Stanley

STANLEY – Built for life

 

 


Stanley har været en del af utallige eventyr og endnu flere delte minder. Stanley er mest kendt for sine termokander og termokrus. Stanley termokander og termokrus, er kendt for deres hårdføre kvalitet og for at holde indholdet varmt eller koldt i lang tid.

Den nye Stanley one hand, er allerede blevet en best seller, sammen med den store termokande på 1L.

Vi opdaterer løbende for at have de stærkeste og nyeste Stanley produkter på shoppen!

SÅDAN RENGØR DU DINE STANLEY-PRODUKTER KORREKT

Når du har et ry for at være den “hårdeste af de hårde”, sætter folk dig gennem tempoerne. Det sætter et mål på din ryg. Men hos Stanley har de ikke noget imod at få en smule brash på den måde. De laver seje ting, hvad mere kan man sige?

Hos Stanley er hvert produkt, de fremstiller, designet med det i tankerne. Dr fremstiller kander, krus, frokostkasser, kogesæt, kolber, growlers, kølere og mere – alt sammen baseret på de klassiske, tidstestede, men alligevel moderne design, der blæste din bedstefar sind, før du var et glimt i hans øje.

Vil du skåne dig for det offentlige latter og latterliggørelse, der stammer fra at være ejer af et certificeret nasty Stanley-produkt? Her er hvad du har brug for at vide om at holde din Stanley ren som en fløjte og klar til handling:

FØR DIT FØRSTE BRUG

Produkterne er teknisk gode til at gå lige fra hylden, men det lønner sig stadig at vaske alle dele af dit nye Stanley-produkt grundigt, før du fylder op for første gang. Tænk på det på denne måde: Alle elsker den “nye bil” -lugt, men det er ikke altid den mest velsmagende smag, ved du?

Rengør mellem hver brug, og hold ikke mad forbi sin fremtrædende karakter

Dette burde være en no-brainer, men du vil blive overrasket. Da en hel del af vores produkter er kendt for deres brancheførende overlegen termisk fastholdelsesteknologi (oversættelse fra science-speak: de holder alt hvad der er i det rigtigt koldt eller rigtigt varmt i rigtig lang tid), tror folk undertiden, at du bare kan smide din foretrukne mad eller drikke i et af vores produkter og lade det være på ubestemt tid.

Newsflash: Indholdet bliver stadig dårligt, selvom det er tæt forseglet.

Kontroller specifikationerne på dit specifikke Stanley – produkt, og undgå at holde mad eller drikke forbi den anbefalede levetid. Når du har fået nok, skal du dumpe resten og rengøre din Stanley grundigt inden din næste brug.

RENGØR MED IKKE-SLIBENDE RENGØRINGSMIDLER OG SVAMPE

Et godt produkt skulle føles som et familiemedlem, og du ville ikke skrubbe din stakkels bedstefar ned med ståluld, ville du? Jeeze, vi håber ikke (af forskellige årsager).

En opvaskemaskine, blød svamp eller lille børste til steder, der er vanskeligt at nå frem til, skal gøre det trick, parret med en blid opvaskemiddel. Hold det naturligt og crunchy!

Og husk at besøg vores Youtube kanal.

Viser alle 20 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499