Edelrid

EDELRID – is a technology specialist in four market areas: Sport, Safety, Adventure Parks and Industry.


Historien bag Edelrid.

“Ser man tilbage på en lang og tumultagtig historie, har virksomheden brændt ned to gange gennem årene og er blevet genopbygget, købt og videresolgt, mestret tragedier og fejret succeser. Vi opfandt kernmantel-rebet, som stadig er industristandarden for alle bjergtove. Det første reb, der kan svømme, et reb, der er certificeret til alle tre mulige standarder (enkelt, dobbelt og dobbelt reb) og det første PFC-fri klatretov, der overholder UIAA-standarden for vandafvisende reb.

Innovative og bæredygtige produkter
EDELRID producerer nu millioner af meter klatretov hvert år og er stolt over at kunne sige, at hver eneste centimeter er bluesign®-certificeret. EDELRID var den første rebproducent i verden, der sikrede, at alle rebene opfyldte den strenge bluesign®-standard. Dette satte nye branchestandarder for innovation og bæredygtighed. Men EDELRID har altid stået for så meget mere end bare fremragende reb.

Med for divisioner fast på jorden
Sport, sikkerhed, kundeløsninger og Adventure Park – gennem årene har vi bygget et solidt fundament. Vores fire divisioner gør os stort set uafhængige af markedssvingninger. Dette giver os den nødvendige frihed til kreativitet og nok plads til udvikling af de bedste produkter i hvert segment. Imidlertid har alle vores forretningsområder en ting til fælles: bjergsport. Dette er vores oprindelse og vores lidenskab. Det driver os højt og giver os greb. Det lader os krydse grænser igen og sætte vores mål højere. Men bjergsport er også et solidt grundlag for stabilitet på markedet. Vores ekspertise opnået gennem årtierne afspejles ligeligt i alle forretningsområder. Vi skaber synergier gennem videnoverførsel af intelligente netværksspecialister inden for deres område med andre områder – for endnu bedre produkter og endnu mere tilfredse kunder.
Vi bruger også vores viden om bjergsport i Adventure Park-området, hvis produkter er skræddersyet til brug i rebkurser, baldakinture eller eventyrparker. Fagfolk inden for arbejdssikkerhed drager fordel af den vertikale verdens know-how.

EDELRID Work Safety-produkterne er specielt skræddersyet til udfordringerne hos industrielle klatrere, arborister og bjergbestigere.
Customer Solutions-divisionen er et udtryk for vores tekstilekspertise, som også har fulgt os siden grundlæggelsen af ​​EDELRID. Det er rettet mod virksomheder, der er afhængige af en stærk partner til levering af tekstilfletninger til industrielle applikationer. Feltet strækker sig fra linjer til svæveflyvning, kite og faldskærme til tekniske linjer, der bruges i bilindustrien, op til tilpassede løsninger til forskellige drevteknologier.

Alt dette er EDELRID – køb hos Wolf Tactical!

Viser alle 5 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499