Lundhags

LUNDHAGS – PERFECT CHOICE ON A WINTER DAY


Hos Wolf Tactical er vi vilde med Lundhags – til en ægte outdoor livsstil.

Tilbage i 1932 begyndte skomager Jonas Lundhag at fremstille sko og støvler i et lille værksted i den svenske vildmark i Jämtland.

Hans følelse af kvalitet såvel som funktion var lige så udtalt som hans kærlighed til naturen – han sigtede efter at lave støvler, der varede livet ud. Siden da er viden og traditioner blevet overdraget fra generation til generation.

“I dag er målet det samme, og nu udvikler og designer vi tøj, rygsække og støvler til helårs trekking og friluftsliv.

Vores produkter skal opfylde deres formål, være funktionelle og have en bred vifte af anvendelser – vores bukser kan bruges til vandreture, langdistanceskøjteløb, skiløb, lege med børnene, jage eller træne din hund som blot nogle få eksempler. De holder over tid og ser godt ud uanset årstid. Vores mål er, at alle vores produkter skal kunne repareres. Vi reparerer i øjeblikket omkring 2.000 støvler i Sverige, og vi tilbyder reparation af støvler i Norge, Finland og Tyskland – hvor vi har skomagere.”

KONTROLLEREDE ARBEJDSBETINGELSER
“Da Lundhags er en del af BRAV-koncernen, har vi en meget omfattende adfærdskodeks. En del heraf er, at virksomheden skal stræbe efter den mindst mulige miljøpåvirkning, men koden regulerer også arbejdsforholdene på fabrikkerne, arbejdstageres sikkerhed, rimelig løn, menneskerettigheder og retten til at organisere sig. Vi arbejder løbende og løbende med at overvåge vores leverandører.”

Køb Lundhags hos Wolf Tactical!


Vi støtter de danske veteraner.

Derfor går alt overskuddet ved salget af denne T-Shirt til, at støtte de danske veteraner.

Vi støtter Veteranhjem København.

Ved at støtte Veteranhjem København, er du med til at støtte danske veteraner. Veteranhjemmet drives primært af frivillige og alle faste omkostninger til stedet og de faste medarbejdere, er støttet af staten.

Din støtte går derfor til arrangementer for veteranerne samt deres familier samt til fritidsaktiviteter m.v.

Du kan være med til at støtte vores tidligere udsendte soldater lige hér! 

Viser alle 20 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499