Trekmates

TREKMATES – Outdoor accessory specialists


Trekmates begyndte at skabe udendørs tilbehør tilbage i ’97. Baseret ud af en garage i Nottingham begyndte et far og søn-team at udvikle handsker og hatte til store værdier til eventyrere og udendørsentusiaster af enhver art.

Trekmates mener, at djævelen er i detaljerne, når det kommer til at designe tilbehør, der gør dine eventyr det bedste, de kan være, og derfor er udviklingen af ​​hvert produkt så speciel, de ønsker at sikre, at deres udendørs tilbehør fungerer, når du har brug for dem mest.

Trekmates blander pris og ydeevne til den bedst mulige værdi og tager de eventyr, hvor deres tilbehør vil blive brugt til efterretning, og vælger de mest passende funktioner, du får brug for – samtidig med at du kaster de unødvendige tilføjelser, der tynger dig. Hvor det er muligt, har de designet vores tilbehør med multifunktionelle funktioner til at øge alsidighed og værdi, idet de kan bruges på tværs af mange forskellige aktiviteter, uanset hvor dit eventyr fører dig.

Trekmates har udviklet innovative nye udviklinger for at overvinde de udfordringer, der ofte opstår udendørs, ved at bruge vores erfaring som vandrere, klatrere og generelle elskere af naturen til at skabe det usædvanligt funktionelle tilbehør, som vi ved, der er brug for under ethvert eventyr.

HVEM ER WOLF TACTICAL?

Vi er veteraner fra Forsvaret & Politiet og har internationale missoner med i rygsækken.

Vi er stiftet af veteraner for veteraner og andre som går op i gear og grej. Vi er veteraner fra Forsvaret & Politiet og har internationale missoner med i rygsækken.
Vores erfaring og viden skal komme dig til gode i din dagligdag og på dine eventyr.

Vi elsker at gøre en forskel og vi håber du vil med på denne rejse.

Køb dit Trekmates udstyr hos Wolf Tactical!

Viser alle 4 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499