Wildo

WILDO – Functional, durable and lightweight mesh kits


Køb Wildo produkter hos Wolf Tactical!

Wildo er drevet af troen på, at alle mennesker har ret til mere natur. Dybe skove, høje bjerge og åbent vand. Simpelthen mere udendørs. Bevist under svenske forhold i årtier, vores campware er lavet til at stole på. Overalt og overalt!

Wildo synes, det skal være let at bare pakke dit udstyr og gå udenfor! Og det gjorde Ingvar Svantesson også i 1979. Han besluttede, at det var på tide at forbedre forholdene for vandrere, campister og alle andre friluftsentusiaster ved at reducere lejrenes slid til et minimum. Funktion var afgørende for designet. Det skulle være så let, holdbart og så kompakt som muligt.

Ingvar delte sin vision med Jan Andersson, en tidligere kaptajn i den svenske hær. Jan forstod, at denne type produkt skulle fungere selv under de mest primitive forhold. Sammen introducerede de en ny tidsalder af bordservice og tilbehør til den udendørs verden.

For at sikre høje standarder med hensyn til kvalitet og materiale sammen med respekt for de menneskelige og miljømæssige ressourcer besluttede duoen at fremstille produkterne i de lokale omgivelser derhjemme, Borås, Sverige. Nu mere end 35 år senere er dette stadig en af ​​vores førende retningslinjer.

I 2011 blev Wildo overdraget til Erik Andersson, Jan’s søn. Virksomheden er stadig placeret i Borås, Sverige, og blev officielt navngivet Wildo ® og hæder alt, hvad der er vildt omkring os og WILD Outdoors. Vi kombinerer mange års erfaring med innovative ideer til at skabe den Wildo ®, du kan se i dag. Håber du vil være med os på vores rejse.

Viser alle 9 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499