Warrior Assault Systems

WARRIOR ASSAULT SYSTEMS – BATTLE TESTED BY THE WORLDS FINEST


Køb Warrior Assault Systems hos Wolf Tactical!

Warrior Assault Systems er stolt af sit omfattende udvalg af designs. Vores produkter ser ikke bare godt ud, de skal være funktionelle, og det starter med designprocessen. Designprocessen begynder med en idé, der stammer fra Warrior, eller med en specifik anmodning fra en af vores kunder eller slutbrugere.

Design
Mange af vores produkter er udviklet med direkte input fra UK Special Forces, og vores gode venner serverer fortid og nutid i SF-enheder fra hele verden. Vi har været heldige at skabe store bånd med nogle af verdens mest eliteenheder, fra både militær og politi.

Populære Warrior Assasult Rygsække

Predator Pack
Warrior Helmet Cargo Pack
Elite Ops Cargo Pack

 

Test & Udvikling
Warrior bruger derefter mange timer på at arbejde igennem alle aspekter for at danne en løsning, og med input fra vores erfarne designteam vil vi formulere en grundlæggende idé. Derefter udvikler vi designet i CAD-format og bearbejder en prototype.

Fra 2019 tilbyder Warrior et nyt sortiment af laserskårne produkter fremstillet af proprietære laminerede materialer. Warrior har investeret meget i laserskæremaskiner af høj kvalitet, der tilbyder det højeste niveau af skæring for at give den højeste kvalitetsfinish.

 Dette firma er et engelsk brand med stor fokus på at designe og udvikle udstyr til brug i felten og ved den yderste front.
Warriors vision er at designe, udvikle og producere militært udstyr i højeste kvalitet, som skal kunne modstå de ekstremt høje krav og forventninger deres og vores militærkunder efterspørger.

Warrior Assault Systems er kendt verden over, som en producent af topkvalitets udstyr du kan stole på – Uanset hvilken opgave eller miljø du møder!

Warrior Assault Systems sætter løbende nye standarder for hvordan kvaliteten bør være.
Med originalt Multicam og A-TACS camo, kan du bruge det i opgaver rundt omkring i verden.

En stor del af de produkter du finder i vores sortiment af Warrior Assault Systems udviklet på baggrund af den feedback designerne har modtaget fra UK Special Forces og andre der har brugt deres udstyr i felten.

Viser 1–20 af 80 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499