Carinthia

Carinthia Carinthia – Built to perform


Hos Carinthia har de forfulgt et fælles mål hver dag i de sidste årtier: Den permanente, innovative og ydeevneorienterede videreudvikling af isoleret tøj og udstyr – fra professionelle til professionelle.

Som en global markedsleder er serviceorientering, iværksætterånd og innovationskraft fokus i deres aktiviteter.

De højeste kvalitetsstandarder gælder, fordi deres produkter er 100% fremstillet i Europa. Professionalisme og fleksibilitet inden for produktudvikling gør det muligt for dem at udvikle løsninger, der giver mere komfort og sikkerhed. Deres produkter er testet af fagfolk og videreudviklet sammen med dem.

En vigtig nøgle til deres virksomheds succes er den unikke premium syntetiske fiberisolering G-LOFT®. Varm, let og åndbar – selv i ekstremt vådt og koldt vejr. Uovertruffen USP er det ekstraordinære forhold mellem varme og vægt af denne højteknologiske fiber. Det unikke ved G-LOFT® fungerer som grundlaget for deres produktportefølje.

Ud over Carinthia, verdens førende brand inden for militær og udendørs udstyr, har Goldeck Textil GmbH også andre trendsættende mærker. Med de udviklede nøgleteknologier, der anvendes i de forskellige forretningsområder, opnår Goldeck Textil GmbH ensartet og holistisk kvalitet og innovation i alle dets datterselskaber.

For at leve op til sit krav om lederskab arbejder virksomheden konstant på yderligere at forbedre sine produkter og drive innovation på alle områder.

Køb Carinthia hos WOLF TACTICAL | Vi har et bredt udvalg af Carinthia produkter, alt fra beklædningsdele til soveposer. 


HVEM ER WOLF TACTICAL?

Vi er veteraner fra Forsvaret & Politiet og har internationale missoner med i rygsækken.

Vi er stiftet af veteraner for veteraner og andre som går op i gear og grej. Vi er veteraner fra Forsvaret & Politiet og har internationale missoner med i rygsækken.
Vores erfaring og viden skal komme dig til gode i din dagligdag og på dine eventyr.

Vi elsker at gøre en forskel og vi håber du vil med på denne rejse.

Så uanset om du er enkeltkæmper eller indgår i et fællesskab, så vil WOLF TACTICAL invitere dig til at være en del af vores Ulve flok.


Køb Carinthia hos WOLF TACTICAL! Vi er eksperter i outdoor og militær!

Viser 1–20 af 35 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499