Terra Nova

Terra Nova betyder ‘New Ground’, og dette afspejles i deres forpligtelse til innovation og kvalitet på tværs af deres banebrydende produktsortiment.

Terra Nova’s erfaring med at producere telte begyndte i 1980’erne, og de har en lang arv fra at producere noget af verdens bedste udendørsudstyr. Terra Nova Equipment er stadig en familieejet og drevet virksomhed, med produkter designet i Storbritannien, som de altid har været, med de mest specialiserede telte fremstillet på deres Derbyshire-fabrik.

Deres ‘Best in Class’ designetos driver en ambition om at bruge og udvikle nogle af de bedste komponenter og materialer, der findes. Afprøvet og testet i laboratorier og i de mest ekstreme miljøer over hele planeten, Terra Nova prisvindende produkter bruges af mennesker, der presser sig selv til det yderste. Terra Nova telte har flere Guinness verdensrekorder for det letteste telt, der er kommercielt tilgængeligt i verden, og betragtes som det foretrukne mærke for de fleste udendørs professionelle over hele kloden.

Viser alle 15 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Dansk