Håndjern

KØB DINE HÅNDJERN HOS WOLF TACTICAL!

Hos Wolf Tactical har vi samlet en række prisvenlige håndjern, som helt sikkert også vil falde i din smag. Hvem kan ikke lide kvalitet til en god pris?

Hvis du bestiller en lagervare hos Wolf Tactical så sender vi allerede samme dag – Hvis du bestiller inden kl14.00. Hvis du modtager dine nye håndjern og de ikke lever op til din forventning, så har du altid 30 dages fortrydelsesret, hvor du kan få pengene retur eller finde et andet sæt der opfylder dine behov. Du skal blot returnere varen til os i samme stand og mængde.


VORES UDVALG AF HÅNDJERN

Vi har samlet et par stærke håndjern og håndjern holder fra tyske Mil-Tec, hvor der medfølger nøgler til alle modellerne. Fordelen ved disse håndjern fra Mil-Tec er, at de hverken fylder eller vejer særligt meget. Dette betyder, at de er nemme at transportere rundt og have med på arbejde mv.

Som nævnt før så har vi også et udvalg af håndjern holdere fra Mil-Tec som er skræddersyet til vores håndjern. Derfor har vi samlet vores produkter til to populære pakketilbud som du kan se herunder:

https://wolftac.dk/produkter/brands/mil-tec-wolf-tactical/haandjern-med-holder-pakketilbud/

https://wolftac.dk/produkter/brands/mil-tec-wolf-tactical/haandjern-med-haandjernstaske-pakketilbud/


VEDLIGEHOLDELSE AF HÅNDJERN

Selv håndjern kræver en en kærlig hånd i ny og næ, og derfor kan du med fordel vedligeholde dine håndjern ved at rengøre det med varmt kogende vand, alt efter hvilket materiale håndjernene består af.

Det kogende vand hjælper med at skolde alle bakterierne og sørger dermed for en god hygiejne. Herefter anbefaler vi, at du bruger våbenolie i form af en spray. Dette hjælper dig med at komme ind i låsekassen og rengøre.


Hurtig info!

Håndjern er sammenkædede metallænker, der har det formål at lænke hænderne sammen. Oprindeligt blev de primært brugt af politiet specielt ved pacificering eller til at kontrollere anholdte. Herudover er de også anvendt af især fængselsbetjente, vagtfolk, militærpoliti eller flyveselskaber.

I dag bliver produkterne også anvendt af almindelige forbrugere. Håndjern sætter mennesket ude af stand til at gøre modstand. De kan strammes ind efter behov og størrelse, så de med fordel tilpasses alle håndled.


Hvis du har spørgsmål til vores udvalg så er du velkommen til at kontakte os på [email protected] eller besøge os på Amaliegade 15, København K 1256.

Viser alle 8 resultater

Pris

Farve

Størrelse

Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Fri fragt over 499
Dansk