0
kr.0,00
0
kr.0,00
0
kr.0,00

Gerber

GERBER GEAR – ONE-HAND OPENING MULTI-TOOLS
Årtier med innovation og dedikation har bragt os hertil. Gerber, anerkendt som en mester inden for knive og værktøjer, designer problemløsende og livreddende produkter med fokus på de unikke behov i specifikke aktiviteter. I dag inkluderer det meget mere end blot et blad.

Grundlagt i 1939 og med base i Portland, Oregon, USA, er Gerber et amerikansk mærke, hvis produkter har global rækkevidde og relevans. Gerbers produkter bæres omfattende af jægere, soldater og håndværkere, og mærket har dybe rødder. Vi ser nu mod fremtiden, hvor morgendagens problemer vil blive løst af næste generations innovationer.

Alle Gerbers produkter er designet og udviklet i Portland, Oregon, hvor mange også bliver produceret. Vi benytter også vores globale forsyningskæde til at skabe et bredt udvalg af udstyr, der er specifikt tilpasset til forskellige aktiviteter og en bred vifte af forbrugere. Uanset hvad, er hvert produkt, der bærer Gerber-navnet, bakket op af vores berømte livstidsgaranti.

Kvalitet, pålidelighed, innovation. Dette er, hvad vores kunder har forventet af os i over 70 år. Og uanset om vores produkter bruges til at spare tid, redde dagen eller redde liv, så leverer Gerber altid.

Gerber er en del af Fiskars Group, det globale hjemsted for designorienterede brands til både inde- og udendørsliv. Sammen muliggør vi behagelige øjeblikke, drevet af vores stærke mærkepassion, forbrugerfokus og fremadskuende drivkraft for at forme morgendagens klassikere, forenet og drevet af vores fælles formål: at bane vejen for design og gøre det hverdagslige ekstraordinært.
Køb Gerber Gear hos Wolf Tactical
SE OGSÅ: Vores udvalg af multitools

SE OGSÅ: Vores udvalg af knive

Viser 1–20 af 47 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
0