Coghlans

COGHLAN’S – The Outdoor Accessory People


For mere end tres år siden grundlagde Norm Coghlan Coghlans Ltd. med Camp Stove Toaster, der grundlagde grundlaget for hvad der ville blive det største enkelt mærke af campingudstyr i verden. Før han dannede sit eget firma, solgte Norm Coghlan lanterner, lejrkomfurer og dele primært til hardwaremarkedet i USA og Canada.

I 1959 købte han et lille servicedepot i centrum af Winnipeg, Manitoba, Canada og drev det som et privat firma. På det tidspunkt koncentrerede den nyfødte Coghlans gasapparater sig om markedet for naturgasopvarmning, der voksede i Winnipeg. Norm Coghlan tilføjede også campingudstyr såsom telte, soveposer og luftmadrasser. Mange campister kom ind i butikken for at få service på deres lejrkomfurer og lanterne, og på samme tid købte eller lejede de andet campingudstyr.

Kunder, der kom til butikken, ønskede en måde at lave skål på deres pumpe-up benzin camp komfur. Norm købte dette produkt fra et amerikansk firma, og de solgte meget let i Coghlans detailbutik. Efter at have forhørt sig med producenten af ​​brødristeren fandt Norm ud af, at brødristeren blev afbrudt, han købte hele deres lager, lejede en lagerfacilitet, og dette begyndte Coghlans distribution af campingudstyr; som letter folkes udendørs nydelse over hele kloden. Da populariteten voksede for tilbehør gennem årene, og linjen udvidede, tilføjede vi et centrallager i St. Paul, Minnesota ud over vores Winnipeg, Manitoba-lager – til sidst forsendelse til over 40 lande verden over.

For at holde trit med efterspørgslen slog Coghlans team sig sammen med Opportunity Partners i USA og ImagineAbility i Canada, to virksomheder, der tilbyder meningsfuldt arbejde til handicappede. Både Opportunity Partners og ImagineAbility samler og pakker produkter og hjælper med at udføre ordrer. Coghlan’s var Opportunity Partners ‘første store klient og er deres ældste. Dette partnerskab har gjort det muligt for mennesker med handicap at tjene løn og trives i samfundet i mere end 50 år. Det er dette forhold, der adskiller os fra hinanden og giver os mulighed for at give tilbage til vores samfund og levere meningsfuldt arbejde til dem, der sætter en ære i et godt udført arbejde.

I 2015 erhvervede Coghlans McNett Corporation med base i Bellingham, Washington. McNett har serviceret udendørsmarkedet i 35 år under mærkerne Gear Aid, M Essentials, McNett Tactical, Outgo og Aquamira. Nu kaldet Gear Aid, produktlinjen indeholder over 100 produkter, så du får mere ud af dit udstyr, forbedrer dine odds i marken og rejser smartere. Sammen udvider Coghlans og Gear Aid deres allerede store produktudbud til at lede markedet for udendørs tilbehør og videre.

I dag er traditionen holdes traditionen ved lige. Camp Stove Toaster findes stadig i produktlinjen – men nu sammen med over 500 tilbehør, der gør det sjovere at være udendørs. Coghlan’s leverer overlegen produkt og emballage, fremragende kundeservice og opretholder samfundsrelationer for at gøre os til det første valg inden for udendørs tilbehør.

Viser 1–20 af 30 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499