Blue Force Gear

Blue Force GearBlue Force Gear – BFG


Siden starten i 2004 har Blue Force Gear stræbet efter ekspertise inden for alt hvad de gør, og for at eksemplificere den fremragende kvalitet i deres produkter og design. Blue Force Gear er dedikeret til dem, de tjener til at levere innovative gear med overlegen kvalitet.

Blue Force Gear er ikke tilfredse med at lave det samme som alle andre – blot at ændre farve eller stil. De designer efter en kodeks for fremskridt – hvis de ikke kan gøre noget bedre end det, der i øjeblikket er tilgængeligt, gør de det ikke. Ved kontinuerligt at innovere vil deres produkter altid være forskellige.

Blue Force Gear er stolte over at have været banebrydende inden for teknologiske innovationer, der har revolutioneret lastevogn og våbenbærer, der etablerer verdensstandarden inden for våbenstropper og verdens letteste, MOLLE-kompatible lastevogn.

Selvfølgelig stopper BFG ikke der. De forbedrer løbende deres gear lineup og leder efter flere måder til at forbedre den taktiske gearindustri og i sidste ende krigerne her hjemme og over hele verden.

Køb dit udstyr hos Wolf Tactical!

HVEM ER WOLF TACTICAL?

Vi er veteraner fra Forsvaret & Politiet og har internationale missoner med i rygsækken.

Vi er stiftet af veteraner for veteraner og andre som går op i gear og grej. Vi er veteraner fra Forsvaret & Politiet og har internationale missoner med i rygsækken.
Vores erfaring og viden skal komme dig til gode i din dagligdag og på dine eventyr.

Vi elsker at gøre en forskel og vi håber du vil med på denne rejse.

Så uanset om du er enkeltkæmper eller indgår i et fællesskab, så vil WOLF TACTICAL invitere dig til at være en del af vores Ulve flok.

WOLF TACTICAL nyder godt af erfaringen fra felten samt vores mange rejser rundt i hele verden. Fra den vilde natur i Canada til savanen i Afrika og alt muligt ind i mellem.

Vores mål er at dele af vores erfaring, men også DIN erfaring. Vi ønsker at skabe et fællesskab for alle som nyder naturen og som ikke ønsker at gå ned på grej.

Er du tjenestegørende, ved du, at det kan være små detaljer som gør en forskel og vi opfordrer derfor til, at du dele dine ønsker og input med os, så vi kan sprede det gode budskab.

Viser alle 5 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499