Vi gør dig klar til efterårets træning!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Farvel Sommer – Velkommen Efterår

Sommeren og solens varme stråler har forladt os for denne gang og efterårets blæst og kulde har taget fat om Danmark.

Det er på tide, at skifte dine shorts ud med et par lange bukser, og din tanktop ud med en vindjakke.

Her til efteråret er det helt rigtige gear og beklædning en vigtig faktor for, at du kan træne i Danmarks smukke natur uden at blive syg og blæse væk.


Wolf Tactical har løsningen

Hos Wolf Tactical har vi lidt af hvert til, at løse efterårets mulige strabadser.

Vi vil gerne hjælpe vores aktive medmennesker med, at holde sig aktive selvom termometret nærmer sig 0.

Vi har fået helt nye efterårs/vinterkollektioner hjem fra diverse stærke brands, der opfylder efterårets hårde krav.


Fra top til tå

Om du løber tidlig morgen, eller sen aften, så er vejret blæsende og køligt.

Der er ikke meget der er værre end iskolde røde ører. Derfor er det relevant at holde ørerne varme. Vi har blandt andet den super cool Dry N Comfort Cap fra Danske Newline, som går godt ned over ørerne og er perfekt til efterårets udendørs aktiviteter.

Vi hjælper også til, at du ikke får ondt i halsen. Vores Thermal Neck fra Newline er perfekt til dine løbe- og gåture, da den yder vindbeskyttelse samt har en børstet termoinderside.

Den onde kulde giver også kolde hænder og rystende tænder. Vores Thermal Gloves hjælper i hvert fald på de kolde hænder. De er designet til at holde hænderne varme, og samtidigt være kompatible med en smartphone. Vi tilbyder selvfølgelig også Newline’s Smartphone armband i forskellige modeller.

Vejret i Danmark bliver også mørkere og mørkere.

Hvis du gerne vil øge din sigtbarhed når du er ude og motionere en af de mørke dage, så ville det være en klog idé, at anvende vores hovedlampe fra Svenske Silva, som endda også er vandafvisende. Denne lampe lyser vejen og skoven skarpt op.

For at øge din synlighed på de danske veje, som ofte er dårligt belyst, så kan du også anvende den smarte Flashing Lightband fra Newline. Dette udstyr skal nok give dig den rette opmærksomhed i trafikken.

Hos Wolf Tactical er vi også godt klar over, at det er vigtigt at holde torsoen varm.

Så hvis du gerne vil holde torsoen varm og se smaddergodt ud samtidigt, så har vi løsningen til dig. Til de kolde løbeture har vi har blandt andet den smarte løbejakke BLACK Camo Windshield Jacket fra Newline.

Hvis efterårsdagen er en smule mere til den lune side, så kan du måske nøjes med den smarte Warm Zip Shirt fra Newline.

Som nævnt tidligere i indlægget, så er det på tide at skifte dine shorts ud med et par lange bukser.

Vi tilbyder derfor de super cool og funktionelle Thermal Power Tights fra Newline. De sikrer dine ben den nødvendige åndbarhed og  bevægelse samt funktionalitet.

Vi nævnte jo, at vi havde alt fra top til tå. Derfor skal du ikke snydes for de cool Base Socks fra Newline, som sikrer dig optimal funktionalitet og komfort.

Vi håber, at dette indlæg har været en hjælp til at få et overblik over hvad du står og mangler til efterårets sports aktiviteter.

-Wolf Tactical

Wolf Tactical t-shirt fra Newline
Wolf Tactical løbe t-shirt

n

Del indlægget:

Relaterede indlæg

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Dansk