Masters

MASTERS – Life in action


Bassano del Grappa, en smuk by i det omkringliggende Vicenza, er vært for en af de største virksomheder inden for produktion af trekking- og skistave. It’s Masters, der i 2017 fejrede sit 40-års jubilæum.
I dette firma er værdierne rodfæstet: kundetilfredshed og kvalitet af det produkt, der er fremstillet i Italien i første omgang, samt løbende forskning og udvikling og et stærkt samfundsansvar og respekt for miljøet. En kontinuerlig forpligtelse og dedikation er grundlaget for succesen med denne virkelighed.
Største mærker inden for sportsudstyr og ikke er afhængige af det italienske produktionsfirma til produktion af deres tilpassede stænger.

Siden februar 1977 har Masters altid troet på innovation, teknologi og sikkerhed; det tror også på kreativitet, respekt for miljøet og styrken i sit team.

Stolte af at producere kvalitative stave i Italien til enhver form for aktivitet, der kræver brug af dette tilbehør: alpint skiløb, langrend, trekking, vandreture, gåture, trail løb og stavgang.

Masters sætter en ære i at tilbyde udendørs mennesker produkter af høj kvalitet, men ikke på bekostning af miljøet. I slutningen af maj 2011 begyndte vi at bruge vores solcelleanlæg på 99,9 kWh. De 555 paneler, der er opdelt i 10 linjer, der er forbundet til de respektive invertere, er installeret for at producere energi svarende til 115.000 kWh om året og spare 80 ton Co2 om året.

Almindelige lakker, silketrykfarver og plastdele er generelt lavet af kemiske forbindelser, der ikke er biokompatible. Dette er dog ikke tilfældet med Masters ‘poler. Virksomheden ønsker at skabe en biokompatibel og værdifuld pol: farverne er helt blyfri (referencenorm. ASTM E 1645-1). Et produkt, der overholder REACH-normerne (CE) n. 1907/2006.

Vi ønsker, at Masters ‘produkter skal være en direkte afspejling af vores dybe respekt for miljøet og menneskers sundhed.

Viser alle 6 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499