0
kr.0,00
0
kr.0,00
0
kr.0,00

Skaljakker

Guide til valg af skaljakke

Wolf Tactical er din guide til valg af skaljakker | Læs vores guide til valg af skaljakke.

Skaljakker er et must have til camping og alle former for udendørs aktiviteter. En kvalitetsjakke kan bruges året rundt og holder længe. En god skaljakke beskytter dig mod vand og vind, er åndbar og materialet er slidstærkt.

SE OGSÅ: VORES UDVALG AF DAME SKALJAKKER!

SE OGSÅ: VORES UDVALG AF HERRE SKALJAKKER!


Stort udvalg af skaljakker | Men hvad er en skaljakke?

Skaljakker er en udendørsjakke med vandtæt membran. Det vigtigste formål med en skaljakke er at beskytte mod vand og vind. I alle Shell-jakker bliver der brugt vind- og vandtætte membraner. Vores produkter med DrymaxX®-membranen er opdelt i fire forskellige kategorier afhængig af brugsformål og vejrforhold, som jakken er optimal til.


Hvad skal du overveje, når du vælger skaljakker?

Brugsformål og forhold, hvor jakken skal bruges, skal overvejes, er vigtige, når du vælger skaljakker. Materialet er også meget vigtigt. Materialet skal være funktionelt i brug og skal alt efter forholdene være meget let eller stærkt og holdbart. En let skaljakke af et tyndere materiale er nem at pakke væk, når det ikke er nødvendigt, og en kraftigere skaljakke vil beskytte dig selv under krævende vejrforhold.

For skaljakker designet til camping er de vigtige funktioner designet med omhu – herunder for eksempel placeringen af ​​lynlåse og sømme.

På dagsture og på længere ture bruges en rygsæk, så det er vigtigt, at sømmene ikke forårsager slid, og lommerne kan bruges, selvom rygsækkens stropper er i brug eller den bæres på ryggen.

Jordfarver er populære og tidløse muligheder også i skaltøj, men det er vigtigt at huske, at lyse farver gør dig mere synlig. En lyse farvet skaljakke er en god mulighed i de mørkere årstider og når man camperer alene. Refleksdetaljer tilføjes ofte til skalbeklædning for at sikre bedre synlighed.

Forskellige opstramnings- og justeringsfunktioner har indflydelse på, hvor lang levetid jakken holder.

Justeringer bør være tilgængelige, vigtigst af alt på hætten, sømmen og ærmerne, så der kan være den bedste beskyttelse mod vind og vand. Ventilationsåbninger under armen er vigtige for at fugt kan overføres og for at justere varmen.

Foret på en skaljakke holder skalmaterialet væk fra huden eller andre lag af tøj og overfører fugt væk fra huden og mod membranen og materialets øverste lag.

Foret er ofte lavet af et mesh-materiale, som er let og luftigt. Et glattere og mere beskyttende formateriale er brugt på sømmen og ærmerne for at gøre det nemmere at tage på og beskytter jakkerne mod f.eks. ting, der bæres i taljen, som kan forårsage slid på jakken.


Forskellige typer skaljakker
LAYER 2

Layer 2 skaljakker har en DrymaxX® membran mellem foret og topmaterialet. Foret er ofte et let mesh-materiale, som er åndbart og transporterer fugt væk fra huden. 2-lags skaljakker er gode til forskellige udendørsaktiviteter, camping og hverdagsbrug selv i regnfulde eller blæsende vejrforhold.

LAYER 2,5

2,5 LAYER skaljakkerne har en lamineret vandtæt membran, som er belagt på indersiden. Som et resultat er en let og strækbar jakke. På grund af dens lette vægt kan 2,5-lags jakkerne nemt tages med på dine ture og bæres i en rygsæk, men de beskytter dig mod overraskende regn. 2,5-lags skaljakker har det mest følsomme materiale og kan med tiden blive slidt efter kraftig slid (f.eks. fra en rygsæk).

LAYER 3

I 3 LAYER skaljakkerne er alle lagene lamineret sammen, inklusive foret, den vandtætte membran og til topmateriale. På denne måde skabes et stærkt og slidstærkt materiale til skaljakken. Vandtætheds- og åndbarhedsværdierne er normalt af højeste niveau i en 3-lags skaljakke. De 3 lags skaljakker er designet til brug selv under de mest krævende forhold, for eksempel skiløb, isklatring og vintercykling.


Glem ikke at lag op! Lag på Lag metoden.

For at en skaljakke skal være den mest funktionelle er det vigtigt at klæde forskellige lag på. En teknisk basisskjorte overfører fugt væk fra huden og mod jakkens membran. Oven på det tekniske basislag er en varmende mellemlagsskjorte fantastisk, når du har brug for mere varme. Om vinteren og i kolde forhold kan en let dunjakke bruges under skaljakken. Skaljakkens øverste lag beskytter mod vind og vand, og dunene i mellemlaget vil holde dig varm og åndbar.

Det er godt at huske på, at de helt vandtætte skaljakker ikke er designet til særlig intensiv træning og sport. Hvis der er behov for mere åndbarhed fra skaljakken, skal du vælge en mulighed med ventilationsåbninger.

VI ANBEFALER

Vi anbefaler at vælge en størrelse, der er en smule større end i almindeligt tøj, så der kan bæres nok lag under skaljakken, når det er nødvendigt, og skaljakken kan bruges året rundt fra de varmere forårs- og sommerdage til kolde og endda sneklædte. forhold i efterår og vinter. Hvis størrelsen er for lille, kan jakken føles kold, da luften ikke kan strømme under jakken.


WOLF TACTICAL - BLACK FRIDAYHar du spørgsmål til vores skaljakker? Så kontakt os endelig på [email protected] | Du er også velkommen til at besøge os på Amaliegade 15, København K 1256.

Viser 1–20 af 24 resultater