Gratis fragt ved køb over 499 DKK

Showroom i København K

Vi støtter veteranerne

0 DKK0,00
0 DKK0,00
vinter handsker

Vinterhandsker 2021 / 2022

Fra eventyr i koldt vejr til hverdagsbrug og arbejde nedbryder vi de de bedste vinterhandsker til vintersæsonen!

KØB DE HELT RIGTIGE VINTERHANDSKER | HOS WOLF TACTICAL

Vinterhandsker får måske ikke helt så meget opmærksomhed som dit andet vintertøj, men de giver dig uvurderlig varme og beskyttelse, når temperaturen falder.

Vores valg til de bedste vinterhandsker i sæsonen 2021-2022 spænder over spektret fra højtydende modeller til ekstreme forhold til funktionelle stykker til hverdagsbrug og arbejde.

Generelt er alle disse handsker unisex og kommer i en række størrelser, så der er noget for alle.

Vi har i dette indlæg valgt, at have fokus på vores mest populære vinterhandsker.

For at fuldende dit vintersæt, se også vores store udvalg af andet beklædning til vintersæsonen herunder:


WOLF TACTICAL FORESLÅR:
Bedste hverdags vinterhandske: ARMY VINTER HANDSKER – FLERE FARVER – MIL-TEC
Bedste vintervante til ekstrem kulde: RUSKY SILENT VANTER – DEERHUNTER
Bedste budget vinterhandske: BILLIGE VINTERHANDSKER – MIL-TEC
Bedste vinterhandske til kvinder: LADY RAVEN – DEERHUNTER
Bedste vinterarbejdshandske: ASSAULT GLOVES – FLERE FARVER – MIL-TEC
Bedste jagt vinterhandske: RAM WINTER GLOVES – DEERHUNTER

FØLG OS PÅ YOUTUBE HER – GODE RÅD OG TIPS


Bedste hverdags vinterhandsker

ARMY VINTER HANDSKER – FLERE FARVER – MIL-TEC

handsker vinter

Kategori: Hverdagsbrug | Fritid | Militær

Pris: 199DKK

Specifikationer:

Vores bedst sælgende vinterhandsker. Dette par er udstyret med Thinsulate isolering der giver god komfort og varme gennem hele den kolde vinter. Derudover har handskerne skridsikker kant på håndfladen og fingerspidserne så du bliver sikret bedre greb og kan klare praktiske opgaver uden besvær.

Overdel: 50% nylon, 21% elastan, 20% polyurethan, 9% neopren
HiPora® -membran
For: 100% polyester
Fyld: Thinsulate ™ isolering

– vinterversion af de gennemprøvede army gloves!
– varmende og vandafvisende handsker
– perfekt pasform
– justerbar krog og sløjfe lukning på håndleddet
– skridsikker kant på håndfladen og fingerspidserne for mere greb


Bedste vintervante til ekstrem kulde

RUSKY SILENT VANTER – DEERHUNTER

Kategori: Hverdagsbrug | Fritid | Outdoor | Jagt

Pris: 499DKK

Varme vanter

Specifikationer:

Rusky Silent vanter med god varme til den kolde vinter. Rusky Silent vanten er den perfekte ledsager til de helt kolde dage. Når man sidder i hochsitzen eller i skjul, er vanten ideel til at trække over fingerhandskerne. De er ekstremt bløde og det kraftige foer holder kulden på afstand. Vanterne har en åbning i håndfladen og ved tommelfingeren, så de hurtigt og lydløst kan trækkes over fingrene så man er klar til at skyde. Det smarte magnetsystem sørger for at flapperne bliver siddende hvor de skal. Handsken har Deer-Tex® membran der sikre dig mod vind og vejr. Kombineret med Rusky Silent handsken, har du det perfekte varme og lydløse sæt til de helt kolde ture.

 • Forstærkning i håndfladen for bedre greb
 • Åbning over forhånd og tommelfinger med magnetsystem
 • Justerbar med elastik og trykknapper ved håndled

Bedste budget vinterhandske

BILLIGE VINTERHANDSKER – MIL-TEC

Kategori: Hverdagsbrug | Fritid | Skiferie

Pris: 119DKK

Specifikationer:

En af vores klart bedst sælgende vinterhandsker. Prisniveauet på denne handske er skudt helt i bund og alle kan være med. Disse billige vinterhandsker er lavet som den klassiske vinterhandske som vi alle kender. Udstyret med Thinsulate insulation for god komfort og varme. God plads til fingrene og god bevægelighed.

 • Yderside lavet i 65% Polyester, 35% bomuld
 • Lining: 100% Polyester
 • Padding: Thinsulate™ Insulation

Bedste vinterhandske til kvinder

LADY RAVEN handsker – DEERHUNTER

Kategori: Hverdagsbrug | Fritid | Outdoor | Jagt

Pris: 349DKK

Vandtætte handsker dame

Specifikationer:

Der er godt nyt til kvinder, der tilbringer tid udendøre og drømmer om varme, komfort og den ultimative beskyttelse af hænderne. Lady Raven Handskerne har det hele! Deerhunters Lady Raven Handsker er designet specifikt til kvinder, der går på jagt, men de er samtidig generelt anvendelige og yder ekstra beskyttelse under alle former for udendørssport. Den forstærkede håndflade giver et bedre greb, og det elastiske håndled og lynlåslukningen sikrer en god pasform, der suppleres med strækstof på pegefingeren til dem, der kan lide at trykke på aftrækkeren.

 • Forstærkning i håndfladen for bedre greb
 • Elastik i håndleddet
 • Lynlås ved manchetter sikrer en perfekt pasform
 • Elastisk stof ved pegefingeren forøger skydekomforten

Bedste vinterarbejdshandske

ASSAULT GLOVES – FLERE FARVER – MIL-TEC

Kategori: Hverdagsbrug | Fritid | Militær I Politi

Pris: 229DKK

Specifikationer:

Handsker herre

Utroligt populær arbejdshandske fra tyske Mil-Tec. Assault Gloves tilbyder god komfort og perfekt pasform, der gør den perfekt til skydebanen og andre opgaver der kræver fingerfærdigheder. Der er neoprenindsats i kno og håndled for optimeret beskyttelse, samt forstærket håndflade.

50% nylon, 30% elastan, 20% neopren

– perfekt pasform
– neoprenindsats i kno og håndled
– forstærket håndflade
– ventilationshuller i håndfladen
– justerbare manchetter med krog og sløjfe lukning


Bedste jagt vinterhandske

RAM WINTER GLOVES – DEERHUNTER

Pris: 599DKK

Kategori: Fritid | Jagt I Outdoor

Specifikationer:

Det er vigtigt, at du beskytter dine hænder, mens du jager i dybden af vinteren. Risikoen for forfrysninger og andre forhold kan under visse omstændigheder være livstruende. Deerhunter Ram vinterhandsker kombinerer forstærket trimning og justerbart håndled med elastik, der giver varme og åndbarhed samt en ekstra behagelig pasform.

 • Forstærkning ved håndfladen for bedre greb
 • Forstærkningstrimning i øverste del
 • Justerbar ved håndled med elastik
 • Strikket manchet for perfekt pasform

FORSKELLIGE TYPER AF HANDSKER

PERFORMANCE

Performance-handsker er designet til vedvarende brug under krævende vinterforhold. Til bjergbestigning, skiløb eller vintercykelpendling er disse de bedste. Det er klart, at en handske, der er lavet til aktiviteter med højt output, såsom langrend, vil have vidt andre egenskaber end en arktisk ekspeditionshandske, så dette er en bred kategori. Men ensartede funktioner omfatter vind- og vandtætte materialer, kvalitetsisolering, god fingerfærdighed, greb i håndflader, tætsiddende manchetter og ofte dyre prisskilte. Førende muligheder inkluderer b.la. BACKSTOP SENSOR GLOVES – OUTDOOR RESEARCH.

HVERDAG

Uformelle handsker er vores bedste valg til daglige aktiviteter såsom at gå rundt i byen, køre til arbejde eller korte vintervandringer. Nogle af disse handsker er designet med fuld funktionalitet i tankerne, mens andre prioriterer styling og varme. Alle afslappede handsker er lavet til at holde dine hænder beskyttet i korte perioder i kulden, men mange vil ikke tåle nedbør godt. I denne kategori skal du kigge efter funktioner som touchscreen-kompatible fingerspidser, forstærkede håndflader, brug af uld og vantedesign. Og fordi de ikke er beregnet til high-end ydeevne, er casual handsker typisk blandt de mest overkommelige. Førende muligheder inkluderer b.la. HANDSKER MED TOUCH | COMBAT – MIL-TEC.

ARBEJDE

Handsker i vores arbejdskategori sætter en præmie på holdbarheden. Til brug som at hugge træ eller betjene en skilift er en hård læderhandske svær at slå (det er ikke tilfældigt, at alle vores arbejdshandsker ovenfor primært er lavet af læder). Se også efter simple funktionssæt, fingernem stil, forstærkede håndflader og korte design med undermanchetter. De fleste vinterklare arbejdshandsker er fleece-forede eller syntetisk isolerede for ekstra varme, men du kan altid fordoble med en liner (på bekostning af en vis fingerfærdighed). Førende muligheder inkluderer b.la. ASSAULT GLOVES – FLERE FARVER – MIL-TEC

Generelt er arbejdshandsker ikke lavet til ekstreme forhold som ægte vintersportsmuligheder, selvom der er nogle bemærkelsesværdige undtagelser. Vi kender mange vinterentusiaster, der rutinemæssigt bærer modeller som disse til skiløb, snowboarding eller isklatring frem for handsker, der er specielt lavet til disse aktiviteter. Men vær opmærksom på: Selvom arbejdshandsker ofte kommer med et lavere prisskilt, tilbyder de ikke den fulde vejrbeskyttelse som en nylonhandske med en lang, forseglelig kappe.

VARME

Varme er et afgørende træk ved en vinterklar handske, og mængden af isolering varierer meget mellem stilarter. Den gode nyhed er, at der findes en passende handske til stort set enhver mulig brug. Dit ideelle varmeniveau vil afhænge af de forventede lave temperaturer, hvilke aktiviteter du laver, og om du er tilbøjelig til at blive varm eller kold.

Isoleringstyper

Syntetisk

For en seriøst varm handske er syntetisk fyld vores foretrukne form for isolering. Den har alle de rigtige egenskaber: syntetisk isolerer, når den er våd, er en effektiv isolator i forhold til dens vægt, er rimelig holdbar og modstår udpakning og er billigere end dun. Det er værd at bemærke, at kvaliteten af de syntetiske fibre er vigtig – handsker, der bruger PrimaLoft og Thinsulate, er varmere for deres vægt og længere holdbare end billigere muligheder, der bruger generisk polyesterfyld.

Fleece

Syntetiske handsker kan dominere ydeevnekategorien, men fleece er en populær isolator blandt afslappede og lette designs. En fleecehandske som BACKSTOP SENSOR GLOVES – OUTDOOR RESEARCH er praktisk og varm nok til korte gåture udenfor og overkommelig til 349DKK. Ulemperne ved fleecehandsker er, at de ikke yder super meget vind- og vejrbeskyttelse (til gengæld ånder de ofte godt), og er ikke lige så varme som en syntetisk handske. Men for en billig og behagelig mulighed at bære rundt i byen, er fleece en god vej at gå.

Uld

Uld, og i særdeleshed merinosorten, er vores yndlingsmateriale til baselayers og sokker, der ligger tæt på huden, men det er ikke så populært blandt vinterhandsker. Uld handsker har sine ulemper og derfor gør vi os ikke super meget i uldhandsker. Uld har generelt en kortere levetid end fleece og er tungere, mere omfangsrig og væsentligt mindre holdbar end syntetisk. Men der er ingen tvivl om dens varme – vi kan godt lide uld til en letvægts liner (båret under en skal) eller til afslappet brug under tørre forhold.

DUN

Blandt isoleringsmulighederne er dun den, du vil se mindst. Hovedårsagen er, at dun skal være høj for at kunne isolere (læs: mindre fingerfærdighed), og naturlig gåse- eller andefjerdragt mister sin evne til at isolere, når den er våd. Du kan afhjælpe dette problem med en kraftig, vandtæt skal, men selv sveden fra dine hænder kan kompromittere dunfyldet. Syntetiske handsker er langt mere praktiske (og overkommelige) til våde og snedækkede forhold.


Vandtætte vs. Vandafvisende handsker

Mange vinterhandsker er ikke helt vandtætte, men dem, der falder i to grundlæggende stilarter: en ydre skal, der blokerer fugt, eller en vandtæt membran, der er klemt mellem skallen og foringen. Startende med det vandtætte skaldesign, er disse handsker typisk lavet af læder, som modstår vind, men er naturligt tilbøjelige til at absorbere fugt. Som sådan kræver de en behandling af Sno-Seal eller tilsvarende produkt for at skabe en vandblokerende barriere. Det er vigtigt at bemærke, at disse handsker også har brug for rutinemæssig vedligeholdelse (vask eller genanvendelse af behandling) for at forblive i funktionsdygtig stand.

En vandtæt skal gør tricket i tør sne, eller hvis du holder dig på toppen af vedligeholdelsen, men den kan ikke konkurrere med hensyn til fuldstændig vandmodstand med en indvendig membran. Det vandtætte lag af højeste kvalitet på markedet er Gore-Tex, kendt for sin kombination af langvarig fugtbestandighed og åndbarhed. De fleste handsker på højt niveau er lavet med Gore-Tex, mens mere budgetorienterede handsker har forskellige off-brand designs, såsom BDry, TEK2 osv. Du kan forvente varierende ydeevne fra disse stoffer, men generelt en lavere prisniveau vil betyde kompromitteret vandtætning, åndbarhed eller begge dele. Igen, billigere handsker vil være fint til de fleste formål – inklusive skiløb i mildt vejr og udendørs arbejde – men hvis du virkelig vil have en handske til at holde under våde og kummerlige forhold, skal du forvente at betale lidt mere.

Til afslappet brug, eller hvis du ikke er udenfor i længere perioder, vil en ikke-vandtæt handske ofte være tilstrækkelig. Fleece- og uldmodeller giver den mindste mængde beskyttelse, mens nogle, som læderet Hestra Wakayama, er meget vind- og vandafvisende. Generelt anbefaler vi en vandtæt handske, hvis du er ude i elementerne i lange stræk og risikerer våde hænder. Men mere luftgennemtrængelige designs er et godt valg til at bære rundt i byen, mens du skovler sne eller endda på lejlighedsvise sneskoeventyr.

Skriv en kommentar

Shopping Cart
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Tilføj rabatkode
   Fri fragt over 499
   Fri fragt over 499
   Fri fragt over 499