0
kr.0,00
0
kr.0,00
0
kr.0,00

NFM

NFM – Enhanced combat performance


ENHANCED COMBAT PERFORMANCE

NFM, grundlagt i 1996, designer og producerer beskyttelsesudstyr, der gør det muligt for brugeren at udnytte sin fulde kapacitet under kamp, mens de forbliver beskyttet. Vores systemer og produkter, der er baseret på den skandinaviske håndværksarv, er designet med brugeren i centrum og ved løbende at implementere en holistisk og innovativ tilgang til beskyttelse.

I dag har NFM kontrakter med over 50 militære og retshåndhævende selskaber over hele verden.

INNOVATION
Innovation giver os konkurrencemæssige fordele. Vi fremmer samarbejde og deling af ideer på tværs af vores forretning. Vi har en struktureret tilgang til at anerkende innovationer, grundigt teste ideer og dele læring.

KOMPETENCE
Alle vores medarbejdere er meget kompetente inden for deres fagområder. Vi tilskynder til personlig og faglig udvikling og ser det som en vigtig del af at forbedre vores kompetenceniveau som organisation.

ÆRLIGHED
Vi er altid ærlige og åbne over for vores kunder. Vi sætter realistiske mål og mål og respekterer deres ret til fortrolighed. Vi arbejder tæt sammen med dem til enhver tid og styrker relationer for at opnå optimale resultater.

TILLID
Vi gør en stor indsats for at sikre, at dem, vi arbejder med, både internt og eksternt, overholder strenge etiske retningslinjer relateret til økonomi, driftsforhold og miljøspørgsmål.


Hos Wolf Tactical udvider vi med NFM i nær fremtid for at give vores kunder noget ægte skandinavisk kvalitet. Følg med på vores side for at holde dig opdateret.

HVEM ER WOLF TACTICAL?

Vi er veteraner fra Forsvaret & Politiet og har internationale missoner med i rygsækken.

Vi er stiftet af veteraner for veteraner og andre som går op i gear og grej. Vi er veteraner fra Forsvaret & Politiet og har internationale missoner med i rygsækken.
Vores erfaring og viden skal komme dig til gode i din dagligdag og på dine eventyr.

Vi elsker at gøre en forskel og vi håber du vil med på denne rejse.

Så uanset om du er enkeltkæmper eller indgår i et fællesskab, så vil WOLF TACTICAL invitere dig til at være en del af vores Ulve flok.

WOLF TACTICAL nyder godt af erfaringen fra felten samt vores mange rejser rundt i hele verden. Fra den vilde natur i Canada til savanen i Afrika og alt muligt ind i mellem.

Vores mål er at dele af vores erfaring, men også DIN erfaring. Vi ønsker at skabe et fællesskab for alle som nyder naturen og som ikke ønsker at gå ned på grej.

Er du tjenestegørende, ved du, at det kan være små detaljer som gør en forskel og vi opfordrer derfor til, at du dele dine ønsker og input med os, så vi kan sprede det gode budskab.

Køb NFM hos Wolf Tactical!

Viser alle 5 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
0