0
kr.0,00
0
kr.0,00
0
kr.0,00

Edelweiss

EDELWEISS – Connected to life


Da det første reb, forfædren til nutidens Edelweiss – reb, blev produceret i Østrig, blev bjergbestigning som sport næppe født. Det var 1790, og Mont Blanc var for nylig blevet besteget for første gang. Behovene i denne splinternye alpine kultur blev opfyldt af Edelweiss i 1935, da deres første bjergbestigning reb blev lavet.

Dette var kun begyndelsen i den banebrydende udvikling af bjergudstyr, Edelweiss historie er præget af store nyskabelser, der understøttede udviklingen af bjergbestigning og moderne sportsklatring.

EDELWEISS – OPFINDER AF KERNMANTLE REBET

I 1953 introducerede Edelweiss den største innovation nogensinde i bjergsportens verden: det første “kernmantle” reb blev født, et reb lavet af en separat kerne dækket af en flettet kappe. Rebet var mere modstandsdygtigt over for slid og mere holdbart. Men frem for alt var det mere sikkert at klatre på! Denne sikkerhed åbnede vejen for bjergene for mange, og den bruges stadig til alle klatretove.

Hos Wolf Tactical har vi haft fokus på de sikre og robuste karabinhager fra Edelweiss men kommer til at udvide med diverse reb i nær fremtid – kontakt os for nærmere information.

“Færdigheder og erfaring er ikke noget at sove på, vi arbejder og lærer hver dag at blive bedre. Vi opnår dette takket være en intern udvikling og en know-how, der går fra design til produktion. Teknikkerne, funktionerne og kombinationen af de forskellige parametre giver os mulighed for at skabe og tilbyde en bred vifte af rebkonstruktioner, der er specielt mestret til enhver form for brug.”

“Standarder, certificeringer, tests og det virkelige liv er også de ultimative dommere for kvaliteten af vores reb. Slagkraft, brudstyrke, vi overholder ikke kun standarderne, vi forpligter os til at bringe mere end dette. Når standarden kræver mindst 5 UIAA-fald, ønsker vi at nå 8, 9, 10 … De skarpe kantresistente reb er et bevis på, at vi husker, hvad der kan ske på marken. Solide reb, sikkerhed først!”

Al denne historie og håndværk samles for at give dig den bedste klatreoplevelse og fornemmelser. Et behageligt reb at stole på og klatre i fuld tillid er ikke kun en dyrebar allieret til en vellykket dag. Det vil forbedre dine følelser og hjælpe dig med at nyde mere af den oplevelse, når hvert træk er nøjagtigt forbundet med naturen.

Køb Edelweiss karabinhager hos Wolf Tactical!

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
0