Jetboil

JETBOIL – Compact & portable cooking systems.


Historien om Jetboil

I 2001 revolutionerede Dwight Aspinwall og Perry Dowst madlavning til baggræs ved at skabe en hurtig, kompakt og effektiv komfur i modsætning til noget, som verden nogensinde havde set – den første Jetboil nogensinde. Og vores ingeniører har fulgt deres fodspor lige siden og nådesløst at skubbe grænserne for, hvad der er muligt, ved at opfinde teknologier, der fortsat omdefinerer industrien.

Jetboil Flach 2.0

Praktisk, pålidelig tændingsnøgle starter opvarmning øjeblikkeligt, og termokromatisk farveændringsvarmeindikator lader dig vide, hvornår vandet er klar
Kompatibelt Jetboil-tilbehør, såsom en kaffepresse, hængesæt, grytestøtte, stegepande, FluxRing-kogepande og redskaber gør dette til en nødvendighed til dit næste backpacking-eventyr

Flash 2.0 – i 3 forskellige farver!

Hvilen farve skal din Jetboil Flash være ?

Jetboil Flash 2.0 Carbon

Koger vand på lynhurtige 100 sekunder, hvilket gør det til den hurtigste Jetboil nogensinde
1-liters FluxRing-kogekop med isolerende hyggeligt gør kogende vand – og holder det varmt – til en leg.

Vi har samlet de nyeste og mest populære produkter.

Jetboil Minimo

MiniMo-madlavningssystemet er bygget med backpackere i tankerne og kombinerer Jetboils velprøvede effektivitet og alsidighed med en praktisk formfaktor.

Drevet af FluxRing-teknologi når MiniMo en kogende kogning på lidt over to minutter med halvdelen af brændstofforbruget i traditionelle systemer. Jetboils proprietære reguleringsteknologi tilbyder trinvis varmejusteringer fra let kog til fuld kog, perfekt til sauterende grøntsager, kogende saucer og mere.

Metalhåndtag og en nydesignet FluxRing kogekop – optimeret til en lav skevinkel – gør MiniMo til det perfekte kar til personlig madlavning og spisning.

Start opvarmningen med det samme med den bekvemme, pålidelige tændingsknap; spar pakkeplads med det smarte design til sidelæns brænderopbevaring.

Inkluderer brændstofbeholderstabilisator; let at pakke og bære på kun 14,6 ounce.

Har du husket outdoor bestikket ?

Vi har samlet en masse lækkert bestik, tallerkner og meget here lige HER

Jetboil Minimo

Jetboil Micromo

Jetboils letteste madlavningssystem, MicroMo, opbevares let i din pakke uden at gå på kompromis med ydeevne eller alsidighed. Drevet af FluxRing-teknologi når MicroMo en kogende kogning på lidt over to minutter med halvdelen af brændstofforbruget i traditionelle systemer.

Jetboils proprietære reguleringsteknologi tilbyder trinvis varmejusteringer fra let kog til fuld kog, perfekt til sauterende grøntsager, kogende saucer og mere. Den lette 0,8-liters FluxRing-madlavningskop med isolerende hyggelig giver dig mulighed for at koge vand og holde det varmt uden at fylde en separat gryde.

Start opvarmningen med det samme med den praktiske, pålidelige tændingstast til tænding – reguleret til ensartet ydelse ned til 20 grader F (-6 grader C).

Inkluderer brændstofbeholderstabilisator; bundkop fungerer også som målekop og skål; let at pakke og bære på kun 12 ounce.

Jetboil micromo

Jetboil Micromo er nu en af vores favoritter, efter vores test af den da vi var et smut på Færøerne.

Se vores lille film fra turen HER på Youtube

JETBOIL MIGHTYMO

Pak det sammen, pakk det ind med det latterligt alsidige og kompakte MightyMo komfur, der vejer mindre end et kort kort.

MightyMo kan nå en kogende kogning på cirka tre minutter med halvdelen af brændstofforbruget i traditionelle systemer. Fire-drejningsregulatoren tilbyder trinvis varmejusteringer fra let simmer til fuld kog, perfekt til sauterende greener, simmerende saucer og meget mere.

MightyMo har plads til en Jetboil-stegepande og en FluxRing-gryde uden behov for grydesupport (brændstof, stegepande og gryde sælges separat). Start opvarmning med det samme med den bekvemme, pålidelige tændingsknap – reguleret til ensartet ydelse ned til 20 grader F (-6 grader C).

Åben platform design; let at pakke og bære på kun 3,3 ounce.

Jetboil mightymo

 

JETBOIL JETGAUGE

Jetboil JetGauge! “Hvor meget gas er der tilbage?” Slut med at være i tvivl!

Kontroller brændstofniveauet i enhver Jetboil-beholder, inden du forlader huset med Jetboil JetGauge. Et letlæseligt digitalt output viser nøjagtigt en dåse brændstofindhold, så du ved, om der er behov for nye dåser til turen.

JetGauge tilbyder tre indstillinger til at rumme 100 gram, 230 gram og 450 gram JetPower-beholdere.

Planlæg fremad ved at bestemme, hvor meget brændstof du har brug for til hvert måltid ved hjælp af Jetboils praktiske brugsanvisning.

Selvom den er konstrueret til Jetboil-beholdere, er JetGauge kompatibel med de fleste isobutan / propan-backpacking-brændstofbeholdere. Vejer 3 ounce.

Jetboil JetGauge

 

JETBOIL COFFEE PRESS SILICONE

Nyt og forbedret stempel med silikone ring, som omdanner din Jetboil til en stempelkande.

Varme bestandig silikone ring, som slutter helt tæt, og sørger for friskbrygget kaffe på turen.

Coffee Press Silicone passer til Jetboil Zip, Flash og MikroMo.

Jetboil Coffee Press Silicone

 

GASDÅSE 230 GRAM – JETBOIL JETPOWER

Original Jetboil gas med propane/ isubutane 4-sæson blandning, der klarer hårde vejrforhold, og giver et konstant tryk, selv når dåsen er ved at være tømt.

Gasdåsen er med gevind og er forsynet med beskyttelseshætte.

Med jetboil crunchit TM er det muligt at punktere den tomme gasdåse og bortskaffe den som metal.

Kontakt [email protected] – hvis du har spørgsmål til vores sortiment.

 


HVEM ER WOLF TACTICAL?

Vi er veteraner fra Forsvaret & Politiet og har internationale missoner med i rygsækken.

Vi er stiftet af veteraner for veteraner og andre som går op i gear og grej. Vi er veteraner fra Forsvaret & Politiet og har internationale missoner med i rygsækken.
Vores erfaring og viden skal komme dig til gode i din dagligdag og på dine eventyr.

Vi elsker at gøre en forskel og vi håber du vil med på denne rejse.

Så uanset om du er enkeltkæmper eller indgår i et fællesskab, så vil WOLF TACTICAL invitere dig til at være en del af vores Ulve flok.

WOLF TACTICAL nyder godt af erfaringen fra felten samt vores mange rejser rundt i hele verden. Fra den vilde natur i Canada til savanen i Afrika og alt muligt ind i mellem.

Vores mål er at dele af vores erfaring, men også DIN erfaring. Vi ønsker at skabe et fællesskab for alle som nyder naturen og som ikke ønsker at gå ned på grej.

Er du tjenestegørende, ved du, at det kan være små detaljer som gør en forskel og vi opfordrer derfor til, at du dele dine ønsker og input med os, så vi kan sprede det gode budskab.

Køb Jetboil hos Wolf Tactical! Vi har testet produkterne og der fås ikke bedre end Jetboil på markedet.

Er du frisk på et militær ocr løb ?

Wolf Race

Viser alle 18 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499