0
kr.0,00
0
kr.0,00
0
kr.0,00

Carinthia Tropen – Den perfekte sovepose til sommeren

Carinthia Tropen
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Hvis du leder efter en let og alsidig sovepose til dine varme rejser og backpackingture, kan Carinthia Tropen være det perfekte valg for dig. Denne sovepose er specielt designet til at holde dig kølig og komfortabel, når temperaturen stiger, mens du stadig nyder den nødvendige varme og beskyttelse, du har brug for.

Hvorfor vælge netop denne sovepose?

En af de mest bemærkelsesværdige egenskaber ved Carinthia Tropen soveposen er dens lette design. Soveposen vejer kun 750 g, hvilket gør den til en af de letteste soveposer på markedet. Dette gør den til en ideel løsning, hvis du planlægger en længere vandretur eller rejse, hvor hvert gram tæller.

Carinthia Tropen soveposen er også designet til at klare høje temperaturer. Den er fyldt med G-Loft isolering, der er konstrueret med en hul polyesterfiber, der gør det muligt at opretholde varmen, samtidig med at du kan trække vejret og slippe af med overskydende varme. Soveposens åndbare design og letvægtskonstruktion gør det muligt for dig at sove komfortabelt, selv i de varmeste klimaer.

En anden imponerende egenskab ved Carinthia Tropen soveposen er dens alsidighed. Soveposen har en lynlås i fuld længde, der gør det nemt at komme ind og ud af posen, og som også kan bruges til at regulere temperaturen i posen, når det er nødvendigt. Lynlåsen er også udstyret med en isoleret klap, der forhindrer varmetab.

Carinthia Tropen soveposen er også yderst komprimerbar, hvilket gør det nemt at pakke den ned i en rygsæk eller rejsetaske. Soveposen kan nemt foldes ned til en lille størrelse, så den fylder minimalt i din bagage, mens den stadig giver dig mulighed for at have en pålidelig sovepose ved hånden, når du har brug for den.

Endelig er soveposen også let at vedligeholde. Soveposens udvendige skal er lavet af et holdbart nylonmateriale, der kan modstå slid og tåre. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at beskadige din sovepose, når du er på farten.

Køb din Carinthia Tropen her!

Del indlægget:

Relaterede indlæg

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Link 1
Link2 
Link 3
Link 4 
Link 5 
Link 6

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
0