Tatonka

TatonkaTATONKA et tysk udendørs brand og familiedrevet firma


 „Hos Tatonka udvikler vi produkter til mennesker, der nyder at være i naturen. Vi gør dette med lidenskab, fantasi og udholdenhed – og med succes. “ – Andreas Schechinger, Ejer og administrerende direktør for Tatonka GmbH Brand

Udendørsmærket TATONKA blev oprettet og registreret globalt tilbage i 1993. Kort tid efter, i 1994, blev den familiedrevne virksomhed Mountain Sport GmbH, der blev grundlagt i 1980, omdøbt til Tatonka GmbH. De er den eneste producent til udendørsbrug, der selv fremstiller alle deres egne produkter på en fuldstændig begribelig måde – i nu over 30 år.

På Sioux ‘sprog betyder TATONKA bison. Idéen til deres mærke kommer fra den stadigt kendte film “Dances with Wolf”.  Bisonen, for indianere er stadig et helligt dyr. For dem er det et symbol på natur, frihed, ørken og styrke. Men det står også for meget mere end det. Det er et flokdyr med beslutsomhed og sin egen frie vilje. Som et udendørs mærke er disse deres egenskaber, som de virkelig identificerer sig med.

Tatonka GmbH er en familiedrevet virksomhed med hovedkvarter i Dasing nær Augsburg. De har et fladt hierarki i virksomhedens, korte og effektive beslutningsprocesser og personlig kontakt med deres medarbejdere og deres kunder. Tatonka’s Dasing-facilitet huser deres udviklingsafdeling, ledelse og distributionslager. Deres produkter fremstilles i deres egne fabrikker i Vietnam. Tatonka GmbH har cirka 1.000 ansatte over hele verden.

Deres produkter er udviklet i Dasing og fremstillet i deres egne anlæg i Vietnam. Virksomhedens første proprietære produktionsanlæg blev bygget i Ho Chi Minh City (Saigon) i 1989. Det blev oprettet i henhold til europæiske produktions standarder, og de vietnamesiske medarbejdere blev uddannet i overensstemmelse hermed. Høje sociale standarder var en prioritet lige fra starten. Kapaciteten på produktions anlægget er løbende blevet udvidet sammen med størrelsen på fabrikken. I dag fremstiller de deres produkter på to Mountech Co. Ltd. faciliteter: Ho Chi Minh City og Binh Dinh-provinsen.

Ved at producere deres egne varer kan de overvåge fremstillings processen fra start til slut og om nødvendigt gribe ind for at foretage de nødvendige ændringer og hurtigt drive ny udvikling.

Køb Tatonka hos WOLF TACTICAL!

Viser 1–25 af 60 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Dansk