Militær Rygsæk

Køb din Militær Rygsæk hos Wolf Tactical

Wolf Tactical har et stort udvalg i Militær Rygsække. Find din egen vandrerygsæk her!


Militære rygsække er specielt designet til brug af soldater, taktiske teams og andre militære enheder. Disse rygsække er fremstillet af høj kvalitet, slidstærke materialer, der kan modstå ekstreme vejrforhold og hårdt terræn.

Militære rygsække er typisk udstyret med flere lommer og rum, der gør det nemt for brugeren at organisere og opbevare udstyr og forsyninger. Mange militære rygsække har også MOLLE (Modular Lightweight Load-carrying Equipment) system, der gør det muligt for brugeren at tilføje og fjerne udstyr efter behov.

Nogle af de fælles funktioner i militære rygsække inkluderer:

  • Polstrede skulderstropper og rygpaneler for komfort under lange perioder med bære
  • Justerbare spænder og stropper til sikker fastgørelse af udstyr
  • Vandtætte eller vandafvisende materialer for at beskytte udstyr mod fugt og regn
  • Integrerede hydrationssystemer, så brugeren kan drikke vand uden at skulle tage rygsækken af

Militære rygsække er også populære blandt udendørsentusiaster, jægere og vandrere, der værdsætter deres robusthed, komfort og alsidighed. Disse rygsække fås i forskellige størrelser og kapaciteter, så der er en model, der passer til enhver opgave.


Wolf Tacticals Uvalgte Militær Rygsæk: 

Her hos Wolf Tactical elsker vi en god Rygæsk. Vi har derfor udvalgt vores favorit.

predator rygsæk

En lækker daypack fra Engelske Karrimor. Karrimor SF Predator 30 i multicam er en let og ekstremt effektiv dagstaske. Predator 30 inkluderer modulære webbing (MOLLE), som gør det muligt at fastgøre en lang række poser. Længere genstande såsom ski kan også bæres på siderne af pakningen. Inkluderer elastiske sidelommer og et rum med lynlås. Predator 30-pakken er ideel til både korte patruljer og med tilføjelsen af ​​modulære lommer til længere ture.


HVEM ER WOLF TACTICAL?

Vi er veteraner fra Forsvaret & Politiet og har internationale missoner med i rygsækken.

WOLF TACTICAL

Vi er stiftet af veteraner for veteraner og andre som går op i gear og grej. Vi er veteraner fra Forsvaret & Politiet og har internationale missoner med i rygsækken.
Vores erfaring og viden skal komme dig til gode i din dagligdag og på dine eventyr.

Vi elsker at gøre en forskel og vi håber du vil med på denne rejse.

Så uanset om du er enkeltkæmper eller indgår i et fællesskab, så vil WOLF TACTICAL invitere dig til at være en del af vores Ulve flok.

WOLF TACTICAL nyder godt af erfaringen fra felten samt vores mange rejser rundt i hele verden. Fra den vilde natur i Canada til savanen i Afrika og alt muligt ind i mellem.

Vores mål er at dele af vores erfaring, men også DIN erfaring. Vi ønsker at skabe et fællesskab for alle som nyder naturen og som ikke ønsker at gå ned på grej. I denne Kategori finder du fx vores Militær Rygsække

Er du tjenestegørende, ved du, at det kan være små detaljer som gør en forskel og vi opfordrer derfor til, at du dele dine ønsker og input med os, så vi kan sprede det gode budskab.


Vi støtter de danske veteraner.

Derfor går alt overskuddet ved salget af denne T-Shirt til, at støtte de danske veteraner.

Vi støtter Veteranhjem København.

Ved at støtte Veteranhjem København, er du med til at støtte danske veteraner. Veteranhjemmet drives primært af frivillige og alle faste omkostninger til stedet og de faste medarbejdere, er støttet af staten.

Din støtte går derfor til arrangementer for veteranerne samt deres familier samt til fritidsaktiviteter m.v.

Du kan være med til at støtte vores tidligere udsendte soldater lige hér!


WOLF TACTICAL - BLACK FRIDAYHvis du har spørgsmål til dit valg af Militær Rygsæk, så kontakt os endelig på [email protected] | Vi guider dig personligt så du bliver kloge på de forskellige rygsække.

Viser alle 8 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Dansk