Adventure Food

ADVENTURE FOOD

FRYSETØRRET MAD OG FELTRATIONER TIL ALLE SMAGSLØG!

Adventure Food, drevet af Hans van der Meulen
“Det var min interesse for ernæring og min erfaring med ekspeditioner, der fik mig til at lægge mit hjerte og sjæl i Adventure Food. Jeg lærte på den hårde måde, af førstehåndserfaring, om ernæringsbehov under sådanne ekstreme forhold, og jeg gør konstant brug af denne viden til at gøre sortimentet det bedste, det overhovedet kan være. Du er ikke klar over, hvor vigtig ernæring er, før du befinder dig på en 70-dages vandring til Nordpolen (den første hollandske ekspedition til Nordpolen, i 1997) eller bestiger et 8000 m højt bjerg (den første hollænder, der klatrede) Mount Everest uden yderligere ilt, i 2002). Jeg indser som ingen anden, at næringsværdi, smag og brugervenlighed er afgørende for at klare sådanne udfordringer. Og nu kan ‘hverdagslige’ sportsmænd og kvinder også drage fordel af denne viden ved at vælge Adventure Food!”


Efter en dags vandretur, med sjove og udfordrende aktiviteter der kræver energi og et klart hoved er det rart at slå lejr for natten. Så er det på tide at få fyldt depoterne op igen, så man kan blive frisk til en ny dags eventyr. Feltrationer og frysetørret mad fylder og vejer ikke meget i din vandrerygsæk, så det er en super god løsning at tage med på din tur. Det er dog ikke alle der glæder sig til et måltid frysetørret feltration. Det er nu mere en skrøne fra gamle dage, at frysetørret mad er smagløst og uappetitligt.

Curry Fruit Rice - Adventure Food

I dag kan man få feltrationer med frysetørret mad, som rent faktisk smager godt, næsten som du kender det hjemme fra. Udvalget af feltrationer er også steget og er varieret. Hvordan lyder det, hvis dagens spisekort indeholder en portion Havregrød med Æble og Kanel til morgenmad. Frokost/aften består af Pasta Carbonara og Kylling Tikka Masala, evt. en vegetar variant bestående af Marokkansk Linsegryde. Desserten er Chokolade Mousse. Det lyder vel ikke helt dårligt, og så tilsat dagens oplevelser og naturen som ekstra stemningskrydderi.

Det er vigtigt at holde energidepoterne fyldte. Når man har været ude i det fri hele dagen og kroppen er godt træt og hovedet er fyldt med nye friske indtryk, så er det rart at kunne slå lejr og hurtigt lave sig et varmt, nærende og velsmagende måltid – fra feltrationer og frysetørret mad.

Fremgangsmåden er ret enkelt – Varm vand på den medbragte gasbrænder – se vores udvalg af gasbrændere her – Så følger man instruktionen på feltrationen pakken og inden for 5-10 minutter er din mad klar.


FELTRATIONER

Feltrationer og frysetørret mad har den klare fordel at de ikke fylder meget og så vejer de lidt. Der er nok udstyr og grej, der fylder op og vejer til i din vandrerygsæk i forvejen. Din mad, behøver ikke optage meget plads – og så fylder det endnu mindre som affald, når du har spist. De tomme poser, kan let rulles sammen og gemmes indtil man kommer forbi en skraldespand.

Wolf Tactical har stor viden om ekspeditioner og operationer i felten og hvad der er vigtigt at tage med når man skal udforske naturen. Vi har samlet et udvalg af de bedste varianter inden for feltrationer og frysetørret mad. Der kommer hele tiden nye og lækre varianter til, så vores udvalg af feltrationer og frysetørret mad altid vil have de lækreste og mest velnærede udgaver.  Vores sortiment omfatter bl.a. Adventure Food, Drytech og Tactical Foodpack.


Skal du have et udekøkken med til at varme vand, lave kaffe eller te – eller til at klare de hjemmelavede gastronomiske retter man kan kreere i naturen. Vi har også et større udvalg i gas- og spritbrændere:

JETBOIL UDEKØKKEN

JETBOIL fremstiller lette gasbrændersæt som primært bruges til outdoor, backpackers og friluftsliv. Et gasbrændersæt er vigtigt at have med på din tur. Du kan hurtigt varme vand til kaffe eller te, eller sørge for at du får en god og varm aftensmad ud af feltrationen og det frysetørret mad. JETBOIL FLASH 2.0 kan få 1 liter vand til at koge på 100 sekunder, så skal du ikke vente længe på at kaffen. Kedlen er isoleret med stof på ydersiden, hvilket gør at du kan holde den i dine hænder.

JETBOIL FLASH 2.0 har piezo tænding og trinløs justering. 1.0 liter kop med FluxRing varmefordeler og neoprenbetræk.


TRANGIA UDEKØKKEN

Trangia fremstiller gas- og spritbrændersæt og stormkøkkensæt til outdoor og friluftsliv. Brugervenligheden er høj hos TRANGIA og designet er indrettet så alle dele passer sammen i en lukket kompakt enhed. Det er let at bruge og er dermed egnet til alle brugere, fra nybegyndere til det trænede friluft menneske. Man kan tilberede alle former for mad og drikke på dette sæt, fra vand til kaffe, te eller varme pølser eller til at tilberede et gourmetmåltid i sit friluft udekøkken, midt i den nordiske natur og selvfølgelig passer sættet perfekt til at varme feltrationer og frysetørret mad.

TRANGIA GB74 GASBRÆNDER med forvarmer og stålarmeret gasslange til indbygning i TRANGIA STORMKØKKEN. Gasbrænderen passer til ventildåser med standard gevind.

Skal dine feltrationer og frysetørret mad serveres på tallerkner og spises med kniv/gaffel, så har Wolf Tactical et bredt udvalg. Se vores sortiment af spisesæt her.

Uden mad og drikke, duer helten ikke!


Køb Adventure Food hos Wolf Tactical!

WOLFTAC.DK er din ekspert i outdoorlivsstil

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Pris

Farve

Størrelse

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Dansk