Wechsel

WECHSEL – Free to be free


Køb Wechsel hos Wolf Tactical!

Hvordan det hele begyndte
I 1987 startede Jörg Schulze, en dygtig og lidenskabelig friluftsmand, på en ekspedition fra Nordpolen til Cape Town. Startende fra Berlin kørte han 37,00 km på syv måneder i en VW Beetle. Og han havde altid et telt med sig.
Telte spillede også en nøglerolle i hans job med at arbejde for en specialiseret udendørsforhandler. Schulze benyttede enhver tilgængelig mulighed for at stille testtelt fra en række producenter og fandt altid noget, der havde brug for forbedringer. Så en dag tog han tingene i egne hænder og lavede sin første prototype af bomuld ved hjælp af en indenlandsk symaskine. Kort efter grundlagde han et firma sammen med en ven, der havde gode forretningsforbindelser i Asien. Virksomheden “Wechsel” blev født, og i 1994 begyndte vi at arbejde på idéer til syv forskellige telte og tilbehør.

Wechsel – Historien fortsætter
I de følgende 18 måneder foretog vi et par flere tests og kom gradvist tættere på vores idé om det perfekte telt. Endelig producerede vi i 1996 et katalog på egen hånd, og de allerførste telte blev sendt til kunderne. Kort efter begyndte Globetrotter, Tysklands markedsleder inden for camping og udendørs forsyninger, at opbevare vores telte. En kæmpe succes! Ikke kun det, ordrer og forespørgsler begyndte at strømme ind fra private label-produktioner i Holland, Danmark og Tyskland. Wechsel-kompetence er også efterspurgt i militærsektoren: vi har udviklet og produceret et telt til en særlig enhed i Indien. Og sidst men ikke mindst har WWF Tyskland brugt produkter fremstillet af vores berlin-teltproducenter i nogle af deres projekter.

Wechsel – I sit bedste udendørs lys
Wechsel har altid haft et stærkt kundefokus. Dette kan ses i Forum 4 2, som vi begyndte at arbejde på i 2005 med aktivt input fra brugere af outdoorseiten.net, det største tysksprogede forum for udendørs sport og rejser. Efter 10 måneders toing og froing blev de vigtigste produktdetaljer afsluttet. Navnet “Forum 4 2”, udtalt “fo (u) r two”, henviser til de fire indgange og kapaciteten (det er et 2-personers telt). I 2007 præsenterede vi det på OutDoor-messen i Friedrichshafen. Specialforhandlere og fagpressen var meget begejstrede for vores slutprodukt, og hvordan det hele blev til.

Fra undfangelse til perfektion – På bare to år
Det tager cirka 2 år at udvikle et nyt telt. Efter at have fået en idé, begynder planlægningsfasen i Berlin. Tegninger er lavet og modeller er bygget. Vores asiatiske partnere fremstiller derefter de indledende prototyper, som efterfølgende gennemføres i skridt i feltprøver. Disse tests udføres enten af ​​os selv eller andre “professionelle rejsende”. Hvis vi eller de professionelle rejsende opdager fejl eller mangler eller har ideer til at forbedre teltet, vil de nødvendige forbedringer blive foretaget. Endelig vises slutproduktet på OutDoor-messen.

Viser alle 15 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499