk. 

Den måde man pakker sin taske på, vil have stor indflydelse på, hvordan det føles at have på din ryg. Hvis du bare klemmer alt ind uden at tænke over det, kan du føle ubehag og ubalance – plus du kan ende med at aflæsse hele din taske i regnen for at komme til en regnjakke, du på en eller anden måde fyldte i bunden.

Før du begynder at pakke, skal du sprede alt, hvad du planlægger at tage, på gulvet foran dig. Efterlad de ting, du måske ikke rigtig har brug for, og husk at medtage det væsentlige. Hvis du ikke er sikker på hvad du skal tage, skal du starte med vores tjekliste til backpacking eller en af vores vandrestjeklister.

Sørg for, at din rygsæk passer dig godt – den skal føles som en forlængelse af din egen krop. Hvis du har spørgsmål, skal du være meget velkommen til at kontakte os.

Uanset om du har brug for at pakke din rygsæk til vandreture, camping, rejser, klatring eller skiture, er hovedprincipperne de samme. Forestil dig, at din pakke består af tre zoner: 

WOLF TACTICAL | DIN VANDRERYGSÆK GUIDE

Zone 1: Sæt lette genstande, som din sovepose, i bunden. Det giver struktur til bunden af rygsækken og er en solid base for andre ting over den. En komprimeringssæk kan hjælpe med at reducere størrelsen på din sovepose.

Zone 2: Pak dine tungeste genstande, såsom dit telt, mad til måltider, vand eller klatretøj tættest på din ryg. Hvis du bruger en bjørnebeholder til at gemme duftende genstande, er dette den zone, du skal sætte den i.

Zone 3: Anbring mellemstore eller større emner mod toppen eller ned foran på tasken. Dette vil sandsynligvis være ting som ekstra tøj, dit vandbehandlingssystem eller din førstehjælpskasse.

Dit mål er at undgå at have en top-tung pakke, der trækker dig baglæns, eller at bunden af tasken, som får dig til at føle, at du bliver trukket ned. Pakning af tungere genstande tæt på dit tyngdepunkt (midt på ryggen) holder dig afbalanceret og får belastningen til at føles mere naturlig.

Vej din pakke, inden du forlader huset. Som en generel regel bør din pakkevægt ikke være mere end en fjerdedel til en tredjedel af din kropsvægt.

Nogle flere tip:

Brug dine kompressionsstropper til at bringe belastningen tættere på din krop og hold alt på plads.

Fordel vægten jævnt mellem venstre og højre side.

Anbring ofte anvendte genstande såsom din GPS, kort, kamera, vandflaske, solcreme, regntøj eller snacks på et let tilgængeligt sted, f.eks. Sidelommer eller den øverste lomme.

Når du vandrer på let terræn, skal du pakke tunge genstande lidt højere for bedre kropsholdning.

Når du lægger tunge genstande lavere ned på hårdere terræn, får du bedre balance.

Stedsække giver dig mulighed for hurtigt at pakke og pakke dit udstyr ud og finde det, du har brug for. Superorganiserede mennesker anbragte hver kategori af genstande (førstehjælp, køkken osv.) I forskellige farvede poser for at gøre dem lette at få øje på. Prøv ikke at fylde sækkene fulde, da et lille spil gør dem lettere at klemme ind i hullerne.

Brug dine gryder som hårde metalsække til at beskytte sarte ting.

Sørg for, at alle genstande, der ikke kan blive våde, er vandtætte (plastikposer er en nem mulighed), og at alle væsker er meget forseglede.

Pak din mad over din brændstofflaske.

Mange mennesker vil piske på trekkingstaver eller deres soveunderlag udvendigt på deres taske, men gå ikke overbord – en velbelastet pakke skal have minimale genstande, der hænger ud af den.

Se vores videoer herunder:

Har du lyst til se flere videoer? Vores Youtube-kanal er fuld af gode råd og tips!

Vores Vandrerygsæk Guide til hvordan du indstiller din rygsæk korrekt:

At indstille sin rygsæk korrekt er ikke kun et spørgsmål om komfort. Det er også et spørgsmål om at undgå rygskader, sure miner og en rygsæk, der føles unødvendigt tung.

Sidder rygsækken korrekt vil den nemlig føles lettere, og du vil have overskud til at gå lige dén kilometer ekstra. Heldigvis er det nemt, og vi giver vores bud på den perfekte guide, til hvordan rygsækken skal indstilles.

Inden du går igang

Før du begynder, skal du tage rygsækken af ryggen, løsne alle stropper og fylde den, så den har nogenlunde samme vægt, som den kommer til at have, når den skal med på tur.

Dette giver dig det bedste udgangspunkt for at kunne indstille rygsækken, så den sidder, som den skal, når du begiver dig ud på dit eventyr. Herefter indstilles rygsækken i 5 trin.

1: Juster ryglængden

Inden du begynder at indstille rygsækkens remme, skal du, hvis rygsækken er lavet til det, indstille ryglængen. Ryglængden går fra toppen af hoftekarmen til der, hvor rygsøjlen går over i til nakke.

Det kan umiddelbart virke lidt svært at måle sin ryglængde, her er det en god idé at få hjælp fra en ven eller kæreste. Et målebånd er mest praktisk, da det former sig langs ryggen.

Rygsækkens ryglængde skal indstilles sådan, at hoftebæltet støtter på den øverste halvdel af hoftebenet. Skulderremmenes udspring vil typisk sidde et sted mellem skulderbladene.

2: Indstil hoftebæltet

Efter du har indstillet ryglængden, så den passer til dig, skal du tage rygsækken på ryggen og indstille hoftebæltet. Løft rygsækken lidt op og stram hoftebæltet, så det sidder cirka deromkring, hvor du sætter hænderne i siden.

Hofte bæltet skal ca bærer 60-70 % af tasken vægt. Det medfører at tasken føles lettere og derved undgår du også hurtigt skader i lænd og skuldrer.

Tasken vil automatisk begynde at føle lettere, hvis du er vandt til at bærer tasken med skuldrene.

3: Stram skulderremmene

Når rygsækken sidder i den højde, den skal, skal du stramme skulderremmene, så rygsækken sidder godt fast indtil ryggen.

Ifølge vægtstangsprincippet vil ting, der er længere væk fra din krop føles tungere og det er derfor vigtigt, du får rygsækken godt ind til dig. Dog skal du ikke stramme så meget, at du begynder at bære rygsækken med skuldrene – Størstedelen af vægten skal stadig hvile på hoften.

4: Spænd topstrammerne

Topstrammerne bliver ofte undervurderet. Placeret mellem skuldrene og rygsækkens top er de uden for synsfeltet, når først rygsækken sidder på ryggen, og måske netop af denne årsag bliver de ofte glemt.

Topstrammerne er super praktiske, fordi de hjælper til stabiliteten af rygsækken. En god tommelfingerregel er at tasken skal have en hældning på 45 grader. For den mest optimale potentiale

5: Slut af med brystremmen

Når alt andet sidder, som det skal, strammes brystremmen for at sikre, at skulderremmene forbliver på dine skuldre. Stropperne skal strammes så meget som muligt, men det skal selvfølgelig ikke føle ubehageligt.

I det fleste tilfælde, kan bryststroppen indstilles til den rigtige højde.

Et sidste godt råd fra os til jer

 Hvis du skal ud og gå de længere ture, hvor kroppen begynder at blive træt og øm. Så husk derfor at lytte til din krop undervejs. Kroppen sender mange signaler til hjernen, når den bliver presset.

Lyt derfor til de signaler kroppen sender også juster tasken derefter.
Der ved kan du gå det længere og forhåbentligt komme i mål.


Vandrerygsæk guide

DIN GUIDE | Vores forslag til en god vandrerygsæk

Dagstursrygsæk 10-30 liter

Om det er sommer eller vinter, så har du sommetider kun brug for en daypack der kan indeholde det mest nødvendige. En daypack, også kaldet en dagstursrygsæk, er en rygsæk mellem 10-30 liter, og kan indeholde det mest essentielle gear, som mad, en regnjakke eller en flaske vand.

Weekendtur 30-50 liter

Til weekendturene vil den bedste størrelse af en rygsæk lægge mellem 30 og 50 liter. Det varierer alt efter om du vil sove under den åbne himmel og lave mad over åben ild, eller om du skal have et Trangia stormkøkken i rygsækken med til at lave mad og ekstra sovetilbehør.

Vandretur med overnatning 50-80 liter

Nu nærmer vi os de store rygsække. I denne størrelse har mange tendens til at smide for meget ligegyldigt udstyr i rygsækken, fordi man skal afsted i længere tid. I denne type vandrerygsæk kan man få plads til ekstra udstyr, såsom hovedpude, lagenpose, sovepose og et par gode bøger. Denne størrelse vanderygsæk er gode til ca. 5+ dage i naturen.

Længere rejser 70 liter+

Skal du ud at vandre i en længere periode, så skal du vælge en vandrerygsæk der er tættere på de 100 liter volumen. Med denne størrelse volumen har du plads til sovepose, liggeunderlag, en blød pude og et par minder derhjemmefra så du ikke får hjemve. Denne størrelse er også populær blandt forældre når de har deres børn med på kortere ture, da børn ikke skal bære tung oppakning.

Vandrerygsæk guide

RYGSÆK S “JÄÄKÄRI”SAVOTTA

DKK999,00 – DKK1.099,00

Vandrerygsæk guide

Jääkäri S er en mindre dags rygsæk til de små vandreture.

Lad ikke den lille størrelse narre dig: Jääkäri S er en meget alsidig og tilpasningsbar dagsrygsæk, som du kan stole på i både bymiljøer og dybt indde i skoven eller junglen. Jääkäri S er også meget modulær: den er udstyret med MOLLE lomme fastgørelsessystem.

Takket være sin kompakte størrelse vil denne rygsæk ikke være i vejen selv i trange rum, og den er ideel til cykling, løb, skiløb og jagt. Derudover – hvis du ikke har noget imod et par ekstra gram – gør Jääkäri S også en god og holdbar følgesvend til enhver ekstrem sport.

Rygsækkens kompressionsremme kan strammes for at sikre, at den sidder fast og ikke jiggler rundt. Jääkäri S fungerer også perfekt som en bæretaske.


VANDRERYGSÆK JÄÄKÄRI MSAVOTTA

DKK1.598,00 – DKK1.799,00

Vandrerygsæk guide

Den mellemstore vandrerygsæk af Jääkäri-familien, kapacitet ca. 30 liter.

Jääkäri M er en forbedret model af Light Border Patrol rygsæk, der oprindeligt var designet til den finske grænsevagt.

Det slanke design giver uhindret bevægelse i trange rum og vanskeligt terræn. PALS-fastgørelsesbåndet tilbyder mange muligheder for montering af ekstra poser og udstyr på ydersiden af pakken. Et internt plastrammeark tilføjer stivhed i pakken, mens kompressionsbåndene hjælper dig med at spænde dine laster ned til en tæt pakke.

Som en del af Border Guard-arven er skulderstropperne, taljebæltet og rygpolstringen designet til at bære mere vægt komfortabelt end de fleste pakker i denne størrelse.


OD DEFENSE PACK ASSEMBLYMIL-TEC

DKK549,00

Vandrerygsæk guide

Denne stærke og vandbestandige 36-liters dagtursrygsæk fra Mil-Tec har to store rum med vandafvisende foring og tovejs lynlåse, slot, der kan rumme bærbar computer og robust mesh-lomme.

Der er tre flytbare lommer og hoftepose på MOLLE-paneler, som kan bruges som skulderpose, hvis det er nødvendigt.

Ergonomisk designet skulderremme er polstret, ca. 8 cm bredt og justerbar i længden, med to D-ringe og hurtigspændespænder. Desuden er der en polstret ryg og en justerbar og aftagelig taljeremme åbnet med et klip. Kompressionsbåndene holder pakkenes indhold på plads, selv i de fleste dynamiske situationer.

Fås også i sort!


MMPS CENTURIO III 30 FABERGHAUS

DKK1.499,00

Vandrerygsæk guide

Den vellykkede Centurio II 30 fra MMPS-sortimentet, nu med lynlås foran til hurtigt at få fat i provianter, der er gemt inde i tasken. En skjult lomme på den forreste adgangsklap udenfor, har en smart net lomme. Lommen kan tage alt fra en hjelm til en jakke. Justerbar skulderstrop for at skabe ekstra plads til skudsikker vest.


MISSION PACK MK IITASMANIAN TIGER

DKK1.899,00 – DKK1.999,00

Vandrerygsæk guide

Gennemprøvet kamprygsæk med en kapacitet på 37 liter, to hovedrum og flere indvendige lommer.

TT Mission Pack MK II byder på flere indvendige lommer og har også MOLLE krog-og-løkke-foring i hovedrummet til individuel læsning eller modulære forlængelser. På siderne og den flade frontlomme med lynlås er rygsækken udstyret med MOLLE i lasercut design. En sidelomme med lynlås, tilgængelig udefra, er tilvejebragt til dokumenter. Rygsækken har tre rør- eller antenneåbninger i hovedrummene, så der også er plads til en drikkeblære.

Et regnslag er gemt i det nederste rum. Hoftevingerne med lynlåslommer er aftagelige.


MMPS SPARTAN 60 FABERGHAUS

DKK1.799,00

Vandrerygsæk guide

En slank vandrerygsæk med et smart volume til lettere missioner eller til brug i urbaniserede områder. Den forreste adgangsfunktion giver mulighed for hurtigt at gribe udstyr. En frontlomme med plads til f.eks hjelm eller jakke. Rygsækken kan fås i forskellige størrelser, så den passer perfekt til dig.


MODULAR TROOPER PACK TASMANIAN TIGER

DKK2.799,00

Vandrerygsæk guide
UNIVERSAL MILITÆR TOPLOADER-RYGSÆK!

Rygsæk med 55 liters volumen, to vedhæftbare lommer, V2 Plus -bæresystem, fuldt udvideligt hovedrum og aftageligt hoftebælte. Bagpanelerne i hoved- og frontrum er udstyret med MOLLE krog og sløjfe til individuelt udstyr. På fronten gør laserskåret MOLLE det muligt at montere ekstra gear.

Regnslag medfølger.


RAID PACK MKIIITASMANIAN TIGER

DKK2399,00

Vandrerygsæk guide

Klassisk militær vandrerygsæk med en total kapacitet på 52 liter og V2 Plus bæresystem. TT Raid Pack MK III har et hovedrum med et volumen på 48 liter og to faste sidelommer med et volumen på 2 liter hver. De store sidelommer er fastgjort på en måde, der gør det muligt for eksempel at skubbe teltstænger bag dem.


DEOS BACKPACK 65LTPENTAGON

DKK1.495,00

Vandrerygsæk guide

Taktisk vandrerygsæk på 65L med masser af taktiske funktioner.

Foruden en lækker pasform, skal det fremhæves at rygsækken kan justeres i ryggen, således at det den kommer til at passe dig og din højde.

Hoftebæltet kan aftages og du har indbygget regnslag m.v.

En vigtig funktion, som alle vandrerygsække burde besidde, er det klassiske molle system, så du nemt kan fastgøre sidetasker og gear for at udvide vandrerygsækkens volumen.


vandrerygsæk JÄÄKÄRI LSAVOTTA

DKK2.599,00 – DKK2.699,00

Vandrerygsæk guide

Jääkäri L er ikke den gennemsnitlige anatomiske vandrerygsæk, men et værktøj designet til den krævende bruger, som ikke vil gå ned på kvalitet. Stabiliteten i den originale Border Patrol rygsæk har fået så meget ros, at Savotta besluttede sig for ikke at ændre supportstrukturen.

De mange detaljer og omfattende MOLLE webbing gør rygsækken et ægte modulært og alsidigt værktøj.

På grund af sin slanke form er denne vandrerygsæk også ideel til skiløb og vandreture i et krævende terræn, hvor det er et must at holde hænderne fri og til rådighed. På grund af den stærke indre aluminiumsramme og helt fornyede skulderrem og hoftebælte, er Jääkäri L virkelig robust at bære.


Vandrerygsæk JÄÄKÄRI XL SAVOTTA

DKK4.599,00

Vandrerygsæk guide

Denne Jääkäri-familie XL-størrelse er meget mere end bare en almindelig rygsæk.

De omhyggeligt gennemtænkte detaljer og omfattende MOLLE-bånd gør denne rygsæk til et ægte modulært og alsidigt værktøj, der tilpasser brugerens behov.

På grund af den slanke form er rygsækken ideel til ski eller vandreture i et vanskeligt og krævende terræn. Takket være sin stærke, manuelt svejsede aluminiumsramme og revideret understøttende bæresystem, er Jääkäri XL meget robust at bære.
Støtterammen holder Jääkäri XL godt i form og fordeler byrden anatomisk til dine hofter, så ryggen og skuldrene ikke overbelastes, selv med de største belastninger.
Rygsækets aftagelige hoftebælte kan også bruges som en separat kamp, ​​udstyr eller slædebælte, når det er nødvendigt.


FIELD PACK MKIITASMANIAN TIGER

DKK2.399,00

Vandrerygsæk guide

Universal kamprygsæk med en total kapacitet på 75 liter og V2 bæresystem. TT Fieldpack MK II er designet til transport på op til ca. 40 kg. Hoved- og bundrummet kan opdeles til separat opbevaring af vådt eller snavset tøj osv. Rygsækkens låg er justerbart i højden og har et lynlås. MOLLE foran og på siderne betjener den individuelle forlængelse. V2-bæresystemet, der kan justeres til din egen ryglængde, kombinerer en lav vægt i forhold til størrelsen med enestående fleksibilitet og effektiv belastningsoverførsel.


RANGE PACK MK IITASMANIAN TIGER

DKK3.999,00

Vandrerygsæk guide

RANGE PACK er en rygsæk med stor kapacitet (100 liter) og er den oplagte rygsæk til missioner der varer i flere uger.

Denne store vandrerygsæk indeholder opdelt hovedrum og bundrum, som kan fastgøres til vandreture. Justerbart brystbælte efter højde, kompressionsremme på siderne, kompression omkring omkredsen af basen, aftageligt låg, yderligere flere aftagelige sidelommer.

Rygsækkens lomme kan løsnes og bruges som dagrygsæk, sidelommerne kan bruges på ethvert passende designet MOLLE-panel.


Din vandrerygsæk guide

Se vores YouTube kanal her og få mere inspiration


Tak for din tid – Vi håber vores vandrerygsæk guide har givet dig inspiration og gør din søgning nemmere!

Vi håber at du giver os et besøg på Amaliegade 15, København K 1256.

  Skriv et svar
  Kundeservice
  Info@wolftac.dk
  +45 49 40 34 27

  Vi besvarer i gennemsnit e-mails på 60 minutter i vores åbningstid.

  Mandag til fredag: 10.00 til 17.00

  Lørdag & søndag: Lukket
  Undgå at skulle vente i telefonkøen:
  Telefontid Wolf Tactical
  Butik
  I vores butik kan du prøve en stor del af vores grej før du køber det.

  Du finder vores butik på Søborg Hovedgade 119, 2860 Søborg.

  Åbningstider i butikken
  Mandag - 10.00 til 17.00
  Tirsdag - 10.00 til 17.00
  Onsdag - 10.00 til 17.00
  Torsdag - 10.00 til 18.00
  Fredag - 10.00 til 17.00
  Lørdag - 10.00 til 14.00
  Søndag - Lukket

  Se åbningstider på helligdage og
  find vej her

  Wolf Tactical ApS
  CVR: 39925281
  0