Matterhorn

MATTERHORN – The jacket maker

 

 

 


Matterhorn – køb hos Wolf Tactical.

“Det tøj, som din arbejdsstyrke bærer, kan være en del af din virksomheds image og marketingstrategi.

Vi tilbyder dig tøj, der passer til din virksomhedsprofil med farver, logoer og detaljer, der er skræddersyet til dine ønsker. Vores detailpersonale er uddannet til at hjælpe dig med alternativer og udvikle ideer.

Særlige produktionskørsler er begrænset til mindst 150 til 300 enheder afhængigt af modellen. Fordelen ved dette er, at tøjet er nøjagtigt, som du vil have det, og at prisen for broderi, etiketter osv. Holdes relativt lav.

Den fleksibilitet, vi tilbyder dig, er brugbar og foretrækkes for hver virksomhedsstørrelse og oftest mere konkurrencedygtig end at bruge standardlagertøj. Kontakt din forhandler for mere information og forslag.

Matterhorn, et bjerg berømt for sin unikke silouette og rene ansigter, ligger mellem grænserne til Schweiz mod nord og Italien mod syd, lige ved siden af det populære skisportssted Zermatt.
Vi har opkaldt vores tøjlinje efter dette bjerg.
Jakker fra Matterhorn bliver snart en favoritdel af din garderobe, og vores konstante produktudvikling betyder, at kunder vender tilbage for mere.

Hvad er forskellen mellem en jakke og en anden? Detaljer, form, stil, følelse, materiale.
Der er mange parametre, der gør jakken du bærer en favorit.

Vi hos Matterhorn har formået at skabe jakker, der er virkelig behagelige at bære, udføre deres funktion og føle sig personlige.”


HVEM ER WOLF TACTICAL?

Vi er veteraner fra Forsvaret & Politiet og har internationale missoner med i rygsækken.

Vi er stiftet af veteraner for veteraner og andre som går op i gear og grej. Vi er veteraner fra Forsvaret & Politiet og har internationale missoner med i rygsækken.
Vores erfaring og viden skal komme dig til gode i din dagligdag og på dine eventyr.

Vi elsker at gøre en forskel og vi håber du vil med på denne rejse.

Så uanset om du er enkeltkæmper eller indgår i et fællesskab, så vil WOLF TACTICAL invitere dig til at være en del af vores Ulve flok.

WOLF TACTICAL nyder godt af erfaringen fra felten samt vores mange rejser rundt i hele verden. Fra den vilde natur i Canada til savanen i Afrika og alt muligt ind i mellem.

Vores mål er at dele af vores erfaring, men også DIN erfaring. Vi ønsker at skabe et fællesskab for alle som nyder naturen og som ikke ønsker at gå ned på grej.

Er du tjenestegørende, ved du, at det kan være små detaljer som gør en forskel og vi opfordrer derfor til, at du dele dine ønsker og input med os, så vi kan sprede det gode budskab.


Vi støtter de danske veteraner.

Derfor går alt overskuddet ved salget af denne T-Shirt til, at støtte de danske veteraner.

Vi støtter Veteranhjem København.

Ved at støtte Veteranhjem København, er du med til at støtte danske veteraner. Veteranhjemmet drives primært af frivillige og alle faste omkostninger til stedet og de faste medarbejdere, er støttet af staten.

Din støtte går derfor til arrangementer for veteranerne samt deres familier samt til fritidsaktiviteter m.v.

Du kan være med til at støtte vores tidligere udsendte soldater lige hér! 

Viser alle 3 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499