Trangia

TRANGIA – The complete cooking system. Made in Sweden since 1925


Hos Wolf Tactical elsker vi Trangia Stormkøkken og anvender selv produkterne når vi er på eventyr ude i naturen.

Vi har samlet en lang række stærke produkter fra Trangia, der vil sikre dig komfort og velbehag på din næste tur.

Trangia Stormkøkken og tilbehør er skabt for vildmarken og er af højeste kvalitet.

Stormkøkkensystemets ramme er den todelte vindbeskyttelse. Lufthullerne på den nederste vindskærm er rettet mod vinden for at øge iltforsyningen til brænderen. Et Trangia-køkken med alkoholbrænder drives af Tenol eller T-red, brændstoffer, der er billige, sikre og let tilgængelige.

Den kombinerede stegepande / låg kan placeres over gryden for at fremskynde opvarmningen og spare brændstof. Køkkenet er stabilt med gryden på en holder nedsænket i den øverste vindskærm. Holderne foldes op, når stegepanden skal bruges.

Til Trangia-køkkenet er det også muligt at bruge LPG-, multifuel- eller gelébrændere, som alle fås i Trangia-serien som tilbehør.


Historien bag Trangia

Det svenske kvalitetsmærke blev grundlagt i 1925 af John E. Jonsson. Hans passion for teknologi og hans interesse for design blev vist i en tidlig alder. Efter at have fravalgt et liv som landmand startede John og hans svigerfar det firma, der har ledet den svenske stormkøkkenindustri i generationer. De startede med at fremstille husholdningsredskaber i aluminium, men i forbindelse med antallet af feriedage for svenske arbejdere i 1930’erne voksede efterspørgslen efter campingudstyr. De besluttede at fokusere på udviklingen af ​​madlavningsprodukter specielt til camping.

I 1938 begyndte Johns to sønner, Olle og Erik, at arbejde med deres far, og i 1951 blev den første prototype af stormkøkkenet udviklet og lanceret.

Ideen var at opbygge et kompakt og komplet madlavningssystem, der forbrænder flydende brændstof, da dette var den mest effektive form for brændstof og også den nemmeste at bruge. Resultatet blev det anerkendte Stormkøkken. Virksomheden og dens opfindsomhed er overført fra generation til generation, Trangia er stadig helt familieejet.

Navnet Trangia kommer fra landsbyen Trång. John valgte at fjerne cirklen over “a” og derefter tilføje “ia” til “i aluminium”. I årtier har navnet været et af udendørsindustriens stærkeste mærker både i Sverige og internationalt. Dette stærke svenske brand repræsenterer lang erfaring, solid kompetence og moderne design. Stormkøkkenet som produkt er i løbet af de 60 år blevet udviklet og raffineret. Trangia-køkkenet produceres stadig i Sverige i samme landsby, hvor John E Jonsson startede forretningen for 90 år siden. Nærheden til bjergverdenen har gjort praktiske tests i barske vejrforhold til en naturlig del af forretningen. Detaljer er blevet moderniseret, og funktionen er optimeret over tid. Men det originale, geniale design er stadig nøglen til nutidens succesrige Trangia-køkken.


Køb dit Stormkøkken og tilbehør, samt outdoor måltider her på shoppen og i vores butik på Amaliegade 15, København K 1256.

Viser 1–20 af 26 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499