Dagtursrygsæk - 10-30 liter

Er det tid til en ny dagtursrygsæk?

I en rygsæk i denne størrelse på 10-30 liter er der plads til det aller mest nødvendige som vand og mad. Hvis du dog føler du skal have plads til regntøj, ekstra beklædning eller nice to have gear så skal du kigge på en daypack med større volumen.

En god idé er at købe en dagtursrygsæk med molle-system så du kan fastgøre flere sidetasker for at forøge rygsækkens volumen.

Se vores egen TOP 5 af dagtursrygsække lige hér.

Læs vores blogindlæg der omhandler 5 skønne gåruter i Danmark lige hér.


Hvordan pakker man dagtursrygsæk bedst muligt? Det har vi prøvet at forklare herunder.

At pakke en dagtursrygsæk korrekt er en kunst, men hvad nu hvis du skal på en dagstur og kun har en lille rygsæk? Hvordan skal en rygsækken pakkes, og hvad skal du have med? Wolf Tactical vil guide dig gennem, hvilket udstyr du skal bruge, og hvordan du mest effektivt pakker en dagstursrygsæk.

For det første er her en liste over ting, du bør overveje at tage med på en dagstur:

At pakke til en dagstur er betydeligt lettere end at pakke til en overnatning. Du kan slippe af sted med at pakke meget lidt i forhold til, hvad du måske har brug for et par dage væk.

Nøglen til at pakke for bedst mulig komfort er at man skal have fokus på vægtfordelingen. For at sikre, at vægten fordeles jævnt, pakkes tungere genstande i den nederste halvdel af rygsækken, mens de sidder så tæt på bagsiden af ​​rygsækken som muligt (den del, der sidder tættest på ryggen). Det resterende grej skal pakkes omkring dette.


Læs herunder vores trin-for-trin guide til at pakke en dagtursrygsæk.

Hvordan ville Wolf Tactical pakke en dagtursrygsæk?
Trin 1- Til at begynde med skal du tage din rygsæk og lægge en kraftig plastikpose indeni for at give den en vandtæt foring. En udvasket kompostpose eller en rygsæk liner er ideel, undgå sorte skraldesække, da de er for tynde. Denne foring giver din dagstursrygsæk vigtig beskyttelse mod regn og beskytter dine ejendele, hvis du falder i vandet.

Trin 2- Pak derefter dit ekstra sæt tøj i bunden af ​​tasken (dette skal omfatte undertøj, strømper, bukser/shorts, t-shirt og en fleece). Forhåbentlig får du ikke brug for disse ting, men de er uvurderlige, hvis du er ude længere end beregnet eller vejret vender pludseligt. Det kender vi jo alt til i vores kære Danmark. Disse skal også forsegles i en vandtæt pose, f.eks. en Drybag.

Trin 3- Overvej, hvordan du vil have din vandforsyning. Tager du det på flaske, eller kommer du til at bruge en vandblære? Hvis du skal bruge en vandblære, skal du passe på ikke at pakke noget skarpt ved siden af. Det kan være værd at pakke det uden for den vandtætte foring, hvis det brister. Hvis du bruger en vandblære, er det tilrådeligt at tage en separat flaske ved siden af.

Trin 4- Dernæst skal du pakke udstyr, der ikke umiddelbart skal bruges, eller ting du måske ikke har brug for med et øjebliks varsel. Dette kan omfatte kameraer og madpakker, førstehjælpskit og genstande såsom ekstra strømper (vigtigt, da våde fødder ikke er behagelige!).

Trin 5- Når alle disse ting er pakket, er det tid til at pakke udstyr, som du muligvis hurtigt skal have adgang til, dette kan omfatte vandtætninger og regncovers. Disse skal pakkes helt i toppen af ​​rygsækken, hvis du har en toplomme, ville dette være et ideelt sted for disse.

Trin 6- Endelig; pak udstyr, der skal sidde på ydersiden af rygsækken, indtil det kræves. Drikkedunke og termokander kan pakkes i side- eller netlommer eller sættes fast via molle-systemet på rygsækken. Se vores store udvalg af sidetasker hér.

Nu kan du forberede din rygsæk til din næste dagstur, velvidende at alt, hvad du har brug for, vil være det mest bekvemme sted.

Køb rygsække, der er egnede til dagsture herunder, og kom i gang!

Se hele vores udvalg på wolftac.dk eller besøg vores showroom på Amaliegade i København.

Husk at hold øje med vores mange stærke tilbud! Vi har helt sikkert noget gear til din næste vandretur! Se alle tilbud hér!

Besøg os på Amaliegade 15 – København K 1256 ! Du finder os hér!

Viser 1–20 af 53 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Brand

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499