Clawgear

clawgearCLAWGEAR – Premium Military Equipment


Clawgear har  oprindelse i Schweiz, men nu med base i Østrig, er Clawgear en producent af premium militært udstyr (som deres virksomheds slogan siger). Deres program inkluderer alt fra enkle programrettelser og kampbeklædning til cnc-fræset våbenstilbehør. Alt er designet i Østrig og udviklet i tæt samarbejde med den østrigske væbnede styrke og SOF’er, det er den succesrige Raider Pants Mk IV, Combat Shirts eller dele til Steyr AUG.

Vi har samlet en lang række stærke produkter fra Clawgear.

Multicam udstyr, uniformer samt SOF udstyr. 

Se hele vores udvalg af Clawgear og MultiCam hér!


Kampbukser | Tjenestebukser

Clawgear’s  kampbukser og tjenestebukser er skræddersyet til specifikke formål, såsom Raider Mk.IV (mission) og Operator bukserne.

Disse er designet til at være enkle og lette, men effektive angrebbukser, og tilbyder ekstremt nyttige funktioner og størst mulig komfort for dagens kampkampe. Mange af dem har et forbedret taljusteringssystem med elastiske komponenter for bedre komfort og optagelse af kropsbevægelser.

Alle lommekoncepter er optimeret; lastlommer er blevet udvidet med et ekstra rum, der er tilgængeligt udefra. Raider- og Operator-produkterne har endda et 30-rundet magasin for hurtig adgang.

Køb Clawgear online eller besøg vores showroom på Amaliegade 15, København K 1256.


Combat shirts | Kampskjorter

Clawgear’s Raider og Operator Shirts har et forbedret kravedesign for forbedret komfort og mulighed for at fastgøre den tilgængelige Breacher Hood.

Lommerne er ændret for bedre tilgængelighed, og albue-puderne er flyttet og ændret for optimal beskyttelse og komfort. Ændring af ærmet er omkonstrueret for forbedret justerbarhed, og et ekstra elastisk element harmoniserer individuelle kropsbevægelser.


Køb dit udstyr fra Clawgear hos Wolf Tactical!

Køb online eller besøg vores showroom på Amaliegade 15, København K 1256.

Viser 1–20 af 124 resultater