Berghaus

 BERGHAUS – levetid med eventyr. Garanteret. Berghaus-produkter kan (næsten) gøre alt!


I 50 år har Berghaus været forpligtet til uendelig innovation og den nådeløse stræben efter ekspertise. Vi tror lidenskabeligt, at vores produkter gør en reel forskel for de mennesker, der bruger dem – og vi garanterer, at vores udstyr vil klare den opgave, det er beregnet til (ja, det udelukker at bruge din jakke som et paragliding sejl.

De leverer top kvalitet inden for vandrerygsække, taktiske rygsække og hverdagsrygsække og alt andet du behøver.

Berghaus er en udendørs producent af beklædningsgenstande og udstyr med hovedkontor i Sunderland, Tyne & Wear, UK. Det er baseret i det nordøstlige England, men distribuerer over hele verden.
Vi har valgt deres linie inden for militær gear og grej. Vi har testet deres udstyr under vanskelige forhold og kan kun anbefale Berghaus.

En vandrerygsæk fra Berghaus, giver dig frihed til at vælge. De fleste rygsække er nemlig fleksible og kan påmonteres store ekstra sidelommer ( 10 liter ) og slankes igen, når du ikke har behov for den ekstra plads. Det gør din rygsæk mere brugbar i mange situationer. Samme rygsæk kan nu bruges som hverdagsrygsæk og som vandrerygsæk eller til rejser.

Du vil opleve at dét at give lidt ekstra for din kommende kvalitets rygsæk, gør at du vil få en rygsæk som du kan bruge i mange mange år frem og hvis du lige som os, kommer til at få en tæt forhold til din rygsæk, så kan vi kun anbefale dette brand.
Så kig på de spændende ting i shoppen eller kig forbi Amaliegade 15. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Berghaus Limited er en producent af udendørs tøj og udstyr med hovedkontor i Sunderland, Tyne & Wear, UK. Det er baseret i det nordøstlige England og distribuerer over hele verden. Det blev grundlagt i 1966 af bjergbestigere og bjergbestigere Peter Lockey og Gordon Davison, oprindeligt som importør og distributør af udendørs produkter. Lockey og Davisons udendørs butik i Newcastle upon Tyne, Storbritannien, gik under navnet LD Mountain Centre. I 1972 begyndte de at designe og fremstille deres egne produkter til salg i deres butik. De gav deres brand det tyske navn ‘Berghaus’, der oversættes som ‘bjerghus’.

Berghaus tilbyder en række udendørs tøj og udstyr til mænd, kvinder og børn, herunder vandtætte jakker, fleecer, underlag og bentøj. De producerer også et udvalg af udendørs tilbehør og fodtøj.


Viser 1–20 af 24 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Dansk