Drytech

DRYTECH – WE MAKE IT EASIER
TO ENJOY TASTY FOOD OUTDOORS


Køb DryTech hos Wolf Tactical!

“Det, vi gør, går langt tilbage i tiden. 10.000 år, for at være præcis, da folk fulgte den tilbagetrækende iskappe og opdagede Nord-Norge. Det arktiske klima og den aldrig nedgående sol tilbød perfekte betingelser for tætte energikilder at vokse og høste.

Dette er, hvad der gjorde vores forfædre i stand til at etablere nogle af de største bosættelser i førEuropa. Viden om konservering af kød, fisk, bær, rødder og grøntsager gav dem mulighed for at fortsætte med at opdage nye grunde, selv gennem en lang og hård arktisk vinter. Disse rige arktiske områder er stadig, hvor vi høster og udfolder vores liv.

Det er en lang og stolt historie. Bevarelseskunsten er ikke kun vores arv, men også vores fremtid. Vi er afhængige af lette forsyninger af tæt energi for at mestre de robuste live i Arktis. Til sport, til fornøjelse og også til hårdt arbejde. Vi stopper aldrig med at opdage nye grunde.

Det er i vores blod.!”

DryTech – der findes ikke et bedre outdoor måltid på markedet.

“Magien ved al den naturlige smag ligger i det kolde klare vand, den rige jord og det blegne arktiske lys. Ligesom vores forfædre – vi fanger, høster, forbereder og bevarer, når naturen er ved at kigge. I januar laver vi alle vores fiskeretter, når torsken starter den lange rejse fra det kolde Barentshav til den norske kyst.

Efteråret er højsæson for grøntsager, bær og kød. For os er det fornuftigt at lave mad og konservere, når ingredienserne er på sit højeste. Ligesom det var for vores forfædre. Vores opgave er så enkel som den er krævende; for at bevare den store smag og naturlige energi. Så vi sætter vores ære i at forberede hver skål blid og delikat.

Vi håndplukker endda hver leverandør og kender oprindelsen til hver ingrediens. Vi mener, at god mad er lavet med tålmodighed. Alle vores smag dyrkes i deres eget tempo. Ligesom naturen kommer det hele naturligt.!

Se vores stærke udvalg af Drytech hos Wolf Tactical!

Viser 1–20 af 25 resultater

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499