Tactical Foodpack

TACTICAL FOODPACK – Taste of true food


Ideen til Tactical Foodpack kom fra en læge i den estiske specialoperationsstyrke, der i sit daglige arbejde stod over for komplicerede forhold, der satte både fysisk og mental sundhed på prøve. De øjeblikke, hvor man kunne tage sig tid og nyde en hurtig snack i selskab med ens holdkammerater, blev mere og mere værdifuld.

GODE ØJEBLIKKE MED TACTICAL FOODPACK

Især at skulle bruge lange perioder uden for hjemmet. Dette er de øjeblikke, der giver dig mulighed for at rejse ned ad hukommelsesfeltet, igen hjem, tænke på alle dine kære, trække styrke til at fortsætte. Dine holdkammerater er en enorm kilde til støtte; endnu en vigtig faktor involverer den mad, du nyder på sådanne øjeblikke. Soulfood skal være hjemmelavet og naturlig, anbragt på din tallerken med en stor hjælp fra en kone eller en mors kærlighed. Samtidig bør sådan mad ikke være tung, og man skal være i stand til at indtage den hurtigt, da de forhold, du måtte befinde dig i, kan være komplekse.

Derfor har Tactical Foodpack skabt en produktlinje, der tilbyder en lang holdbarhed uden tilsatte konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer – det er helt naturligt, ærligt og har en hjemmelavet følelse af det. Hæld bare varmt vand på maden, vent et slag, og nyd lækre smag lige fra posen.

Tactical Foodpack produkter er perfekte ikke kun til specialstyrkerne, men til hverdagslige vandrere, sejlere, bjergbestigere eller professionelle ekstremsportsatleter, nemlig for alle, der forfølger en aktiv livsstil, værdsætter komfort og en sund kost.

Tactical Foodpack styres af Special Forces-princippet: “Don’t f… with the food!”

-Unikt materiale – integrerer fuldt ud komfort og effektivitet, kan placeres direkte over en lille brand
-Let at nå – lavere pakke, så det er ikke nødvendigt at blive rodet for at nå bunden
-Ingen folder eller hjørner – afrundede hjørner indeni betyder ikke mere at fiske rundt efter den sidste smule
-Et segl, du kan stole på – specielt designgreb betyder ikke flere lækager
-Anerkendt design – modtog 2017 Bronze Egg Award i emballagedesign

tactical foodpack

Se en video herunder:

Køb Tactical Foodpack hos WOLF TACTICAL!

Viser 1–25 af 33 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Dansk