Militær overskudslager

Militær Overskudslager – Wolf Tactical: 

Her finder du vores militær overskudslager af Produkter! OBS. På nuværende tidspunkt har vi ingen produkter som falder under denne kategori, da vores overskudsvarer er solgt.

Vi sælger masser af nyt grej, forneden er relevante kategorier:

Kampbukser – Find Hér G3 COMBAT PANT MULTICAM - CRYE PRECISION

Kampbukser er designet til at være behagelige at have på. De har typisk en afslappet pasform og en justerbar linning, som gør at de kan bæres over en række forskellige tøjlag. Derudover harmange kampbukser kilede skridt, som giver ekstra bevægelsesområde og fleksibilitet. Ud over deres brug i militære og taktiske situationer, er kampbukser også blevet populære blandt civile. Se for eksempel et par grønne kampbukser her!

 

 


Kampjakker – Find Hér!

camo jakke

Kampjakker en overtøj, der er designet til brug i et kamp- eller feltmiljø. De er typisk lavet af holdbare og robuste materialer. De er kendt for deres funktionelle design, herunder flere lommer og en vandtæt og åndbar liner. Kampjakker er blevet brugt af militæret i årtier, og er også blevet populære blandt civile på grund af deres holdbarhed og robusthed.

 

 


Kampskjorter –Find Hér!

Danmarks måske bedste udvalg af kampskjorter. Vores kampskjorter kommer i mange designs, brands og farver. Men fælles for dem alle er, at de er brugbare til tjenesten.

Er du i tjeneste, så finder du en masse fede multicam kampskjorter her, og hvis du er til airsoft så finder du utallige camouflage mønstre til det formål. Enkampskjorte i Multicam er et must for en aktiv og kampklar soldat.

 

 


Rygsække/Tasker – Find Hér militær rygsæk

Hos Wolf Tactical finder du alt fra hverdags rygsække og vandrerygsække til magasin pouches og førstehjælpstasker!

Vi tilbyder brands fra hele kloden. Vores sortiment kommer bl.a. fra tyske Mil-tec og Tasmanian Tiger, til amerikanske Condor, finske Savotta, græske Pentagon og danske Viking Packs!

 

 


Ekstra udstyr – Find Hér!

Dette kan omfatte en rygsæk med mad, vand, sovepose, medicin, kort, kompas, personlige dokumenter og andet nødvendigt udstyr til at overleve i felten. Vores sortiment har et bredt udvalg af kendte mærker, vores produkter kommer blandt andet fra: Mil-Tec, Sea To Summit, Deerhunter, Gerber, Savotta og Carinthia.

 

 

 


Knive og Multitools – Find Hér!

Multitools er et værktøj for dig der ønsker bekvemmelighed og effektivitet! Hos Wolf Tactical går vi ikke ud af døren uden vores multitools! Man ved aldrig hvilke opgaver der kommer på vejen! Find dit multiværktøj her hos os.

 

 

 


HVEM ER WOLF TACTICAL?

Vi er veteraner fra Forsvaret & Politiet og har internationale missoner med i rygsækken.

Vi er stiftet af veteraner for veteraner og andre som går op i gear og grej. Vi er veteraner fra Forsvaret & Politiet og har internationale missoner med i rygsækken.
Vores erfaring og viden skal komme dig til gode i din dagligdag og på dine eventyr.

Vi elsker at gøre en forskel og vi håber du vil med på denne rejse.

Så uanset om du er enkeltkæmper eller indgår i et fællesskab, så vil WOLF TACTICAL invitere dig til at være en del af vores Ulve flok.

WOLF TACTICAL nyder godt af erfaringen fra felten samt vores mange rejser rundt i hele verden. Fra den vilde natur i Canada til savanen i Afrika og alt muligt ind i mellem.

Vores mål er at dele af vores erfaring, men også DIN erfaring. Vi ønsker at skabe et fællesskab for alle som nyder naturen og som ikke ønsker at gå ned på grej.

Er du tjenestegørende, ved du, at det kan være små detaljer som gør en forskel og vi opfordrer derfor til, at du dele dine ønsker og input med os, så vi kan sprede det gode budskab.

Vi støtter de danske veteraner.

Derfor går alt overskuddet ved salget af denne T-Shirt til, at støtte de danske veteraner.

Vi støtter Veteranhjem København.

Ved at støtte Veteranhjem København, er du med til at støtte danske veteraner. Veteranhjemmet drives primært af frivillige og alle faste omkostninger til stedet og de faste medarbejdere, er støttet af staten.

Din støtte går derfor til arrangementer for veteranerne samt deres familier samt til fritidsaktiviteter m.v.

Du kan være med til at støtte vores tidligere udsendte soldater lige hér!


Soldatensudstyr:

Som soldat er der flere ting, der kan være vigtige at have med, afhængigt af situationen og opgaven. Her er nogle generelle ting, som soldater ofte tager med sig:

  1. Kampudrustning: Dette kan omfatte alt fra våben og ammunition til hjelme og kampveste.
  2. Ekstra udstyr: Dette kan omfatte en rygsæk med mad, vand, sovepose, medicin, personlige dokumenter og andet nødvendigt udstyr til at overleve i felten.
  3. Kommunikationsudstyr: Soldater skal ofte kommunikere med deres kammerater og overordnede, så radioer og andre kommunikationsmidler er afgørende.
  4. Knive og Multitools: Dette kan omfatte alt fra knive og multitools, til tape og reservedele til udstyr.
  5. Kort og Kompas: Soldater skal kunne navigere i terrænet, så de vil ofte have kort, kompas og GPS-enheder med sig.

Det er vigtigt at huske, at den nødvendige udstyr kan variere afhængigt af opgaven og miljøet, og soldater vil ofte modtage grundig træning og instruktion om, hvad de skal medbringe, når de tager på opgaver. Dog kan man sige at man altid kan gøre det mere nice for sig selv når man skal i skoven!


Hvis du har nogle spørgsmål til vores militær overskudslager så kontakt os endelig på [email protected] eller besøg os i en af vores butikker: 

  • Søborg Hovedgade 119, 2860 Søborg
  • Amaliegade 15, 1256 Kbh K

WOLF TACTICAL - BLACK FRIDAY

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Pris

Farve

Størrelse

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Dansk