Gerber

Gerber Legendary Blades     


Gerber – Som mænd og kvinder, der bærer vores redskaber, er Gerber ustoppelig.

Årtier af innovation og dedikation har bragt os her. Gerber, der er kendt som en mester inden for knive og værktøjer, er det problemløsende, livreddende produkter designet med de unikke behov, som specifikke aktiviteter har i tankerne. I dag inkluderer det meget mere end et blad.
Gerber blev grundlagt i 1939 med base i Portland, Oregon, USA, og er et amerikansk mærke, hvis produkter har global rækkevidde og relevans. Gerbers arv løber dybt ud af jægere, soldater og håndværkere. Og vi ser nu på fremtiden, hvor morgendagens problemer vil blive løst af den næste generation af innovationer.

Made in the US

Alle produkter er designet og konstrueret i Portland, OR, hvor mange produceres. Vi tapper også vores globale forsyningskæde for at skabe en bred vifte af aktivitetsspecifikt udstyr til en lang række forbrugere. Og uanset hvad, hvert produkt, der bærer navnet, understøttes af vores berømte livstidsgaranti.

Kvalitet, pålidelighed, innovation. I over 70 år er det, hvad vores kunder har forventet af os. Og uanset om vores produkter bruges til at spare tid, redde dagen eller redde et liv, leverer vi altid.

Multitool

Gerber designer og fremstiller en række multiværktøjer, der er designet til at tackle opgaver fra hverdagens håndværkerkrav til kravene fra det amerikanske militær. Gerbers samling med flere værktøjer inkluderer multi-værktøjer med åbning på én hånd, traditionelle multi-værktøjer til åbning af sommerfugle, multi-værktøjer til lommer og specialværktøjer til alt hvad dagen kræver.

Med et Gerber-multiværktøj, der er fastgjort til dit bælte, er du ustoppelig!

Køb dit Gerber gear hos Wolf Tactical!

Check også vores YouTube kanal 

Viser 1–25 af 48 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Dansk