0
kr.0,00
0
kr.0,00
0
kr.0,00

Sealskinz

SEALSKINZ – WARM SOCKS, HATS AND GLOVES FOR THE COLDEST OF DAYS


Velkommen til Sealskinz!

Deres lidenskab (nogle vil måske sige besættelse faktisk) er at skabe det fineste vandtætte tilbehør i verden. Og selvom vandtæt altid vil være vores # 1, vil de også beskytte dig mod sne, sand, mudder, snavs og alt andet, der kan komme i vejen for at gøre dine ting udendørs.

Fordi for så mange er tilbehør en eftertanke. Men for  Sealskinz er de alt.

Sealskinz mener, at uanset hvad der foregår omkring dig, kan du forblive tør, beskyttet, varm og hyggelig ved at være lidt opmærksom på, hvad du lægger på dine hænder, fødder og hoved. Ved hjælp af innovativ teknologi, førsteklasses materialer og nøje opmærksomhed på detaljer er de overbeviste om, at deres sokker, handsker og hatte holder dig tør, blisterfri og behagelig.

Sealskinz-tilbehør har været på toppen af Everest, truet de snedækkede vinde i Antarktis, holdt sig tørre på raftingture i vildmarken i Alaska og er tillid til af det britiske militær. De er dog lige så utrolige til at holde dig komfortabel, mens du går med din lodne ven, skynder dig på en rask morgenskoleløb eller endda ser en spændende børne fodboldkamp 😉

At sige, at de er klar til enhver vejrudfordring, er en slags underdrivelse.

Med livstidsgarantier på alle deres sokker, hatte og handsker kan du være sikker på at du bruger dine penge på tilbehør, der ikke kun fungerer, men fungerer rigtig godt i rigtig lang tid (du ved, hvis du siger ordet ‘virkelig’ meget i en sætning, gør det punktet stærkere). Derfor har de ingen besværsgarantier på hver eneste af deres produkter.

De har en Lifetime Waterproof-garanti for alle deres vandtætte produkter samt en Lifetime-produktgaranti for alt andet. De har også en to års elektronikgaranti for produkter, der anvender batterier, elektronik eller lysdioder.

Køb Sealskinz hos WOLF TACTICAL!

Viser alle 4 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
0