0
kr.0,00
0
kr.0,00
0
kr.0,00

Petromax

PETROMAX – Grilling & outdoor cooking.


Opfindelsen af ​​Petromax
Petromax-lampen blev skabt i 1910 af Max Graetz, der også navngav mærket på baggrund af en spirituslampe, der allerede var kendt. På det tidspunkt havde de fleste husstande endnu ikke elektricitet, så det var en stor fremgang at gøre et lys så lyst tilgængeligt og overkommeligt for alle. Graetz sikrede rettighederne til navnet “Petromax”, afledt af “Petroleum Maxe”, hvilket er, hvordan hans venner og familie kaldte ham kærligt. I sidste ende blev lampen i forskellige modeller en verdensbedst sælger.

Tilbage i Tyskland efter sine eventyr på det afrikanske kontinent så Jonas tilbage til den aften i Niger. Han blev grebet af fascination for denne lampe. Han begyndte at undersøge og opdagede, at Petromax højtrykslamper stadig blev brugt internationalt. Han endte med at købe 50 Petromax-lamper fra det tyske copyright-kollektiv: Han tog dem fra hinanden og satte de over 200 reservedele sammen igen, og han var begejstret, lige så mange tusinder af mennesker i verden. Hvem ville have troet det? Pludselig blev en ny forretningsidé født! Jonas fortsatte med at købe gamle forsyninger fra de tyske væbnede styrker og videresælge delene, blandt dem kapper og andre reservedele. En aktiv virksomhed blev oprettet. Det gjorde ham nysgerrig … Var det muligt at gøre mere? Den nu 23-årige forretningsstuderende fandt ud af, at Schott ejede varemærkerettighederne. I sidste ende genoplivede Jonas sammen med en medstuderende produktionen og erhvervede varemærkerettighederne for mærket fra Schott. Petromax-lampen har oplevet en renæssance, der helt sikkert ville have gjort skaberen Max Graetz stolt.

Tradition og lidenskab tænkte fremad
Jonas besluttede også ikke at ændre lampens væsentlige træk – lampens princip, den lange tradition og succesen efter mere end 100 års brandhistorie taler for sig selv. Efter et stykke tid begyndte Jonas at udvide produktporteføljen med produkter til udendørs, bushcraft, survival og camping. Støbejerns køkkengrej i forskellige modeller, grill og madlavningsområder eller endda tilbehør er blevet absolut bestsellere og er velkendte og ikke kun af udendørselskere.

Standarderne for det fornyede Petromax -brand? Innovation, tradition og kvalitet er både mål og motivation. De inspirerer Petromax -mærket til altid at udvikle sig videre og introducere innovative ideer inden for udendørs køkken og campingliv. Hver dag er Petromax-teamet stolte af at yde sit bidrag, så eventyrere og globetrottere i fremtiden kan komme sammen under lyset af Petromax-produkter for at dele deres oplevelser.

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
0