Silva

SILVA – Premium outdoor Equipment since 1933


Køb dit Silva udstyr hos Wolf Tactical.

I 1933 opfandt Björn, Alvar og Arvid Kjellström det første væskefyldte kompas nogensinde, og deres historie begyndte. Ikke kun var det det første kompas af sin art, men det satte også den globale standard for, hvordan navigering fungerer i dag. Derefter i 1935 lancerede de deres første pandelampe – Zeiler – og SILVA-mærket blev født.

Stadig den dag i dag udvikler Silva produkter til folk, der bruger tid på udendørs aktiviteter, uanset om aktiviteten er højpuls som løb, skiløb, pendling til skole eller arbejde. Med Silva produkter kan du gå hvor som helst, når som helst på dagen og under alle forhold.

1933 – BEGYNDELSEN
Björn, Alvar og Arvid Kjellström opfinder det første væskefyldte kompas nogensinde. Da de begyndte, havde kompasser ingen begrænsninger for at forhindre nålen i at svinge. Deres opfindelse gjorde det hurtigere og lettere at bruge og læse kompasset.

Vinkelmålerens bundplade tillod brugere at tage mere nøjagtige lejer fra kort, og nålen stoppede med at bevæge sig i kompasvæsken inden for fire sekunder i modsætning til op til 30 sekunder i ældre kompasser.

1935 – VORES FØRSTE LYGTE
Silva udvidede vores forretning med en ny innovation, da vi introducerede vores allerførste forlygte.

Selvom forlygter havde eksisteret siden begyndelsen af 1900’erne (hovedsagelig brugt af minearbejdere, der havde dem fastgjort til deres bløde hætter), var de ikke så magtfulde. Efter 12 timer producerer lamperne mindre end 5 lumen. De skulle også kontrolleres dagligt for vedligeholdelse.

Silva navngav deres første lygte Zeiler og udsalgsprisen var € 0,8.

1939 – FØRSTE SPEJLKOMPAS
Silva introducerede det første spejlsyn, væskedæmpet bundpladekompas. Det gjorde det muligt for brugeren at se en retning eller et objekt med kompaskapslen synlig på samme tid. Med kompashjulet og referencepunktet justeret, kunne brugeren tage mere nøjagtige lejer.

1955 – ORIENTERING HÅNDBOG
Björn Kjellström udgav en bog om landnavigation og orienteringssport – ”Vær ekspert med kort og kompas”. Det er solgt i mere end 500 000 eksemplarer, og det er stadig tilgængeligt.

1955 – BAKKEFREMSTILLING
Silva er ikke kun kendt for vores udendørs udstyr. Frem til 2012 havde vi vores egen fabrik i Sollentuna, Sverige, og i 1950’erne og 60’erne producerede vi også bakker af teak.

1960 – FØRSTE HÅNDLEDSKOMPAS
Silva introducerede vores første håndledskompas, Globe Trotter. Den havde en aluminiumskasse og en rød / hvid nål med en lysende nordmarkør. Læderremmen var ekstra lang, beregnet til at blive båret over bjergbestigning vintertøj.

1971 – ORIENTERING I USA
Björn Kjellström var medstifter af United States Orientering Federation. Han blev en indflydelsesrig velgører til og promotor for orientering med et kort og kompas i USA.

1981 – FØRSTE MARINEKOMPAS
Silva lancerede vores marine elektroniske navigationsinstrument.

1992 – GPS MED DIGITALT KOMPAS
Silva lancerede verdens første håndholdte GPS med et integreret digitalt kompas. Den havde en række forskellige tilstande, såsom at finde den aktuelle position, navigere i en bestemt retning, lagre waypoints osv. Den indbyggede antenne og modtagelighedens følsomhed gjorde det muligt for brugeren at bruge den i de sværeste situationer.

2008 – INTELLIGENT LIGHT TECHNOLOGY
Silva udviklede en dobbelt lysstråle-teknologi, der tilpasser sig, hvordan de menneskelige øjne fungerer i mørket. Vi kaldte det Intelligent Light, og det bruges stadig i alle vores pandelamper.

2015 – INTRODUKTION AF FLOW LIGHT
Silva fortsatte med at udvikle vores lys ved at introducere Flow Light, en funktion, der muliggjorde problemfri indstilling af lysbilledet til forskellige aktiviteter ved blot at vippe forlygten op eller ned.

2016 – FØRSTE GLOBALE KOMPAS
Silva lancerede vores to ikoniske kompassmodeller, Ranger og Expedition, med en global nål. Dette gjorde det muligt for kompasset at blive brugt overalt i verden.

2020 – FREE TEKNOLOGI
Trail Runner Free har en ny type teknologi, hvor netledningen er integreret i hovedbåndet. Dette i kombination med bløde tekstildetaljer muliggør en unik komfortoplevelse for alle løbere. Det innovative design vandt de prestigefyldte ISPO Awards 2020.

2021 – ARC JET & SPIKE JET
Kompasser er vores arv, og med Arc Jet & Spike Jet-serien tager vi et kæmpe spring ind i fremtiden. Udviklet sammen med flere verdensmestre Tove Alexandersson og 2000 orienterere har vi tilføjet unikke funktioner, der fører dig først til kontrolpunktet. Vi er stolte af at sætte en ny standard blandt orienterende.

HISTORIEN FORTSÆTTER SNART! FØLG MED!

Køb SILVA hos WOLF TACTICAL!

Viser 1–20 af 45 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499